Bir derdim var kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MORALıM BOZUK WSıM ÜCRETLı ÖGRETMENLıK YAPIYORDU GECEN OKULA YENı ÖGRETMEN ATANMIŞ 1COCUKLA ORTADA KALDIK ıŞSıZ KALDIK KıMıN YANINA GıDECEZ NE YAPCAZ BıLEWMıYORUM KAYNANAMGıLE GıTMEK ıSTEMıYORUM ORDA HER GÜNÜM CEHENNEM GECER KAYNATAM HER GÜN SÖVER LAF SÖYLER ZEHıR OLUR GÜNLERıMıZ BıRDE NE YAPCAZ BıLEMıYORUM ADALETSıZ DÜNYA GELEN HOCA AıLEDEN ZENGıN BıZDE 5 KURUŞ YOK SAHıP CIKANIMIZDA YOK ESıM VE BEN KADERSıZıZsenağlama

işte aynını yapıyor ona tav oluyorum zaten:mymeka:

canım hemen ümitsiliğe kapılma gün doğmadan neler doğar dur bakalım allah yavrunuzun hürmetine işlerinizi rast getirsin inşallah.

zaman zaman oluyor tartışmalar ama hep deil... mesela nişanlım şu sıralar çok agresif ama eminim geçer sonuçda yaşamın verdiği stres herkezde oluyor yani geçici bir dönem bu normalde öyle olsa çekemem sürekli ....erkek arkadaşın hep mi böyle yoksa bu aralar mı oldu...
eğer ileriye dönük düşünüyorsan sana böyle davranmasına izin verme resti çek sonra alışkanlık haline gelirse sürekli alttan almak zorunda kalırsın ona göre .....

Canım benim eşimde öyledir sinirlenince yakar yıkar ama çok sevecendir ve banada çok değer verir ve artı yönlerinin yanında buda olsun değilmi bir kişiyi yadırgarken artı ve eksileriyle yapalım bu işi bence .biz dört dörtlük müyüz acaba?

daha şmdiden böyleyse ewlenınce ne olur bılınmez,!
belkı bazen ıyı davranması gerektıgı aklına gelıp ıyı davranıyordur normalde kaba bırıdır
ben hıc guvenemezdım sahsen hala nedenlerını arastırıcagına yanlıs kısıyle oldugunu düşün derım
:1closedeyes:

zaten evlenememekten olmuş böyle agresif evlenince dört dörtlük olcak diyor bende inanamıyorum ya herşeyin dört dörtlük olcağına acaba gözüm çok mu korktu bilemiyorum.

hiç inanma ,ilk etapta değişmez,sen baya bi inçinirsin anlarki seni kaybediek o zaman değişmeye başlaya bilir biraz,yoksa yok,kolay değişmez,seni kandırıyor,sen yinede tedbirli ol,konuş onunla açık açık herşeyi,evlenmeden önçede bi değişme görmezsende evlenme,en azından bir süre daha ertele!

Sürekli tartışmayın sakın...Öncelikle bunu engelle , tartışmalar yıpratıyo sürekli olunca...

Şimdiki aklım olsaydı nişanlıyken hiç kavga etmezdim eşimle , tadını çıkarırdım ama o zaman başımda

pireler uçuşuyordu malesef...

Normalde "yavrum ,gülüm" se takılacak bir şey yok bence... Kavga esnasında erkekler seslerini

ayarlayamıyor zaman zaman... Ama yine de sana bağırmasına izin verme daha şimdiden... Saygısız

kelimeler kullanmasın önemli olan bu aslında... Saygıyı kaybetmeden yaşansın kavgalar...

sevgiliylken sana bağırıyomuş evlendiğinizde düşünemiyorum daha beter oluabilir iyi düşün bence dönüşün daha zor olacağı yollara girmektense alt tarafı sevgilinmiş :dilcikar:

nem olsam hemen sallardım yaw sen adamın sınırlıyken bagırcag mutluyken sevceg oyuncagımısın be

kesinlikle size katılıyorum ama onca yıla rağmen ağzından bana ufacık kötü bir laf çıkmadı sadece sinirini benden çıkarma durumları oluyor ama onuda konuştum konuştuğumdan beri artık moreli bozukta olsa bana daha tatlı dilli bişekilde dile getiriyor belki daha yeni yeni anlıyor çok içli bir insan olduğumu bilmiyorum.

şunu belirteyim arkadaşlar artıları bende eksilerinden daha çok olduğu için seviyorum onu herşeye rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…