bırak canım kendilerinden bulsunlar sen sebep olma onlar zaten kaldıkları yerden devam ediceklerdir koçasıda duyar yakında o da boşar sonra yaşasınlar gül gibi
yazık adamada çok üzülüyorum çok beyefendi kendi halinde dünya ahiret abim babam yaşında evi için uğraşıyor ekmek parası kazanmak için ayakkabı tamirciliği yapıyor böyle bir adama yapılan hakmı karısıda orda oturuyor terbiyesizlik yapıyor bende bilmesine hakkı var diye düşünüyorum ama henüz karar veremedim
hakkınızda hayırlısı olsun canım. yaşadığın durum gercekten zor. ama yaşın genç iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim.yazık adamada çok üzülüyorum çok beyefendi kendi halinde dünya ahiret abim babam yaşında evi için uğraşıyor ekmek parası kazanmak için ayakkabı tamirciliği yapıyor böyle bir adama yapılan hakmı karısıda orda oturuyor terbiyesizlik yapıyor bende bilmesine hakkı var diye düşünüyorum ama henüz karar veremedim
söyle ,elalemin kocalarıyla yatıp kalkan evli bir kadın,adamda daha fazla yatırım yapmasın bu kadına güvenip,kimbilir bu kaçıncı rezilliği
ne utanç verici bi durum,yanlarına bırakma ,kendinide koru
elbetteki yaptığı cezasız kalmasın hem benim yuvamı yıktı allah katında bin beter hemde kocasının yanında cezasını çeksin istiyorum ama kocasına nasıl anlatabilirim o adamında psikolojisini anlamak gerek2 yıllık evlilik ve senden 15 yaş büyük biri olan komşunla aldatılma!
hem kocan hem komşun ahlaksızmış..
ailen de destekken bırak gitsin,hayatını bu insana verdiğine değmez.
ayrıca ben senin yerinde olsam kadının kocasına söyler ve dökümanı da delil olarak sunardım..
Kimse aldatılmayı hak etmiyoro adama da günah değil mi ? bugün sizin eşinizle yarın belki başka biriyle?!!
herşeyin bedeli vardır.
mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum
elbetteki yaptığı cezasız kalmasın hem benim yuvamı yıktı allah katında bin beter hemde kocasının yanında cezasını çeksin istiyorum ama kocasına nasıl anlatabilirim o adamında psikolojisini anlamak gerek
Çok zor bir şey şuan yaşadığınız, ama benim kendi fikrim geri dönme, barışma..! Daha çok gençsin, 2 senelik evliymişsiniz bir de, 38 yaşındaki kadına yan gözle bakabilen adama tekrar güvenebilir misin? Eskisi gibi olabilir herşey? Önce bi bunu düşün? Sürekli içinde kuşkular olacak, acaba yine yapıyor mu diye düşüneceksin bu kuşkularla yaşamak kolay değil.. İyi ki çocuğunuz yokmuş, sıfırdan bir hayat kur kendine, ardına bile bakma sakın.
çok canım yanıyor üzülüyorum geberse keşke dünya bi mikroptan arınır
ya ailenden biri ile git işyerine ya da tek.. zaten nasılsın vs eşin nasıl muhabbeti olur. oradan başlarsınız en son da dökümanı gösterirsiniz...
benim yüreğim kaldırmadı bana yapılanı boşanıyorum ama sizin de bilmeye hakkınız olduğunu düşünüyorum de...
o komşunuz olacak haysiyetsiz kadın aradı mı peki sizi hiç?adam duymuştur zaten boşanacağımızı ama karısıyla ilişkişsi olduğunu bilmiyordur zaten adam kapı bir yan komşumuzdu adamada üzülüyorum o anda bana büyük tepki vermesinden korkuyorum bana inanmamasından korkuyorum
Bunu söylemek gerçekten zor ama 1 kere aldatan daima aldatır ve ona her konuda açık kapı bırakırsın nasıl olsan affetin çünkü, eşin olacak adam bunu yaptıysa zaten sana olan saygısını değerini yitirmiş demektir kardeşim. Yaşadığın çok ağır birşey ama bunun izi hiç silinmeyecek, ne kadar yemin etsede kesinlikle affetmemelisin.
gyok kocasının hiç birşeyden haberi yok kocası sabah saat 7de işe gider akşam 9da gelir kendi halinde işinde gücünde bi adam fark edemedi midesiz kadın bi benim eşimle bi kendi kocasıyla bu kadar adi bi insan olamazbu evliliğin devam etmesi için elle tutulur bir neden yok aksine boşanman için bir sürü sebep var.
sende ne bulamamışta 14 yaş büyük biriyle birlikte olmuş? hele o kadına ne demeli yuh yani neredeyse çocuğu yaşında ahlak denilen birşey kalmadı artık insan komşusuna bile güvenemiyor.peki kadının esi farketmemis mi bu durumu o neredeymisS:
adam duymuştur zaten boşanacağımızı ama karısıyla ilişkişsi olduğunu bilmiyordur zaten adam kapı bir yan komşumuzdu adamada üzülüyorum o anda bana büyük tepki vermesinden korkuyorum bana inanmamasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?