bir derdim var oda aldatılmak

ssrose

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
56
0
6
35
Ankara
mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum

aldatmak hem de yan komşuyla.çok çirkin bi şekilde aldatmışlar seni.aldatmanın güzeli olmaz ama.böyle komşuyla ya da arkadşla eve girip çıkan biriyle aldatma çok iğrenç.eşiniz eve girip çıkan birine yan gözle bakmış.karakteri pek de sqağlam değilmiş eşinizin.madem aileniz arkanızda daha da çok gençsin.boşan gitsin.

Boşan veya boşanma diyemem ama daha siz 2 senelik evlisiniz.
Şimdiden böyle olursa ilersini tahmin etmek zor değil bence..
Kararı yalnız siz vereceksiniz ama ben sizin yerinizde olsam boşanırdım..

sakın geri dönme hemde yan komşuyla yuh adama bak ya fıtratı bouzkmuş onun eğer çocuk yoksa asla dönme pişman olsa da yine tekerrür eder üzülen sen olursun

sen bilirsin ama bana sorarsan asla geri dönme derim
daha iki yıllık evlisin ve adamın yaptığına bak
hem de 38 yaşında bi kadınla evine giren çıkan bi kadınla hiç mi utanması yok bunların senin yüzüne nası bakabilmişler bunu yaparken
kocanın çok karaktersiz bi adam olduğu belli
aksi taktirde asla o gözle bakmazdı o bayana

yaşın daha genç şimdi bitirirsen çok daha kolay bi şekilde yeni bi hayat kurabilirsin
ailen de destekçin zaten bu çok önemli

o istediği kadar pişman olsun sen bi daha ona nasıl güvenebilecek misin
aklında hep bi şüphe olmayacak mı

Son düzenleme:
aileni dinle, ailen senin için en doğru olan kararı verecektir.

yuh vay midesiz.şanslısınızki arkanızda duran bir aileniz var ayrıl ya da ayrılma diyemem ama düzelmez bu adam

çok zor boşan diyorum normalde ama bu durumda boşanmalısın.

baya bildiğin ahlaksızlığın dibine vurmuşlar.

asla geri dönme ve onunla barışma. aldatmanında dereceleri var işte. en kötüsüde komşuna bakabillmesi.
evine soktuğun insana.
en acısıda bu maalesef. affetsen nolacak. unutacakmısın bunları. evine her giren komşundan,arkadaşından şüpheleneceksin. pişman olsa nolur. yapılanı yok edermi. o iğrençliği hafifletirmi. asla. ortada bir olay var. komşuna ,arkadaş olarak evine aldığın yaşı kaç olursa olsun birine bakması.
sana diyorum ilerde yine yapar yapmsazsa bile,sen yapacak diye eve kimseyi alamayacaksın. ve yapmasa bile bu şerefsizliği yok edemeyeceksin.

o yaştaki kadınla derdi neymiş acaba
yuhh yaa muhabbet etmişte
dertleşmişte... külahıma anlatsın
utanmaz şey.

çocuğun yokken iyi karar ver aşkta affetmek olmaz bana göre
çünkü; bende bulmadığı şeyler vardır
bulmadığından dolayı da aşkın bir manası kalmaz.

kesinlikle doğru söylüyorsun yardımcı olduğun için tsk ederim zaten güvenebilseydim devam ettirirdim kararımda kesinleşti asla geri dönmücem sadece neye üzülüyorum biliyormusun biri kocamdı diğeri abla dediğim komşumdu çok şaşırdım aptal yerine konduğuma çok üzülüyorum Allah bilir kadın bize geldiğinde bıyık altından bana nasıl gülüyorlardı

sana boşan yada boşanma diyemeyiz ama eşinin yaptığı çok çirkin ve daha iki
yıllık evlisiniz ve bana göre aldatmak ( istisnalar hariç ) genelde tekrarlayan bir durum
eşine tekrar inanabilecek misin bu olayı unutabilecek misin bunları iyice düşün bak bebekte
yok ailende destek olmuş ne kadar şanslısın.

Aman Allahım ne korkunç bişey bide evine girip çıkıyor kadın,resmen aptal yerine koymuşlar seni,daha çok gençsin arkadaşım,sonra çocuk falan olur daha çok üzülürsün,belki böyle konuşmak yanlıştır bilemiyorum ama lütfen boşan,yazıklar olsun daha 2 yılda duramamış ilerisi sen düşün,ben olsaydım ayrılık acısına katlanıp vazgeçerdim,inanma sakın

Devam edecektir şahsi fikrim ailende istemiyorsa bir an önce boşanmalısın,kapı komşunla bunu yapan biri çok daha fazlasını yapar
Allah yardımcın olsun

Canim iyi düsün yolun basindasin ama benim dusuncem bir yapan bir daha yapar henüz cocuk Yokkeb ayril derim ayrica aileni karsina alma hic bir zaman ne guzel sana sahip cikmislar onlari karsina alir geri donersen ve bir daha ayni seyler olursa gidicek bir ailende kalmaz allah yardimcin olsun

inanırım, kadınlarda da ahlak kalmamış erkeklerde de...

gülseler nolur ya
bence sen onlraa gül
ne kadar zavallı ahlaksız insanlar
herkes hakettiğini bulur merak etme
o kadın da o kocan olacak adam da başlarına kendi gibi birileri gelirse görürler günlerini

Son düzenleme:

zaten bu gün kendisi telefon açtı bende dedimki demekki bende aradığın şeyleri onda buldun ben seni tatmin edemekimki sen tuttun o kadınla görüştün yazıklar olsun canına dedim kendimi şu anda o kadar noksan ve aşağılık hissediyorumki anlatamam dedim benimle halen dalga gecer gibi saçmalama diyor bende dedimki inşallah benden sonra hayatına giren insan bana yaşattığın aynı şeyi yaşatır ve benim hissettiğim acının sen bin katını hissedersin o zaman bana hak verirsin şu anda zaten beni anlamanı beklemiorum dedim halen bana lütfen yuvamıza geri dön diyor şaka gibi hiç bir şeyin ciddiyetinde değil bende zaten ab la kardeş muhabbetini külahıma anlat dedim kararım kesin ve kati geri dönmem dedim ve kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…