Bir derdim var kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
kıslar artık bunalıyorum erkek arkadaşımla sürekli tartışıyoruz sorun hep ondan kaynaklanıyor moreli bozuk olunca ya beni azarlıyor yada sesini yükseltiyor ama moreli iyi olsun yavrum gülüm..ben sıkıldım bu durumdan sizinde böyle durumlarınız oluyor mu nişanlınız eşiniz yada erkek arkadaşınızla..

canım ya herkes belirli süreçlerden geçio kıskançlıklardan sorunlardan ama düzelio seviosan katlanıosun bazı şeylere ama tabi seni azarlaması kötü yani sonuçta sen onun sevdigi insansın biraz daha sakin olmasını ona bence söle knşmaktan kaçma neden böle yapıosun de? bence en iyi onunla halledersiniz inş herşey gönlünce olur canımm

bacım alt trafı sevgilin vur tekmeyi gitsin.evlendikten sonra hiç çekilisi bir durum olmaz yanii.hiç te sevmem böyle tuhaf karakterli erkekleri...

canım valla bırakmak öyle kolay olmuo ben kendi adıma söyleyeyim öle her olayda bırakmak olmaz

ama tabi ileri dereceyse bişey diyemem

ama tavrını koyabilirsin bunu onla konuşabilirsin içine atma cnm..

aklınca sana karşı maçoluk yapıyor,sadece kendini düşünüyor.peki sen bu durumda hiç üzülmüyormusun işte o anda tepkini belli edeceksin.böyle giderse bu seni sindirir.

seni bu kadar rahat kırabiliyorsa bir süre ara verin derim ben..

güzel bir dille davranışlarının seni kırdığını ve artık yıprattığını anlat canım..sana kızıncada hemn pas verme sürünsün hatasını anlasın azcık..

Moralin iyi oldugu zaman gel benim yanima de sende.
Moralin bozuk oldugunda gorusmeyelim de..
Belki davranislarini kontrol altina alabilir. Yada almaya calisir..
Boyle insan kolay kolay cekilmez.
Sahsen ben dayanamamm.

bence de arkadaşını uyar ve daha dikkatli olmasını söyle,devam ederse de uzatma derim.benim eşim hiç böyle davranmaz.morali bozuksa benden çıkarmaz.ben de çıkarmam.konuşur birbirimizin moralini düzeltiriz.

bazan olabilir.ama her sinirli olduğunda seni böyle kıracaksa olmaz canım.

Azar işitmemek için ya da iyi vakit geçirmke için beyefendinin moralinin düzgün olmasını bekliceksin
Bir kerede sen sinirlen hatta bir süre onun yaptığını sen ona yap bakalım

ipekcim,bana göre normali;madem erkek arkadaşının morali bozuk senle paylaşacak sen de destek olacaksın.Ama o morali iyiyse sana iyi davranıyormuş,değilse hırçınmış.Canım şimdi gençsiniz ne sorumluluğu var ki.Hele bir evlensin gör sorumluluklarını.Hiiiiiç çekilmez o zaman.Zaten o kadar yükün altında sinir küpü olur vay haline.

Sen onun şamaroğlanımısın ki? böyle davranıyor.Moralim bozuk fırça.Moralim iyi gel canım cicim.
Yok öyle:1no2:..Bence açıkça konuş,kırıldığını söyle.Düzelmesi için fırsat tanı.Olmazsa gönder gitsin.

Flört döneminde böyle yaparsa,aynı çatı altına girince neler olur.Kafana takılanları açıkça anlat derim.
ıyi şanslar
.

peki siz niye göz yumuyorsunuz sizi şamar oğlanına çevirmesine?
canı sıkılınca azarlamasına?

bir kere olsun hop dedik yavaş gel dediniz mi?
iş sizde biter...

hımmmm..... nabza göre şerbet yanii.... bu durumu onla konuş rahatsızlıgını dile getir bence.... eger uzun zamandır birlikteyseniz bilemem de kısa dönemliyse eger, konustugun zaman seni dinlemiyorsa koy kapıya...

Olabilir...Insaniz...bazen sinirlerimze hakim olamiyoruz...karsimizdakinin hic bir sucu olmasa bile kirabiliyoruz...lakin bu durum seni kum torbasi olarak kullanmasina dönüsüyorsa hop dedik diyeceksin...

Buna izin verme arkadasim...kesinlikle....

benim eşimde çok sinirli bir yapıyasahipti.. eskiden..

neye kızsa ne kötü gitse benim yanımda da devam ederdi kızmaya.. bende ben im ne suçum var diye başlardık tartışmaya şimdi artık hiç sinirlenmiyor kızmıyor yanımda...

yanımda sinirlenince dudağmı büküyorum o da hiç kıyamaz geçiyor sonra.. hele ki şu kriz ortamı nasıl sinir sahibi yaptı herkesi...sinirli ise hiç konuşma azar işitmek istemiyoum konuşmıycam de bu duruma olan hassasiyetini ona da hissettir canım.

ortak bi karar alın, sen de morali bozuk olduğunda üzerine gitme,onu arama,kendi haline bırak.
siniri geçince konuşursunuz.

cnm eger simdiden böyle davraniyorsa (!) evlenince vah haline...
Bence yavas ama emin adimlarla uzaklas...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…