bir derdim var oda aldatılmak

bırak canım kendilerinden bulsunlar sen sebep olma onlar zaten kaldıkları yerden devam ediceklerdir koçasıda duyar yakında o da boşar sonra yaşasınlar gül gibi

evet bencede devam ediyorlardır kadının kocasına çok üzülüyorum adam ekmek parası için çalışıp didiniyor karısının yaptığına bak hemde kadın kocasıyla amca çocuğu

allah sabır versin canım daha yaşında çok gençmiş sen ilerideki hayatını düşün artık onlarıda allaha havale et kadının kocasınada yazık oda karım evde namusuyla beni bekliyo sanıyodur kesin midesizliğin başını çekiyolar nerdeyse oğlu yaşında adamı ayartmış kadına bak eşinde o yaştaki kadında sende bulamadığı neyi bulmuş acaba iyilik, sevgi, emek ,vermek boş gibi böylelerine bundan sonraki hayatında çok mutlu ol inş. rabbim iyilerle karşılaştırsın hiç üzülme böyle bir adamın ipliği pazara çıkmış ve kurtulmuşsun

söyle ,elalemin kocalarıyla yatıp kalkan evli bir kadın,adamda daha fazla yatırım yapmasın bu kadına güvenip,kimbilir bu kaçıncı rezilliği
ne utanç verici bi durum,yanlarına bırakma ,kendinide koru

canım benim kimse öyle gizli gizli abla-kardeş muhabbeti yapmaz, göz göre göre aldatılmışsınız siz.. eşiniz de şimdi ya pişman oldu ya da kurulu düzeni bozulsun istemediğinden geri dön diyor ama bugün yapan adam yine yapar yine pişman olur yine yapar yine olur.. bugün yakalamışsınız şanslısınız ama ileride bir daha yaparsa yakalayacağınız ne malum? emin olun bu sefer daha dikkatli olacaktır.. hayatınızın içine edilmesine izin vermeyin. kendinize şu soruları sorun "ben bunu mu hakediyorum? buna mı değerim? neden azına razı olayım? daha mutlu bir ilişki yaşamayı, aldatılmamayı haketmiyor muyum?" bence hiçbirimiz haketmiyoruz ama siz kendinize böyle bir hayatı böyle bir ilişkiyi yakıştırıyorsanız, hakettiğinizi düşünüyorsanız o sizin bileceğiniz iş.. böyle bir adama çocuk vermek çok çok çok yanlış bence, bir yavrunuz olmadan kurtulduğunuza şükredin öylesi çok daha zor olurdu.

Çok zor bir şey şuan yaşadığınız, ama benim kendi fikrim geri dönme, barışma..! Daha çok gençsin, 2 senelik evliymişsiniz bir de, 38 yaşındaki kadına yan gözle bakabilen adama tekrar güvenebilir misin? Eskisi gibi olabilir herşey? Önce bi bunu düşün? Sürekli içinde kuşkular olacak, acaba yine yapıyor mu diye düşüneceksin bu kuşkularla yaşamak kolay değil.. İyi ki çocuğunuz yokmuş, sıfırdan bir hayat kur kendine, ardına bile bakma sakın.

hakkınızda hayırlısı olsun canım. yaşadığın durum gercekten zor. ama yaşın genç iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim.

söyle ,elalemin kocalarıyla yatıp kalkan evli bir kadın,adamda daha fazla yatırım yapmasın bu kadına güvenip,kimbilir bu kaçıncı rezilliği
ne utanç verici bi durum,yanlarına bırakma ,kendinide koru

peki nasıl söyleyebilirim yani nesemki sürekli bunları düşünüoyrum adamında psikolojisini anlıyorum konuyu nasıl girebilirimki zaten adamın iş yeri annemlerin evine 5 dk uzaklıktaki mesafede gitmek problem değil

2 yıllık evlilik ve senden 15 yaş büyük biri olan komşunla aldatılma!
hem kocan hem komşun ahlaksızmış..
ailen de destekken bırak gitsin,hayatını bu insana verdiğine değmez.

ayrıca ben senin yerinde olsam kadının kocasına söyler ve dökümanı da delil olarak sunardım..
Kimse aldatılmayı hak etmiyor o adama da günah değil mi ? bugün sizin eşinizle yarın belki başka biriyle?!!

herşeyin bedeli vardır.

elbetteki yaptığı cezasız kalmasın hem benim yuvamı yıktı allah katında bin beter hemde kocasının yanında cezasını çeksin istiyorum ama kocasına nasıl anlatabilirim o adamında psikolojisini anlamak gerek

