inanırım, kadınlarda da ahlak kalmamış erkeklerde de...
gülseler nolur ya
bence sen onlraa gül
ne kadar zavallı ahlaksız insanlar
herkes hakettiğini bulur merak etme
o kadın da o kocan olacak adam da başlarına kendi gibi birileri gelirse görürler günlerini
zaten bu gün kendisi telefon açtı bende dedimki demekki bende aradığın şeyleri onda buldun ben seni tatmin edemekimki sen tuttun o kadınla görüştün yazıklar olsun canına dedim kendimi şu anda o kadar noksan ve aşağılık hissediyorumki anlatamam dedim benimle halen dalga gecer gibi saçmalama diyor bende dedimki inşallah benden sonra hayatına giren insan bana yaşattığın aynı şeyi yaşatır ve benim hissettiğim acının sen bin katını hissedersin o zaman bana hak verirsin şu anda zaten beni anlamanı beklemiorum dedim halen bana lütfen yuvamıza geri dön diyor şaka gibi hiç bir şeyin ciddiyetinde değil bende zaten ab la kardeş muhabbetini külahıma anlat dedim kararım kesin ve kati geri dönmem dedim ve kapattım
aldatmak hem de yan komşuyla.çok çirkin bi şekilde aldatmışlar seni.aldatmanın güzeli olmaz ama.böyle komşuyla ya da arkadşla eve girip çıkan biriyle aldatma çok iğrenç.eşiniz eve girip çıkan birine yan gözle bakmış.karakteri pek de sqağlam değilmiş eşinizin.madem aileniz arkanızda daha da çok gençsin.boşan gitsin.
asla geri dönme ve onunla barışma. aldatmanında dereceleri var işte. en kötüsüde komşuna bakabillmesi.
evine soktuğun insana.
en acısıda bu maalesef. affetsen nolacak. unutacakmısın bunları. evine her giren komşundan,arkadaşından şüpheleneceksin. pişman olsa nolur. yapılanı yok edermi. o iğrençliği hafifletirmi. asla. ortada bir olay var. komşuna ,arkadaş olarak evine aldığın yaşı kaç olursa olsun birine bakması.
sana diyorum ilerde yine yapar yapmsazsa bile,sen yapacak diye eve kimseyi alamayacaksın. ve yapmasa bile bu şerefsizliği yok edemeyeceksin.
çok haklısın zaten en byük avantajım çocuğumun olmayışı vede ailemin arkamda oluşu şeytan diyorki git kocasına herşeyi anlat olan olsun oda acı çeksin onunda yuvası dağılsın yaptığının cezasını çektir diyorailen destekmiş bebeğinde yokmuş asla dönme derim ben daha 2senelik evliyken sana bunları yapan insandan hayır gelmez
bende zaten yatıyorum kalkıyorum yaradanıma öyle dua ediyorum allahım bin beteri başlarına gelsin diye bazende diyorumki gidiyim kadının kocasının yanına olanı biteni anlatayım diyorum sonrada kör şeytan git başımdan diyırum anlatsam kadının kocasına nasıl olurki
Ben senin yerinde olsam kocasına anlatırdım. sonucta adamada yazık bildiğin aldatılmış oda !!!olay kadında değilki benim kocamda biterdi kadının yolu zaten belliydi kimseye güvenim kalmadı abla dediğim insan bana bunu yaparsa evime giren çıkan kadınla eşim bana bunu yaparsa daha ne diyeyimki belki dışardan biri ile yapsaydı bu kadar ağır olmazdı barışmam zaten bitti artık şükrediyorumki çocuğum yok şeytan diyorki git kadının kocasına herşeyi anlat benim çektiğim acının bin beterini kadında çeksin istiyorum üstelik kocamla kadının kocasıda arkadaşlardı bu kadar midesizler işte
beddua etme canım boşver Allah'a havale et
beddua döner dolaşır sahibini bulur derler
ben anlatman taraftarı değilim kocasına
bi de sonra sen kötü olursan nolucak
bu işler cinayetle bile sonuçlanabiliyo
bence sadece boşan uğraşma onlarla
aldatmak hem de yan komşuyla.çok çirkin bi şekilde aldatmışlar seni.aldatmanın güzeli olmaz ama.böyle komşuyla ya da arkadşla eve girip çıkan biriyle aldatma çok iğrenç.eşiniz eve girip çıkan birine yan gözle bakmış.karakteri pek de sqağlam değilmiş eşinizin.madem aileniz arkanızda daha da çok gençsin.boşan gitsin.
Aman Allahım ne korkunç bişey bide evine girip çıkıyor kadın,resmen aptal yerine koymuşlar seni,daha çok gençsin arkadaşım,sonra çocuk falan olur daha çok üzülürsün,belki böyle konuşmak yanlıştır bilemiyorum ama lütfen boşan,yazıklar olsun daha 2 yılda duramamış ilerisi sen düşün,ben olsaydım ayrılık acısına katlanıp vazgeçerdim,inanma sakın
çok haklısın zaten en byük avantajım çocuğumun olmayışı vede ailemin arkamda oluşu şeytan diyorki git kocasına herşeyi anlat olan olsun oda acı çeksin onunda yuvası dağılsın yaptığının cezasını çektir diyor
Ben senin yerinde olsam kocasına anlatırdım. sonucta adamada yazık bildiğin aldatılmış oda !!!
yok ayrıldığım için canım yanmıyor zaten boşanıcam zaten en çokta bana koyan beni aptal yerine koymaları değilmi ona çok yanıyorum
Allah yardımcın olsun, diyecek kelime bulamıyorum o insan olmayanlara.
senin yerinde olsam arkama bakmaz, durumu kocasına da anlatırdım.
onlar seni düşünmedi, sende düşünme kimseyi.
kadının yaptığı yanına kar kalmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?