Bir derdim var. 😞

Anlıyorum haklısın.. Bu konu üzerine konuşmak istemiyorum diyim ben en iyisi.

Anlıyorum haklısın.. Bu konu üzerine konuşmak istemiyorum diyim ben en iyisi.
Bak bazen ben çok kötü oldugumda,hissettiğimde kocamla konuşurken dayanamam ağzımdan kaciririm.
Farkındaysan kocam dedim.
Sevgili falan olsa sen karışma,seni ilgilendirmez der kestirip atarım.
Ama ağzımdan kaçırınca ya anlatmak zorunda değilim iyi değilim konuşmak istemiyorum zaten seni ve bizi ilgilendirmiyor der geçerim.

Sende bunu öğrenmeye bak ama en iyisi ağzından kaçırma

Ya bilmiyorum anlatıyormu herşeyini ama. Ailesi ile sorunlarının hepsini anlatıyor..
Ama ona anlatsam pişman olacağıma eminim.. Buradan nasıl toplarım onu düşünüyorum
Dediğim gibi yap sonra evde kavga çıktı dersin. Saçma sapan kısa bi senaryo uydursan bile olur yani

Karnım ağrıyor, belim ağrıyor vs deyin yine de anlatmayın . Asla anlatmayın . İlaç aldım yatıyorum deyin kapatın .

Tamam böyle dicem

Napcam ben yanapcam napcam napcam. Babamıda vuracaklar galiba.. Hayatım mahvoluyor 1 günde..

Sonra yazcam annem öldürcem kendimi diyor biz napcaz
Annem niye kendini öldürüyor. Siz ailecek işin icinden cikamayinca kendinizi mi ölduruyorsunuz. Hele olayin asli neymis ne degilmis.
Ayrıca ölümü hakeden annen değil ki.
Onun ne suçu var.
Bi olay çıkmasın diye babani tek bile gondermemis belli ki iyi niyetli bir insan ve bu kadar iyi niyetli olduğu için özellikle o kadına çok yardimi dokunduğu için suan kendini suçluyor.
Tahmin edebiliyorum ah aptal kafam modunda ama kesinlikle burada aptal olan anneniz değil. Ahlaksiz olan o ikisi

Sonra yazcam annem öldürcem kendimi diyor biz napcaz
Şu an büyük bir aile travması yaşıyorsunuz. Sakinleş. Anneni de sakinleştir.
Benim babam annemi aldatmıştı. Kadına başka bir şehirde ev açmış. Annem beni maşa olarak kullandı. Babamın cep telefonundaki mesajları bana okuttu. Sonra ne oldu biliyor musun? Babam telefonunu karıştırdığım için beni dövdü. Annem yaşanları sineye çekti.
Senin annen gururuna yedirmez ve inşallah affetmez babanı.
Babanın başına ne gelirse gelsin bence hak etti.
Sende annene destek ol. Şu an en son düşünmen gereken şey sevgilin. Aile problemlerimiz var de, bir müddet uzak dur.

Boşancam diyor. Ağlıyor.. Ben onu çok sevdim diyor.. Biz arkandayız anne boşan diyoruz.. Ama çok üzgün annem hasta olucak diye korkuyorum.. Yıllarca onun için çabaladı. Babama sadece acıyorum sadece.. Annem hala olsun siizn babanız ben sildim siz konuşun diyor. Ona yazık anne onun kimsesi yok artık senin evlatların var. Diyoruz ama annem çok üzgün napcaz bilmiyorum. Herkes duyacak diye ağlıyor..

Haklısınız ama işte üzüntüden naptımızı bilmiyoruz.. Bugünü asla unutmayacağım.. Bugün Hayatım mahvoldu.. Ama annem için daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…