• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var

Bence en az 2 hafta git, anca kaynaşıyor insanlar ve hepsi yetişkin, farklı farklı hikayeleri oluyor. Zaten ne kadar sürecek, 2 ay max.

Motor öyle çok zor değil, diğerlerine göre bir tık daha zor sadece. Yapılmayacak bişey değil yani, ama kendi çalışmaktansa, hazır bilenden dinlemek daha eğlenceli.

Direksiyon sınavı eskisinden daha titiz yapılıyor artık, ama kursta epey saat gösteriyorlarmış. Sen de kendin 1 hafta ekstra pratik yapsan tamamdır bu olay.
Arada araçla pratik yapıyorum sürüşte bi sorunum yok sadece aracı durdururken istop ettiriyorum :) :) manuel biraz zor

Arada araçla pratik yapıyorum sürüşte bi sorunum yok sadece aracı durdururken istop ettiriyorum :) :) manuel biraz zor
Ooo kullanmayı da biliyorsan hiç endişe edecek bişey yok. Zaten 16 saat direksiyon dersi alacaksın di mi? istop, kalkış sorunlarını da aşarsın.

Kızlar Günaydın
Ben ehliyet kursuna yazılcam kızlar ancak ehliyet almak için derslere gitmeli miyim yoksa gitmesem evde çalışsam da olur mu??
Çevreme soruyorum arkadaşlarım gitmene gerek Yok çıkmış soruları çöz diyorlar bilemedim siz nasıl yaptınız??
Merhaba aslında yazılı sınav için gitmenize bence gerek yok. Ağırlıklı olarak trafik işaretleri ve ilk yardım konularına iyi çalışın..

Ooo kullanmayı da biliyorsan hiç endişe edecek bişey yok. Zaten 16 saat direksiyon dersi alacaksın di mi? istop, kalkış sorunlarını da aşarsın.
Aynen biraz biraz sürüyor gibiyim :)
Kursa gittiğimde sorcam bakalım dersler nasıl kaç saat..ama vites hakikaten zormuş :)

Git diyenler de var bilmiyorum bu konuda kafam karışık ama bi kez giderim bi bakarım sanırım
Onlar gereksiz yere insana strese sokuyor valla. Ama çok renkli insanlar da var. Bir teyze vardı mesela kaç kere geçememiş yazılı sınavı bana diyor ki aksam iki sayfa kitap okuyup fırlatıp atıyorum. Çok sıkıcıymış.. ;))))

Onlar gereksiz yere insana strese sokuyor valla. Ama çok renkli insanlar da var. Bir teyze vardı mesela kaç kere geçememiş yazılı sınavı bana diyor ki aksam iki sayfa kitap okuyup fırlatıp atıyorum. Çok sıkıcıymış.. :KK66:)))
Aynen ya sıkıcı valla konular olmasa araba kullanmak zevkli

Derslere gittim, dinledim ve soru falan çözmeme gerek kalmadan geçtim. Hiç mi merak ettiğiniz hocalara soracak bir sorunuz yok, herşey kitaplarda yazmaz.
Derslere gittim, çünkü ilk yardım dersi vardı ve öğrenmek istiyordum, anlamadığım yerleri sora sora öğrendim. İlk yardım dersleri hiç mi ilginizi çekmiyor, evde otururken bile ihtiyacınız olur, kalp masajı yapmanız gerekebilir, ambulans nerde kaldı demek yerine, gelene kadar adı üstünde ilk yardımı uygulayıp birinin hatta en sevdiğinizin hayatını kurtarabilirsiniz.
Herşey sınav değil, sınavda sorulmayacak ama günlük hayatta işinize yarayacak yolda bırakmayacak bir iki şey öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın
Ben ehliyet kursuna yazılcam kızlar ancak ehliyet almak için derslere gitmeli miyim yoksa gitmesem evde çalışsam da olur mu??
Çevreme soruyorum arkadaşlarım gitmene gerek Yok çıkmış soruları çöz diyorlar bilemedim siz nasıl yaptınız??
kursa git. egitim ve egitim ve gene egitim ve gene gene egitim sart.

yeni bir ortam

saat sıkıntısı yoksa gidin

çok değişik insanlar vs olur oralarda

ben 18 yaşında gitmiştim yaklaşık 20 yıl önce

kamyoncu olacak amcalar vs de vardı

sınav o zaman kolaydı hatta komikti ben tüm sınavı yarım saat geçmeden bitirmiştim 4 şık vardı ben o sene üniversite sınavına girmiştim bana çok kolay gelmişti

Back
X