Bir derdim var. 😞

Arkadaşlar. Buraya yazmaya bile yediremiyorum. Çok kötüyüm. Çok uzatmıcam. Babam annemi aldatıyor galiba..bizim bi eski çalışanımız kıza çok yardımcı olmuştuk eşinden ayrılmıştı.. Neyse çocuklarıyla yaşıyordu bizim iş yerimizin karşısında oturuyor. Bugün bi adam geldi o kızın ailesinden biri babasımı ne bilmiyorum ama babam yoktu annem vardı. Ev tutmuş dedi sen ayakta uyuyorsun dedi. Gece onun evine giderken kızın abisi görmüş onu pompalı ile vurcam diye peşinden gitmiş ama bulamamış. Falan filan. Olayları geçiyorum da anneme dedi adam bunu. Annem yok o bizim kızımız gibidir diyor falan. Neyse gitti babama dedi babam kalktı gitti kızın evine gitcekmiş yüzleşmeye nedense? Annem çabuk geri gel dedi. Beraber gitcez tek gitme dedi. Geri geldi annemi de aldı gittiler.. Saatlerdir yoklar arıyorum bişey yokmuş gibi davranıyor ikiside bilmiyorum sanki dedim. Gelin artık dedim geliyoruz diyolar.. Yoklar hala.. Yaşadığım olaylar bunlar ama ben şunu sorcam konuşacak kimsem yok. Sevgilim neyin var diyip duruyor.. Anlatamam sana dedim. Anladı galiba bu olaylar ile ilgili bi örnek verdi bi tanıdığından ama ben bir şey demedim. Sizce onunla bu konuları konuşmalımıyım? Ondan gizlemelimiyim. Çok kötüyüm.. Ne yapmalıyım. 😞
Üzüldüm annenize. Kıza da babanıza da üzülmedim. Evde çocukları olduğu halde evli barklı adamı evine alan kadın da, kızı yaşındaki kızla fingirdeşip eşini salak yerine koyan adam da rezil olmayı hak ediyor. Lütfen siz de dik durun babanızla görüşüp görüşmemek tabi ki size kalmış ama güçlü olup annenizi teselli etmek zorundasınız. Ayrıca annenizin bir suçu yok rezil olacak olanlar onlar bası dik gezsin o ne bir ahlaksızlık yaptı ne de namussuzluk. Lütfen kimseyi de kızınız oğlunuz gibi yuvanıza sokmayın çünkü kimse kızınız oğlunuz vs olmuyor. Maddi manevi yardım yapılır ama bunu mesafeyi koruyarak yapmalı insan. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Şunu da eklemek istiyorum anneniz belki de affeder kimse duymasın ister (bilemiyorum bazı kadınların ne yapacağı belli olmuyor) o kesin karar vermeden sevgilinize vs söylemeyin bence.

Çok acımasız bir yorum olucak ama keşke birini aldatan insanlar ölse. Annenizin yaninda olun onu teselli edin. Ve lütfen sevgilinize anlatmayin. Kimin elinde bıçakla sırtınızdan bicaklayacagi belli olmaz.

Anneniz adına cok üzüldüm. Kadin birde bizim kizmiz o demiş, nasil böyle birşeyi yaparlar. Babanız ve o kadin annenizi sakinlestirin zor birşeydir. Babaniz eve geldi mi?

arkadaşım bi sakin olun
herkes ölmenin peşinde ne ölmesi yaa
diyelim ki aldatmış, çeker gider bırakırsınız bir başına olur biter.
annen sağlıklı kadın çocukları var, sen koskocaman kadın olmuşsun ne bu kendinizi öldürme sevdası allah aşkına yaa?
babanı kim öldürüyor bir kere bu ne saçma sapan bir durum?
aldatmışsa aldatmış ne pompalısınne tüfeği
gidin bi soluklanın yatın uyuyun hatta

