Bir derdim var kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım erkek arkadaşindan bahsediyorsun şimdiden bagırıyor cagırıyor sende alttan alıyorsun sıkntısı var diye canım tafsiye inanma bunlar hep böyledirler onların sorunu olunca magaraya girerler bagırmakla cagırmakla karşisındakıni korkutmaya calışirlar şimdi belki arda da bir gönlünü alıyordur aynı catı altına giirince ne demek isteyecegii anlıyacaksın..canım o bagırmak neye dönecek zaman gectikce ben yola getiririm diye düşünme asla gelmezler yola kendini kandırırsın dogru karar verirsin inşallah böyle biriyle devam ettirmek konusunda ben 8 aylık evliyim bu kadar kısa zamanda cok şeyi yaşadım mutlu olmak için hep susacaksın alttan alacaksın o ne derse o dersen mutlu olursun devam edebilirsin bunu yapabilirsen ama nereye kadar...? yapabilirsin iyi düşün

oh ne ala mualla..
senin boyun bacadan cıkmadı,eşin deil, nişanlın deil,sözlün deil..üzerınde hıcbır sorumlulugu yok..
annen baban sana gözü gıbı baksın,elin oğlu gelsın istedıgı gıbı davransın..
Öyle her canı sıkıldıgında da senı azarlamaya, sana sesını yukseltmeye hakkıda yok canım..
bence bıran önce şayet ilerıye dönük bir ilişkiyse,kendıne çeki düzen vermesi için uyar erkek arkadasını canım..
balık baştan kokarmış..

canım bu söylediğinin aynını söyledim evlenince senin bu durumun ne olcak dedim o da bana zaten evlenmek istiyorum artık kavuşamamaktan böyle sinirli oldum evlensem o sorumluluk koymaz bana sana kavuşmuş olacağım çünkü dedi...

peki siz niye göz yumuyorsunuz sizi şamar oğlanına çevirmesine?
canı sıkılınca azarlamasına?

bir kere olsun hop dedik yavaş gel dediniz mi?
iş sizde biter...

demez olur muyum kaç kere söyledim oda sinirli olunca idare et beni diyor geçiştiriyor sevmesem katlanmazdım ama çok seviyorum evlilikte şans işi kötü olur dersin evlenince iyi çıkar iyi dersin evlenince kötü çıkar allah hayırlısını versin ne diim.

şans işi ama balık da baştan kokar.
bugün yaşananlar geleceğin aynasıdır bence..

doğru söylüyorsun cnm ama kimse dört dörtlük değil,bu devirde gerçek seven aldatmayan bir eş bulmak çok zor bende buldum derken sinirli diye ayrılamam idare edicez ama baktım artık çekilmiyor hiç allah göztercek sonun zaten ne diim hayırlısı ne ise o olsun.

aslında sorun birde şurda normalde bana hep tatlı dillidir ama moreli bozulunca benden kelimelerini kısıtlar canı sıkkın olduğu için bende başlarım söylenmeye niye güzel şeyler söylemiyosun demeye oda ona delirir halden anlamıyosun diye bilmiyorum ya bende anlamadım tipik akrep ile aslan işte...

kimse dört dörtlük deil tabı canım haklısın.. AMAA??
kımse mükemmel olamaz deyıpte,her canının ıstedıgınde benı azarlamasına da göz yumamazdım herhalde...
tamam,ınsanoğluyuz doğamızda var,sinirleniriz güleriz ya da cok gamsız biri olabılıriz ama herseyın bır dozu var canım..

canım zaten sık olmuyor olsa çoktan ayrılırdım yürümezdi yıllardır..

arkadaşlar sizlerin ilişkisinde problemler yok mu herşey dört dörtlük mü merak ediyorum yoksa bizdemi sorun var

erkek milleti iste..
hepsinden tiksiniyorum..
ayril gitsin.. kadinlari kizlari üzmek icin yaratilmis bos yaratiklar onlar..

(su an cok sinirli ve üzgünüm.. )

cnm merak ettiğim bişey var mesala sana karşı nasıl davranıyor sinirliyken o da önemli

yani en ufak bişeyde ayrıl bırak terket olayına karşıyım o yüzden soruyorum

bana karşı çok tatlı dilli hep yuva kurmaktan evlilikten bahseder zaten sinirli olunca içine kapanır bende bana karşı soğuksun niye böylesin dersem o zaman bütün sinirini benden çıkarır

biz ikimiz biraz kerekter çatışması yaşıyoruz galiba ben aslan o akrep burcu hiç anlaşamazlar ama bu kadar yıl nasıl anlaşmısım ben ya :)

Azar işitmemek için ya da iyi vakit geçirmke için beyefendinin moralinin düzgün olmasını bekliceksin
Bir kerede sen sinirlen hatta bir süre onun yaptığını sen ona yap bakalım

kaydirigubbakcemile3
olabilir bak bu kaydirigubbakcemile5
onada hissettir nasıl hissettiğini

sende sıkıtılı olduğunda üzerine gitme be güzelim güzel bişeyler söyle diye,sıkıntısını ne olduğunu falan sor,birlikte çozüm bulmaya çalış ,belkide bunu bekliyor senden,

ama kızgın olur bişeye sana da durumu anlatmaz ama her hareketine her söylediğin söze kızıp senden çıkarırsa sinirini bu olmaz,o kadarına izin verme,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…