bence bi tarzın var, orjinal ve değişik şeyler alıyorum diyosun o da senin zevkin,başkalarıyla kıyaslama kendini güzelim
peki o tarz giydiğinde kendini iyi hissedicekmisin, benimde bi arkadaşım omzu düşük bluzları çok iyi taşırdı yahu dedim ben de alayım güzelde duruyo, aldım ama yok anacım ağzı bi yerde yüzü bi yerde sündü gitti üstümden rahat edemedim çeke sündüre eve dar attım kendimi
bulunduğun ilde sosyete pazarı falan varsa al bakalım bikaç parça, giymezsende en azından çok para vermemiş olursun
istanbuldayım aslında var ama yerini gününü filan bilmiyorum bide artık pazarlarda coşmuş ya magazalarla yarışıyolar resmen.ama bakmak lazım.mesela dün begenip almayı düşündüğüm bişeyden şuan vazgeçtim düşününce hiç tarzim olmadığını anladım :)
kız Allah canını almasın sen çarşının pazarın kaynağındaymışsın :)
havalar güzel olsaydıda saatlerce gezseydin, tabi bilemiyorum istanbulda hava nasıl, sen bi uçtasın ben bi uçta
İstanbul Ortaköy'de Ulus Sosyete Pazarı var. Marka etiketli bluzlar alıyorum 5 TL - 10 TL. Sana yakınsa bir uğra derim.
Ayrıca kombin siteleri var, adreslerini hatırlamıyorum. Parça seçip kombinliyorsun, fotoğraf çıkarıyor sana. Yakışır mı yakışmaz mı bu tarz sitelerden fikir alabilirsin.
ben İstanbulu pek bilmem artık sen bilcen nerelerde ne cevherler var :)
Tarzını yarat bence.Sana yakışanı giy öncelikle ,moda diye her şeye el atma,derim.Ben de tayt çok giyerim,ama sıradanlıktan çıkararak.Herkesin giydiği şeyi giyerim,ama millete farklı gelir,ben de anlamadım gitti. :)
asil baskariyla kendini kiyaslarsan iste o zaman tarzin olmaz, herkesin kendine has bir tarzi vardir (olmalida) , yakismali kisiye, illa trend diye yada baskasinda vardiye cogu takillanlar gulunc duruyor, bir cizgide kalma bence , her cizgiden kendine yakisani tercih et .....
sen hangi şehirdesin canım ? evet araştırmak lazım =)
batmandayım be canım, aradığım hiçbi şeyi bulamıyorum ama napalım şark görevi işte, benim yerimede gez toz
Calzedonia 'nn taytları müthiş,sıradanlıktan uzak.yok canım moda diye hiçbi şey almam hatta çok moda olan şeyler iter beni.valla taytların hepsi aynı bana göre :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?