mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum
asla geri dönme ve onunla barışma. aldatmanında dereceleri var işte. en kötüsüde komşuna bakabillmesi.mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum
sen bilirsin ama bana sorarsan asla geri dönme derim
daha iki yıllık evlisin ve adamın yaptığına bak
hem de 38 yaşında bi kadınla evine giren çıkan bi kadınla hiç mi utanması yok bunların senin yüzüne nası bakabilmişler bunu yaparken
kocanın çok karaktersiz bi adam olduğu belli
aksi taktirde asla o gözle bakmazdı o bayana
yaşın daha genç şimdi bitirirsen çok daha kolay bi şekilde yeni bi hayat kurabilirsin
ailen de destekçin zaten bu çok önemli
o istediği kadar pişman olsun sen bi daha ona nasıl güvenebilecek misin
aklında hep bi şüphe olmayacak mı
mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum
kadın dul mu? evli mi?
kesinlikle doğru söylüyorsun yardımcı olduğun için tsk ederim zaten güvenebilseydim devam ettirirdim kararımda kesinleşti asla geri dönmücem sadece neye üzülüyorum biliyormusun biri kocamdı diğeri abla dediğim komşumdu çok şaşırdım aptal yerine konduğuma çok üzülüyorum Allah bilir kadın bize geldiğinde bıyık altından bana nasıl gülüyorlardı
o yaştaki kadınla derdi neymiş acaba
yuhh yaa muhabbet etmişte
dertleşmişte... külahıma anlatsın
utanmaz şey.
çocuğun yokken iyi karar veraşkta affetmek olmaz bana göre
çünkü; bende bulmadığı şeyler vardır
bulmadığından dolayı da aşkın bir manası kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?