Bir derdim var yardım edin lütfeen

mütevazi yerde kastın ne bilmiyorum ama k bakma o seni o mütevazi biyerde de şamarlarr sn bunları kabullendğinn sürecee anacımm

kusura bakmada konunu okuyunca kendimi gülmekten alamadım çünkü bu kadar kötü bişeyi o kadar normal bişeymiş gibi anlatmışsınki şaka yapıyorsun sandım, çıkarmayın şu erkekleri tepenize ya

Heee yemeğe gideceğiniz yer mütevaziyse o zaman başka!
Hani sosyetik bir yer olsa ne olurdu haliniz di mi?

sen ne yap ? AYRIL!
ha seviyorsun ayrilamazsin o zaman dir dir etmeyeceksin!
ya arkani donup gideceksin,yada oturup dayak yiyeceksin!

neden böyle olumsuz yorumlar yapıyorsunuz. sevmek suç mu ? papatyacığın suçu ne ?

Espri yaptıktan sonra tokat yiyeni de gördük. Bakalım daha neler duyacağız?

Pardon ama esprilerinden bir ornek verir misin?

Sevgilinin seklini değiştirmeyecek ama merak ettim.

yok yok sen kesin dalga geçiyorsun

tabiki dalga geciyor diğer konudada ayrılma noktasına geldik ağız kokusundan diyor burada ayrılma noktasına geldik diyor ... ama bir türlü ayrılmıyor .. sen bırakmazsan zaten sevgilin ağzın kokuyor diye bırakıcak seni

Son düzenleme:
Espri yaptıktan sonra tokat yiyeni de gördük. Bakalım daha neler duyacağız?

Pardon ama esprilerinden bir ornek verir misin?

Sevgilinin seklini değiştirmeyecek ama merak ettim.

mesela sevgilimin adı emre sevgilime 'Sana Emrediyorum' dedim sonrada 'Adın emreydi' dimi dedim bunda ne var allah aşkına ?
sonra sevgilime birde şu espriyi yaptım ona sordum 4.murat neden intihar etmiş dedim oda neden dedi bende ona ilk 3 e giremediği için dedim sonra yine şamaroğlanına döndük.

kızlar ne yapıyoruz hiç sinirimizi bozmadan kötü içerik butonuna basıp daha fazla ergen oyununa gelmiyoruz

yok ama kesin kafaya koydum bu akşam yemeğe gitmiycem ona söylicem ayrıldığımı aşk aşk nereye kadar yeter artık.

daha flört zamanınızda şiddet varsa bir kez daha ilişkinizi gözden geçirin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…