Arkadaşlar. Buraya yazmaya bile yediremiyorum. Çok kötüyüm. Çok uzatmıcam. Babam annemi aldatıyor galiba..bizim bi eski çalışanımız kıza çok yardımcı olmuştuk eşinden ayrılmıştı.. Neyse çocuklarıyla yaşıyordu bizim iş yerimizin karşısında oturuyor. Bugün bi adam geldi o kızın ailesinden biri babasımı ne bilmiyorum ama babam yoktu annem vardı. Ev tutmuş dedi sen ayakta uyuyorsun dedi. Gece onun evine giderken kızın abisi görmüş onu pompalı ile vurcam diye peşinden gitmiş ama bulamamış. Falan filan. Olayları geçiyorum da anneme dedi adam bunu. Annem yok o bizim kızımız gibidir diyor falan. Neyse gitti babama dedi babam kalktı gitti kızın evine gitcekmiş yüzleşmeye nedense? Annem çabuk geri gel dedi. Beraber gitcez tek gitme dedi. Geri geldi annemi de aldı gittiler.. Saatlerdir yoklar arıyorum bişey yokmuş gibi davranıyor ikiside bilmiyorum sanki dedim. Gelin artık dedim geliyoruz diyolar.. Yoklar hala.. Yaşadığım olaylar bunlar ama ben şunu sorcam konuşacak kimsem yok. Sevgilim neyin var diyip duruyor.. Anlatamam sana dedim. Anladı galiba bu olaylar ile ilgili bi örnek verdi bi tanıdığından ama ben bir şey demedim. Sizce onunla bu konuları konuşmalımıyım? Ondan gizlemelimiyim. Çok kötüyüm.. Ne yapmalıyım.