bir derdim var yardım

Maalesef herkes sizin gibi düşünmüyor.

Yardım etmek istemedilerse boşverin onları vicdanları ile başbaşa bırakın, bence hiç oralı bile olmayın böyle konularda.

Ne yazık ki erkekler kendi ailelerini haklı buluyorlar her zaman, ne yapsanız yapın yaranamazsınız.

Yolunuza bakın bence onlara muhtaç olmadığınız için kendinizle gurur duyun.

Eşinize sarılın evliliğinizin tadını çıkarın. Siz ayrı birer ailesiniz.

ben çalışmıyorum çalışanların tuzu kuru tabi
Bunun tuzu kuru olmakla alakası yok. Siz eşinizle evlenirken kaynanam bana bakar nasıl olsa mantığıyla mı evlendiniz? Eşinizin durumunu bilerek evlendiniz. Tekrar söylüyorum onlardan bu tip isteklerde bulunmanız bile yanlışken siz hem istiyorsunuz hem de zorla yaptırıyor bir de üstüne laf söylüyorsunuz. Hele o bilezik olayı çok ama çok çirkin. Bir kadına yakışmıyor...

Neden yardım etsinlerki size .Hem siz neden oda takımı aldırarak kendinizi alçalttınız ?
İnsanlar ne zaman birey olmasını öğrenecek bilmiyorum .

Herkes yaptiginin karsiligini mutlaka bulur merak etmeyin yrn bunun hastaligi var yasliligi var haksizliga ugradiginizi dsunuyorsaniz ve esinizde anlamiyorsa bu durumun pek de ustune gitmeye gerel yok Allaha havale edin kendinizi uzmeye degmez

Kelimesi kelimesine katılıyorum size..

ben çalışmıyorum çalışanların tuzu kuru tabi
ben de çalışmıyorum.eşimin ailesi hem evimizi hem arabamızı aldılar.düğünümüzü yaptılar borçsuz evlendik.
ama hep onların istekleriyle oldu bunlar.yapmasalardı kızarmıydım kızmazdım.
aksine kendimiz alsak daha değerli olurdu.bazen eziyorlar çünkü.
hepsi bizim çabamızla alındı demeyi çok isterdim.
şu da var.siz istedikçe onlar vermek istemeyecek sakınacaklar.bazen ters tepiyor çünkü.
ama tenezzül etmezseniz hiç umrunuza takmazsanız bence onlar vermek isterler gibime geliyor.

gerçekten kendimi ifade edemiyorum ben galiba sizin çocuklarınız yok galiba ne demek istediğimi anlayamacak kadar acizz ve gaddarsınız.

çalışanların tuzu kuru ne demek .Siz de çalışın ona buna bir şeyler aldırtmaktansa .Ne gururlu kadınlar var çocuklarının ihtiyaçları için apartman siliyorlar gündeliğe gidiyorlar .Siz benim tahminimce hep diğer kadınlarla kendinizi kıyaslayıp kocasının iliğini kurutan sürekli vıdı vıdı yapan kadınlardansınız sanki

aynı zamanda kafaları rahat.. sürekli k.validesine bir şeyler aldırmak için huzurlarını kaçırmıyorlar..
Sorma... 18 yaşımdan beri hem okuyup hem çalışıyorum üstelik ailemin de durumu iyiydi. Okula başladığımda hem deneyimim olsun hem kendimi geliştireyim diye işe de girdim. Sırf hayatta tek başıma durmayı öğrenebilmek için. O gün bugündür de çalışıyorum zaten. Her ihtiyacımı kendim karşıladım. Evlendim evlenirken de ne benim ailemden ne eşimin ailesinden ufak tefek manevi değeri olan hediyeler dışında tek kuruş harcama yapılmadı çünkü biz öyle istedik. Bugüne kadar bakıp büyütmüşler bir de onunla mı uğraşsınlar. Evlendim şimdi hem ev işleriyle uğraşıyorum hem yine dışarıda çalışıyorum :) Ama tuzumuz kuru rahatız

gerçekten kendimi ifade edemiyorum ben galiba sizin çocuklarınız yok galiba ne demek istediğimi anlayamacak kadar acizz ve gaddarsınız.

hayır çocuklarımız olduğu/ olacağı için deli gibi çalışıyoruz.. aman kimsenin 1 kuruş bir şeyi geçmesin diye.. allahım göstermesin o günleri, inanın ben sizin adınıza utandım.. gencecik, sağlıklı insanların bir oda takımı için k.validesine baskı yapması utanılacak bir şey çünkü..

çok kötü ithamlarda bulunuyorsunuz bende çok gururlu ve çocuklarım için herşeyi yapabilecek bir kadınım çok çirkinleşti artık yorumlar.derdimi anlatıp rahatlayım derken anlamsız bir savunmaya geçtim

ben onlardan bize para verin gibi bir cümle kurmuyorum tabiki yardım edin gibilerinden söylüyorum şakayla karışık
devam edin edin biraz daha gururunuzu ayaklar altına alın .
yahu oda takımı şart mı ?bir yorgan bir döşek yatırırım ama yine de birilerine minnet etmem .
Siz çalışmazsınız da aslında .Hep başkasından hep başkasından .Ne gereği var enayilik dimi çalışmak .Kocalar eşek onlar çalışsın .

hele bir de kadının kolundaki bileziklere laf söylemek,sanki o bileziklere para koydu

yalnız konu sahibinin yorumları yazım tarzı tanıdık geldi,kime benzettim çıkaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…