bir derdim var

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar Günaydın
Ben ehliyet kursuna yazılcam kızlar ancak ehliyet almak için derslere gitmeli miyim yoksa gitmesem evde çalışsam da olur mu??
Çevreme soruyorum arkadaşlarım gitmene gerek Yok çıkmış soruları çöz diyorlar bilemedim siz nasıl yaptınız??

Ben gitmemiştim, nette ders videosu vardı onu izleyip girdim sınava ve hepsini verdim . size de başarılar dilerim : )

1 kere derse gittim,kitabın kapağını açmadım. Sınava yakın 4 tane çıkmış test çözdüm 92 ile geçtim

Ben kendım calıstım kıtapcıktan ve cıkmıs soruları cozdum olduda bıttı

Peki kızlar yazılı sınavı geçtik diyelim
Sürüş testinde zorluyorlar mı ben bide manuel istiyorum hem manuel hem otomatik araba kullanabilmek için..
Sürüş sınavı nasıl zor mu

Git ya, niye gitmiyorsun ki? Matrak oluyor ehliyet kursu.

Ama gitmemek için geçerli nedenin varsa, trafik çok eğleceli, ilk yardım kolay, bir tek motor için ezber gerekecek.

Git ya, niye gitmiyorsun ki? Matrak oluyor ehliyet kursu.

Ama gitmemek için geçerli nedenin varsa, trafik çok eğleceli, ilk yardım kolay, bir tek motor için ezber gerekecek.
Bi kez bi gidip bakıyım diyorum ben de,,baktım eğlenceli geçiyor devam ederim..motor cidden zor diyorlar zor mu

Bi kez bi gidip bakıyım diyorum ben de,,baktım eğlenceli geçiyor devam ederim..motor cidden zor diyorlar zor mu
Bence en az 2 hafta git, anca kaynaşıyor insanlar ve hepsi yetişkin, farklı farklı hikayeleri oluyor. Zaten ne kadar sürecek, 2 ay max.

Motor öyle çok zor değil, diğerlerine göre bir tık daha zor sadece. Yapılmayacak bişey değil yani, ama kendi çalışmaktansa, hazır bilenden dinlemek daha eğlenceli.

Direksiyon sınavı eskisinden daha titiz yapılıyor artık, ama kursta epey saat gösteriyorlarmış. Sen de kendin 1 hafta ekstra pratik yapsan tamamdır bu olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…