canım erkek arkadaşindan bahsediyorsun şimdiden bagırıyor cagırıyor sende alttan alıyorsun sıkntısı var diye canım tafsiye inanma bunlar hep böyledirler onların sorunu olunca magaraya girerler bagırmakla cagırmakla karşisındakıni korkutmaya calışirlar şimdi belki arda da bir gönlünü alıyordur aynı catı altına giirince ne demek isteyecegii anlıyacaksın..canım o bagırmak neye dönecek zaman gectikce ben yola getiririm diye düşünme asla gelmezler yola kendini kandırırsın dogru karar verirsin inşallah böyle biriyle devam ettirmek konusunda ben 8 aylık evliyim bu kadar kısa zamanda cok şeyi yaşadım mutlu olmak için hep susacaksın alttan alacaksın o ne derse o dersen mutlu olursun devam edebilirsin bunu yapabilirsen ama nereye kadar...? yapabilirsin iyi düşünkıslar artık bunalıyorum erkek arkadaşımla sürekli tartışıyoruz sorun hep ondan kaynaklanıyor moreli bozuk olunca ya beni azarlıyor yada sesini yükseltiyor ama moreli iyi olsun yavrum gülüm..ben sıkıldım bu durumdan sizinde böyle durumlarınız oluyor mu nişanlınız eşiniz yada erkek arkadaşınızla..
kıslar artık bunalıyorum erkek arkadaşımla sürekli tartışıyoruz sorun hep ondan kaynaklanıyor moreli bozuk olunca ya beni azarlıyor yada sesini yükseltiyor ama moreli iyi olsun yavrum gülüm..ben sıkıldım bu durumdan sizinde böyle durumlarınız oluyor mu nişanlınız eşiniz yada erkek arkadaşınızla..
ipekcim,bana göre normali;madem erkek arkadaşının morali bozuk senle paylaşacak sen de destek olacaksın.Ama o morali iyiyse sana iyi davranıyormuş,değilse hırçınmış.Canım şimdi gençsiniz ne sorumluluğu var ki.Hele bir evlensin gör sorumluluklarını.Hiiiiiç çekilmez o zaman.Zaten o kadar yükün altında sinir küpü olur vay haline.
peki siz niye göz yumuyorsunuz sizi şamar oğlanına çevirmesine?
canı sıkılınca azarlamasına?
bir kere olsun hop dedik yavaş gel dediniz mi?
iş sizde biter...
demez olur muyum kaç kere söyledim oda sinirli olunca idare et beni diyor geçiştiriyor sevmesem katlanmazdım ama çok seviyorum evlilikte şans işi kötü olur dersin evlenince iyi çıkar iyi dersin evlenince kötü çıkar allah hayırlısını versin ne diim.
cnm eger simdiden böyle davraniyorsa (!) evlenince vah haline...
Bence yavas ama emin adimlarla uzaklas...
arkadaşlar sizlerin ilişkisinde problemler yok mu herşey dört dörtlük mü merak ediyorum yoksa bizdemi sorun var
Azar işitmemek için ya da iyi vakit geçirmke için beyefendinin moralinin düzgün olmasını bekliceksin
Bir kerede sen sinirlen hatta bir süre onun yaptığını sen ona yap bakalım
olmaz mı sen gel bana sor kaydirigubbakcemile3
aslında sorun birde şurda normalde bana hep tatlı dillidir ama moreli bozulunca benden kelimelerini kısıtlar canı sıkkın olduğu için bende başlarım söylenmeye niye güzel şeyler söylemiyosun demeye oda ona delirir halden anlamıyosun diye bilmiyorum ya bende anlamadım tipik akrep ile aslan işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?