- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.726
- 43
- Konu Sahibi Melek Pembeli
-
Ben o anın üzüntüsüyle biraz çaktırdım sonra anlatmak istemiyorum dedim. Ama bu ortaya bi atıldı ya tamam illaki öğrenmeye çalışacak napcam..Ben konuşmazdim.
Ben o anın üzüntüsüyle biraz çaktırdım sonra anlatmak istemiyorum dedim. Ama bu ortaya bi atıldı ya tamam illaki öğrenmeye çalışacak napcam..
Evet ama ben o an çok kötüydüm. Ona çok kötüyüm dedim. Kendimi öldürcem falan dedim.. Yani bunu desem. İnanmaz artık birde yalan söyleyemem. Anlar bu konuda. Offf keşke hiç demeseydim ama napim başka kimsem yok.Ben konuşmazdim canım.
Eğer anladiysa iş yerinde çalışan kızın sevgilisi varmış abisi geldi işyerine annemle babamda kızı uyarmaya korumaya gittiler.cok korktum falan diyebilirsin.
Ama kendi ailenle alakalı bişey anlatma.
Tamam ben bu konuyu hiç açmayayım ona...Ne demek illa ki ogrenmeye calişacak, bu konu direkt sizinle ilgili bile degil anne, babanizin özeli ve elalemin cocugu bunu bilmek zorunda değil. Biraz sınırınız olsun bu kadar ileri gitmesine izin vermeyin bu ne saygisizlikmiş yahu.
Boyle bir seyin peşine eşim bile düşmez bilir ki benim sorunum olsa ona anlatirim. Babanizin annenizi aldattigini ogrense ne faydasi olacak zamani geri mi alacak? Boş dedikodu aramasin
Kesinlikle anlatma.Arkadaşlar. Buraya yazmaya bile yediremiyorum. Çok kötüyüm. Çok uzatmıcam. Babam annemi aldatıyor galiba..bizim bi eski çalışanımız kıza çok yardımcı olmuştuk eşinden ayrılmıştı.. Neyse çocuklarıyla yaşıyordu bizim iş yerimizin karşısında oturuyor. Bugün bi adam geldi o kızın ailesinden biri babasımı ne bilmiyorum ama babam yoktu annem vardı. Ev tutmuş dedi sen ayakta uyuyorsun dedi. Gece onun evine giderken kızın abisi görmüş onu pompalı ile vurcam diye peşinden gitmiş ama bulamamış. Falan filan. Olayları geçiyorum da anneme dedi adam bunu. Annem yok o bizim kızımız gibidir diyor falan. Neyse gitti babama dedi babam kalktı gitti kızın evine gitcekmiş yüzleşmeye nedense? Annem çabuk geri gel dedi. Beraber gitcez tek gitme dedi. Geri geldi annemi de aldı gittiler.. Saatlerdir yoklar arıyorum bişey yokmuş gibi davranıyor ikiside bilmiyorum sanki dedim. Gelin artık dedim geliyoruz diyolar.. Yoklar hala.. Yaşadığım olaylar bunlar ama ben şunu sorcam konuşacak kimsem yok. Sevgilim neyin var diyip duruyor.. Anlatamam sana dedim. Anladı galiba bu olaylar ile ilgili bi örnek verdi bi tanıdığından ama ben bir şey demedim. Sizce onunla bu konuları konuşmalımıyım? Ondan gizlemelimiyim. Çok kötüyüm.. Ne yapmalıyım.
Tamam ben bu konuyu hiç açmayayım ona...
Asla bu konu üzerine konuşma.Arkadaşlar. Buraya yazmaya bile yediremiyorum. Çok kötüyüm. Çok uzatmıcam. Babam annemi aldatıyor galiba..bizim bi eski çalışanımız kıza çok yardımcı olmuştuk eşinden ayrılmıştı.. Neyse çocuklarıyla yaşıyordu bizim iş yerimizin karşısında oturuyor. Bugün bi adam geldi o kızın ailesinden biri babasımı ne bilmiyorum ama babam yoktu annem vardı. Ev tutmuş dedi sen ayakta uyuyorsun dedi. Gece onun evine giderken kızın abisi görmüş onu pompalı ile vurcam diye peşinden gitmiş ama bulamamış. Falan filan. Olayları geçiyorum da anneme dedi adam bunu. Annem yok o bizim kızımız gibidir diyor falan. Neyse gitti babama dedi babam kalktı gitti kızın evine gitcekmiş yüzleşmeye nedense? Annem çabuk geri gel dedi. Beraber gitcez tek gitme dedi. Geri geldi annemi de aldı gittiler.. Saatlerdir yoklar arıyorum bişey yokmuş gibi davranıyor ikiside bilmiyorum sanki dedim. Gelin artık dedim geliyoruz diyolar.. Yoklar hala.. Yaşadığım olaylar bunlar ama ben şunu sorcam konuşacak kimsem yok. Sevgilim neyin var diyip duruyor.. Anlatamam sana dedim. Anladı galiba bu olaylar ile ilgili bi örnek verdi bi tanıdığından ama ben bir şey demedim. Sizce onunla bu konuları konuşmalımıyım? Ondan gizlemelimiyim. Çok kötüyüm.. Ne yapmalıyım.