Bunu söylemek gerçekten zor ama 1 kere aldatan daima aldatır ve ona her konuda açık kapı bırakırsın nasıl olsan affetin çünkü, eşin olacak adam bunu yaptıysa zaten sana olan saygısını değerini yitirmiş demektir kardeşim. Yaşadığın çok ağır birşey ama bunun izi hiç silinmeyecek, ne kadar yemin etsede kesinlikle affetmemelisin.

ya ailenden biri ile git işyerine ya da tek.. zaten nasılsın vs eşin nasıl muhabbeti olur. oradan başlarsınız en son da dökümanı gösterirsiniz...
benim yüreğim kaldırmadı bana yapılanı boşanıyorum ama sizin de bilmeye hakkınız olduğunu düşünüyorum de...

dua ettim hep allahım bu adamın bi pisliği varsa çoluğum çocuğum olmadan bana gerçek yüzünü gösterki bende ona göre yoluma bakayım diye Allahım yüzüme baktı bana yardımcı oldu şükürler olsun asla geri dönmicem kararım kesin ve kati çok bunalımdayım öyle böyle değil kendimi aşağılık gibi hissediyorum hatayı kendimde arıyorum sanki ben yapmışım gibi

çok canım yanıyor üzülüyorum geberse keşke dünya bi mikroptan arınır

kesinlikle kocasına anlatmalısın. Düşünsene adamı kendi yerine koy sana yapılsa böyle birşey adama yazık değil mi. O mikrop kadın da cezasını bulur onlar sana acımadı üzülmedi sende ne mal olduğunu anlat kocasına bunu saklayarak Allah katında da günaha giriyorsun gördüğün birşeyi söylemeyerek. Bunun hesabını ödeme bence

adam duymuştur zaten boşanacağımızı ama karısıyla ilişkişsi olduğunu bilmiyordur zaten adam kapı bir yan komşumuzdu adamada üzülüyorum o anda bana büyük tepki vermesinden korkuyorum bana inanmamasından korkuyorum

Şimdi eşiniz gidip çıtır karısı dururken evli barklı ve ve kendi yaşında çocuğu olan o kadınla yaşasın bakalım yaşayabiliyorsa!!!

Erkeklik çok özür dilerim aynı anda başka tatlara bakmak(!) olsaydı ohoooooooo!

Allah katında analık kutsalken o kadına yazıklar olsun ki başka bir adamın koynundan çıkıp kendi çocuklarına sarılabiliyor!

Kadının eşine de yazık. Söyleseniz adam katil olur maazallah, o çocuklar da oynak analarına kalır!

Allah çok sabır versin ve öyle bir insan çıkarsın ki karşınıza üzüntünüzü unutun:)

o komşunuz olacak haysiyetsiz kadın aradı mı peki sizi hiç?

elinde delilin var arkadaşım durduk yere çamur atmıyorsun ki..

göz göre göre kadının kocasını maymun etmesini istemezsin sanırım..ileride belki kadın zengin birini bulup adamı bırakacak.. sen en azından çıtlat inanıp inanmamak ona kalmış.. kulağına kar suyu kaçsın yani.

inanmamki zaten ben bu olayları yakalamadan önce hissediyordum vede soruyordum sen görüşüyorssun ben hissediyorum diye bana ne yeminler etti hayır görüüşmüyorum allah beni taş etsin dedi ama nafile hislerim doğruymuş keşke ben yanılsaydım zaten bu güne kadar hiç hislerimde yanılmamışımdır bunun izi hiç bi zaman silinmicek ölene dek bu yediğim kazığı unutamam ve aslada affetmem bide çiçek yaptrmış gelmiş özür d,ilerim diye sanki çok uıfak bi sorunmuş gibi davranması yokmu beni kanser ediyor

gyok kocasının hiç birşeyden haberi yok kocası sabah saat 7de işe gider akşam 9da gelir kendi halinde işinde gücünde bi adam fark edemedi midesiz kadın bi benim eşimle bi kendi kocasıyla bu kadar adi bi insan olamaz

ya ailene bi danışsana nasıl söyleyeceğin konusunda
ve yanında ispatlayacak birşeylerin olsun
ya da çocuklarına söyle ne bileyim bilemedim
adam yaşıymış bunu duyunca sağlığına birşey olmaz inşallah
adama o kadar üzüldüm ki anlatamam

Yuh artık ya eşiniz kendisini aşmış. Birde utanmadan çiçek alıp geliyor. O çiçeği olmayan beyninde parçalasaydınız keşke.

Böyle bir adama dönmemelisin madem ailende arkanda asla geri dönme edepsizliğinin dibine vurmuş, yan komşu ile seni aldatan adamdan her şey beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…