Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kusura bakmada konunu okuyunca kendimi gülmekten alamadım çünkü bu kadar kötü bişeyi o kadar normal bişeymiş gibi anlatmışsınki şaka yapıyorsun sandım, çıkarmayın şu erkekleri tepenize ya
mesela sevgilimin adı emre sevgilime 'Sana Emrediyorum' dedim sonrada 'Adın emreydi' dimi dedim bunda ne var allah aşkına ?
sonra sevgilime birde şu espriyi yaptım ona sordum 4.murat neden intihar etmiş dedim oda neden dedi bende ona ilk 3 e giremediği için dedim sonra yine şamaroğlanına döndük.
Arkadaşlar ben burda derdi olanların kafasını dağıtmak için yazıyorum herkeste gülüyor yani şaka değil tabiki yazdıklarım hepsi başıma geldi Artık papatyacik ile pastırma tadında paylaşımlar görceksiniz. KK'nün sempatik birisi olacağım :) teşekkürler.
Arkadaşlar ben burda derdi olanların kafasını dağıtmak için yazıyorum herkeste gülüyor yani şaka değil tabiki yazdıklarım hepsi başıma geldi Artık papatyacik ile pastırma tadında paylaşımlar görceksiniz. KK'nün sempatik birisi olacağım :) teşekkürler.