- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz kindar demek
peki sem nasıl yaklaşıyorsun öyle durumlarda?
Küçük şeyler için bile 3 gün 4 gün konuşmuyorsa büyük problem..
Ama büyük sorunlarsa daha beterleri var diyorum.
Benim eşim haklı olduğuna inanıyorsa bana çok kızmışsa 20 gün bile hiç konuşmaz,umursamaz..
Ama başkalarından kardeşimden falan haberimi alır çaktırmadan evde miyim ne yapıyorum diye
Tabi evlenmeden önce öyle miydi asla..
En fazla 2 güne yalvarırdı.
Evlendik gördüm bu hallerini Allah göstermesin çok sinir bozucu
Bence otur eşinle konuş çok rahatsızım bu böyle sürmez.
Erkek olduğunu unutuyorsun bana da kadın olduğumu unutturuyorsun de.
Cidden bunlardaki cilve,naz biz de yok ya amannn!
eşiniz bekar gibi; arkadaşlarıyla takılmak istediğinde, özgürlüğünü özlediğinde bilerek tartışma çıkarıp küsüyor olabilir mi?
Önceleri hep ben yanaşır, arayı düzeltmek için güzel mesajlar yazar,akşam geldiğinde yemeyeceğini bile bile yemek yapar,sırnaşırdım.Ama artık bende onun gibi hiç konuşmuyorum.O beni evde hiçe sayıyor ben de aynısın ona yapmaya başladım.
Arkadaşlar, benim şöyle bir derdim var.Eşimi seviyorum ama çok ciddi bir sıkıntımız var.Kavga ve tartışmalardan sonra en az 3-4 gün olmak üzere bildiğiniz küsüyor,tavır yapıyor ve konuşmuyor.Ne yapacağımı nasıl bir yöntem seçeceğimi şaşırdım. Ne denediysem olmuyor.
Tatlım bizde de öyle, her evde tartışma kavga olur ama sonrasında eşimde küser,1 haftayı bulur bazen,hiç ilgilenmez benimle,öldüm mü kaldım mı bir şeye ihtiyacım var mı.Önceleri hep barışmaya çalışır haklı da olsam haksız da olsam özür dilerdim.Ama artık bende yoruldum artık bende barışmaya çalışmıyorum.Ama bu da çözüm olmuyor.
Arkadaşlar, benim şöyle bir derdim var.Eşimi seviyorum ama çok ciddi bir sıkıntımız var.Kavga ve tartışmalardan sonra en az 3-4 gün olmak üzere bildiğiniz küsüyor,tavır yapıyor ve konuşmuyor.Ne yapacağımı nasıl bir yöntem seçeceğimi şaşırdım. Ne denediysem olmuyor.