Arkadaşlar. Buraya yazmaya bile yediremiyorum. Çok kötüyüm. Çok uzatmıcam. Babam annemi aldatıyor galiba..bizim bi eski çalışanımız kıza çok yardımcı olmuştuk eşinden ayrılmıştı.. Neyse çocuklarıyla yaşıyordu bizim iş yerimizin karşısında oturuyor. Bugün bi adam geldi o kızın ailesinden biri babasımı ne bilmiyorum ama babam yoktu annem vardı. Ev tutmuş dedi sen ayakta uyuyorsun dedi. Gece onun evine giderken kızın abisi görmüş onu pompalı ile vurcam diye peşinden gitmiş ama bulamamış. Falan filan. Olayları geçiyorum da anneme dedi adam bunu. Annem yok o bizim kızımız gibidir diyor falan. Neyse gitti babama dedi babam kalktı gitti kızın evine gitcekmiş yüzleşmeye nedense? Annem çabuk geri gel dedi. Beraber gitcez tek gitme dedi. Geri geldi annemi de aldı gittiler.. Saatlerdir yoklar arıyorum bişey yokmuş gibi davranıyor ikiside bilmiyorum sanki dedim. Gelin artık dedim geliyoruz diyolar.. Yoklar hala.. Yaşadığım olaylar bunlar ama ben şunu sorcam konuşacak kimsem yok. Sevgilim neyin var diyip duruyor.. Anlatamam sana dedim. Anladı galiba bu olaylar ile ilgili bi örnek verdi bi tanıdığından ama ben bir şey demedim. Sizce onunla bu konuları konuşmalımıyım? Ondan gizlemelimiyim. Çok kötüyüm.. Ne yapmalıyım. 😞
Sakin anlatma benimde kardeşimle ilgili bi konu vardi onu anlatmak zorunda kaldım anlatmamam gerektiginin farkindaydim ama olaylar oyle gelişti önce böyle iyi yaklaşıp birşey olduğunda seni ordan vuruyo başıma aynısı geldi sakın uydur biseyler gec meraklı biriyse

Sevgılınıze anlatmayın .Son durum ne?

Canım öncelikle sakin ol telefonuna baktıklarına göre çok şükür sağlıklar eğer öyle bişey varsa belki başbaşa konusuyolardır yoksa eğer sen araya girip müdahele etme enınde sonunda cıkıcaktır zaten iyiyi düşünelim iyi olsun belkide baban yanında calıştıgı ıcın böyle bi durum yanlıs geldıgı ıcın yuzlescem demıs olabılır sen ıcını ferah tut dua et canım hayırlı geceler

@Bidar Sultan siz erkek arkadasinizdan belli bir süreliğine (!) ayrilmamis miydiniz inanciniz gereği?

Dolayısıyla onu hic karistirmayin bu olaya.

Annen ve babanin arasindaki olayda ise onlar bunu aralarinda nasil halledecek izle annenin yaninda olmaya çalış. Destek olun. Kolayliklar dilerim

Baban anneni aldattı diye sen niye ölmek istiyorsun ya?
Onların ic meselesi.
En fazla bosanırlar.
Sevgiliye anlatma konusunda da ,sana anlatamam vs diyerek daha cok meraklandırmıssın.
Sevgili dedigimiz insan kendimizden sonra bize en yakın insan.
Ben bunu saklamanın ne manası oldugunu anlayamadım.
Yarın baban da anneni aldatmıstı diyip seni aldatır diye mi?
Ne alaka yani?

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. Dün gece olayın şoku üzerindeydim. Gerçi hala öylede.. Uyandığımda rüya olsun isterdim ama değil. Sevgilime anlatıp anlatmama konusunda ikilem yaşadım o yüzden size sordum. Fikirlerinizi almak benim için iyi oldu. Şuan zaten birşeylere karar verecek durumda değilim. Tekrardan teşekkür ederim.

Back
X