MORALıM BOZUK WSıM ÜCRETLı ÖGRETMENLıK YAPIYORDU GECEN OKULA YENı ÖGRETMEN ATANMIŞ 1COCUKLA ORTADA KALDIK ıŞSıZ KALDIK KıMıN YANINA GıDECEZ NE YAPCAZ BıLEWMıYORUM KAYNANAMGıLE GıTMEK ıSTEMıYORUM ORDA HER GÜNÜM CEHENNEM GECER KAYNATAM HER GÜN SÖVER LAF SÖYLER ZEHıR OLUR GÜNLERıMıZ BıRDE NE YAPCAZ BıLEMıYORUM ADALETSıZ DÜNYA GELEN HOCA AıLEDEN ZENGıN BıZDE 5 KURUŞ YOK SAHıP CIKANIMIZDA YOK ESıM VE BEN KADERSıZıZsenağlama
sende sıkıtılı olduğunda üzerine gitme be güzelim güzel bişeyler söyle diye,sıkıntısını ne olduğunu falan sor,birlikte çozüm bulmaya çalış ,belkide bunu bekliyor senden,
ama kızgın olur bişeye sana da durumu anlatmaz ama her hareketine her söylediğin söze kızıp senden çıkarırsa sinirini bu olmaz,o kadarına izin verme,
MORALİM BOZUK WSİM ÜCRETLİ ÖGRETMENLİK YAPIYORDU GECEN OKULA YENİ ÖGRETMEN ATANMIŞ 1COCUKLA ORTADA KALDIK İŞSİZ KALDIK KİMİN YANINA GİDECEZ NE YAPCAZ BİLEWMİYORUM KAYNANAMGİLE GİTMEK İSTEMİYORUM ORDA HER GÜNÜM CEHENNEM GECER KAYNATAM HER GÜN SÖVER LAF SÖYLER ZEHİR OLUR GÜNLERİMİZ BİRDE NE YAPCAZ BİLEMİYORUM ADALETSİZ DÜNYA GELEN HOCA AİLEDEN ZENGİN BİZDE 5 KURUŞ YOK SAHİP CIKANIMIZDA YOK ESİM VE BEN KADERSİZİZsenağlama
zaman zaman oluyor tartışmalar ama hep deil... mesela nişanlım şu sıralar çok agresif ama eminim geçer sonuçda yaşamın verdiği stres herkezde oluyor yani geçici bir dönem bu normalde öyle olsa çekemem sürekli ....erkek arkadaşın hep mi böyle yoksa bu aralar mı oldu...
eğer ileriye dönük düşünüyorsan sana böyle davranmasına izin verme resti çek sonra alışkanlık haline gelirse sürekli alttan almak zorunda kalırsın ona göre .....
Canım benim eşimde öyledir sinirlenince yakar yıkar ama çok sevecendir ve banada çok değer verir ve artı yönlerinin yanında buda olsun değilmi bir kişiyi yadırgarken artı ve eksileriyle yapalım bu işi bence .biz dört dörtlük müyüz acaba?
valla evli değilsin daha şimdiden böyle davranıyorsa yandın ilerde çok inçitir seni ,aman sende sinirli olduğunda aynısı yap bakalım ona ne olaçak! :mymeka:
zaten evlenememekten olmuş böyle agresif evlenince dört dörtlük olcak diyor bende inanamıyorum ya herşeyin dört dörtlük olcağına acaba gözüm çok mu korktu bilemiyorum.
hiç inanma ,ilk etapta değişmez,sen baya bi inçinirsin anlarki seni kaybediek o zaman değişmeye başlaya bilir biraz,yoksa yok,kolay değişmez,seni kandırıyor,sen yinede tedbirli ol,konuş onunla açık açık herşeyi,evlenmeden önçede bi değişme görmezsende evlenme,en azından bir süre daha ertele!
kıslar artık bunalıyorum erkek arkadaşımla sürekli tartışıyoruz sorun hep ondan kaynaklanıyor moreli bozuk olunca ya beni azarlıyor yada sesini yükseltiyor ama moreli iyi olsun yavrum gülüm..ben sıkıldım bu durumdan sizinde böyle durumlarınız oluyor mu nişanlınız eşiniz yada erkek arkadaşınızla..
sevgiliylken sana bağırıyomuş evlendiğinizde düşünemiyorum daha beter oluabilir iyi düşün bence dönüşün daha zor olacağı yollara girmektense alt tarafı sevgilinmiş :dilcikar:
kesinlikle size katılıyorum ama onca yıla rağmen ağzından bana ufacık kötü bir laf çıkmadı sadece sinirini benden çıkarma durumları oluyor ama onuda konuştum konuştuğumdan beri artık moreli bozukta olsa bana daha tatlı dilli bişekilde dile getiriyor belki daha yeni yeni anlıyor çok içli bir insan olduğumu bilmiyorum.