Bir derdim var

Gncby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
42
19
38
36
Kızlar merhaba 30 yasındayım ve evliyim 1 yasında oğlum var ve hala annemle anlaşamıyorum ayrı şehirlerde oturuyoruz iki üç ayda bir yanlarına giderim oğlumla her gitmem olay olur herseye müdahele eder sürekli akrabalara gitmem için baskı yapar gitmeyincede ayılır bayılır yine böle bi kavgada eşimi aradı avm nin ortasında eşimle birbirimize girdik kafayı yemek üzereyim mesafe koyuyorum oda olay oluyo konusmuyorum oda olay napmalıyım

Mesafeni korumaya devam et olmuyor deme kimsenin sizin hayatınıza müdahale etmeye hakkı yok anneniz olsa dahi. Ayrıca eşinizi arayıp sizi kavga edecek duruma getiren şeyler söylediğine göre annelik olayını biraz yanlış anlamış gibi duruyor.

Mesafeni korumaya devam et olmuyor deme kimsenin sizin hayatınıza müdahale etmeye hakkı yok anneniz olsa dahi. Ayrıca eşinizi arayıp sizi kavga edecek duruma getiren şeyler söylediğine göre annelik olayını biraz yanlış anlamış gibi duruyor.
Evet onun düşüncesi ben anneyim her dediğimi yapacaksınız ki ben evlenirken evde bile yoktu babam hastaydı evi terketmişti tek başıma hem eve bakıp hem evimi düzdüm misafir gibi geldi düğünüme onu affettim ama hala hayatıma nüdahele ediyor psikolojimi hepten bozdı

Gitmeyeceksin bu kadar basit.. :KK14:

Kalk git o kadar zahmet çek, üstüne ağzına edilsin..

Herkes anne olamaz maalesef bende bu tür sebeplerden ötürü ilk mesafe koydum olmadı şimdi hiçççç konuşmuyorum her yerden engelledik giden psikoloji Bi daha gelmıyo yerine önemliyiz biz

Back
X