Ona dedimki benim hakkımda değil ama benide ilgilendiriyor yani.. Çok üzgünüm dedim. Hiç anne baba demedim ona yada ailem demedim. Sadece artık ölmek istiyorum falan dedim. Oda bunu diyorsan seni ilgilendiriyor benide ilgilendirir ama zorlamıcam dedi. Anlatmak istediğinde anlat dedi. Yok anlatamam ben dedim. Ben sana herşeyimi anlatıyorum dedi.Zaten citlatmişsiniz. Mesele benimle ilgili degil anne ve babamin özeli, bu konuyu kapatalim de gitsin.
Tamam.. Buradan nasıl toparlayacağım. Yalan söylemekte istemiyorum.. En iyisi bu konuyu hiç açamam ve ona iyiymişim gibi davranmam.. Keşke hiç ona çaktırmasaydım.Erkek arkadaşınıza kesinlikle anlatmayın. Çok özel bir konu, aile içinde kalmalı.
Eğer sorarsa bunu diyim ben en iyisi.Zaten citlatmişsiniz. Mesele benimle ilgili degil anne ve babamin özeli, bu konuyu kapatalim de gitsin.
Emin ol o da sana herşeyini anlatmıyordur. Herşeyi anlattığından her zaman emin olamazsın. O yüzden sende anlatma ailesel bi durum o an kötüydüm şimdi iyiyim ben abartmışım de geç.Ona dedimki benim hakkımda değil ama benide ilgilendiriyor yani.. Çok üzgünüm dedim. Hiç anne baba demedim ona yada ailem demedim. Sadece artık ölmek istiyorum falan dedim. Oda bunu diyorsan seni ilgilendiriyor benide ilgilendirir ama zorlamıcam dedi. Anlatmak istediğinde anlat dedi. Yok anlatamam ben dedim. Ben sana herşeyimi anlatıyorum dedi.
Sonra ben başka konular açtım işte konu kapansın diye.. Offf nasıl toparlayacağım ya.
Babamla ilgili böyle bir olay yaşasam son derdim sevgilimin ne düşüneceği olurdu sanırım.Ona dedimki benim hakkımda değil ama benide ilgilendiriyor yani.. Çok üzgünüm dedim. Hiç anne baba demedim ona yada ailem demedim. Sadece artık ölmek istiyorum falan dedim. Oda bunu diyorsan seni ilgilendiriyor benide ilgilendirir ama zorlamıcam dedi. Anlatmak istediğinde anlat dedi. Yok anlatamam ben dedim. Ben sana herşeyimi anlatıyorum dedi.
Sonra ben başka konular açtım işte konu kapansın diye.. Offf nasıl toparlayacağım ya.
Ya bilmiyorum anlatıyormu herşeyini ama. Ailesi ile sorunlarının hepsini anlatıyor..Emin ol o da sana herşeyini anlatmıyordur. Herşeyi anlattığından her zaman emin olamazsın. O yüzden sende anlatma ailesel bi durum o an kötüydüm şimdi iyiyim de geç.
Ona dedimki benim hakkımda değil ama benide ilgilendiriyor yani.. Çok üzgünüm dedim. Hiç anne baba demedim ona yada ailem demedim. Sadece artık ölmek istiyorum falan dedim. Oda bunu diyorsan seni ilgilendiriyor benide ilgilendirir ama zorlamıcam dedi. Anlatmak istediğinde anlat dedi. Yok anlatamam ben dedim. Ben sana herşeyimi anlatıyorum dedi.
Tek derdim bu demedim.. Sadece insan böyle bişey yaşayınca kimse duymasın istiyor.Babamla ilgili böyle bir olay yaşasam son derdim sevgilimin ne düşüneceği olurdu sanırım.
Şuan ki derdiniz bu olmamalı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?