- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Teşekkür ederim :)Ben gitmemiştim, nette ders videosu vardı onu izleyip girdim sınava ve hepsini verdim . size de başarılar dilerim : )
Başınız sağolsun...Gittim butun derslere girdim cunku abim derslere gitmeyen bi ....... Yuzunden kirmizi isikta beklerken vefat etti...trafik cok ciddi hem kendiniz hem karsidaki icin..
Dostlar sagolsunBaşınız sağolsun...
Belki motor dersinde takılabilirsinTeşekkür ederim :)
Ben de video filan indirdim çıkmış soruları çözcem ama kursta ders dinlemek te gerekir mi bilmiyorum
Kendimiz çalıştığımızda yeterli diyorsunuz yaniBen kendım calıstım kıtapcıktan ve cıkmıs soruları cozdum olduda bıttı
Ben de kitaba başladım soru da çözüyorum ama bilmiyorum yeterli miGitmedim, kitabı okudum, çıkmış soruları çözdüm yetti.
Maşallah iyi başarmışsın :)1 kere derse gittim,kitabın kapağını açmadım. Sınava yakın 4 tane çıkmış test çözdüm 92 ile geçtim
Bi kez bi gidip bakıyım diyorum ben de,,baktım eğlenceli geçiyor devam ederim..motor cidden zor diyorlar zor muGit ya, niye gitmiyorsun ki? Matrak oluyor ehliyet kursu.
Ama gitmemek için geçerli nedenin varsa, trafik çok eğleceli, ilk yardım kolay, bir tek motor için ezber gerekecek.
Ortalama zekaya sahip herkes yapar. Korkmayın. Sorulara bakın yeterliMaşallah iyi başarmışsın :)
Bence en az 2 hafta git, anca kaynaşıyor insanlar ve hepsi yetişkin, farklı farklı hikayeleri oluyor. Zaten ne kadar sürecek, 2 ay max.Bi kez bi gidip bakıyım diyorum ben de,,baktım eğlenceli geçiyor devam ederim..motor cidden zor diyorlar zor mu
Sorulara bakıyorum şuandaOrtalama zekaya sahip herkes yapar. Korkmayın. Sorulara bakın yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?