- 24 Temmuz 2018
- 40
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi matmazel_fatigue
-
Bu görümce sana iftira da atar. Eşin duysa kaldığını niye söylemedin diye sana parlar. Neden saklıyorsunuz ki? Elin adamının ne işi var sizin evinizde? Bir de iş bilmeyen görümceye ve parazit nişanlısına niye siz hizmet ediyorsunuz?
Bacım eşine haber ver. Elin adamı. Üstelik görümcen sağlıklı psikolojiye sahip biri değil. Hem getirmiş herifi, hem senden kıskanıyor. Bi gün yazar çizer, başına bela olur. Eşinde haber vermediğin için seni suçlar. Ne alaka evli bile değiller. Ki evli dahi olsalar yine eşinden habersiz yanlış.Valla hizmet felan etmiyorum yemeğimi kendimle kızıma göre yapıyorum anneme göre onlara bir çöp dahi koymuyorum eve aç geliyorlar ne yemek siye soruyorlar yok yemek diyorum yapmadınmi yapımda bitti anca bize yetti diyorum
Bacım eşine haber ver. Elin adamı. Üstelik görümcen sağlıklı psikolojiye sahip biri değil. Hem getirmiş herifi, hem senden kıskanıyor. Bi gün yazar çizer, başına bela olur. Eşinde haber vermediğin için seni suçlar. Ne alaka evli bile değiller. Ki evli dahi olsalar yine eşinden habersiz yanlış.
Başı belaya girmesin diyosun sanırım. Haklısın ama daha geç öğrenirse topluca başınız belaya girecek.Ah gülüm ah bugün daha 2 saat önce kavga ettik tekrar akşam yemeğine çağırmış olanın annesi annesine dedim artik oğlunu ozlemessindir abla sana oğlunu getirdik diye annesine bizde kaldığını söylememiş gitmiş abisinin yanında kaldığını söylemiş kavga ettik tekrar neyse kira parası ben vermede sıktır olup gidin artık dedim ya eşim zaten iskillenmeye başladı bunlardan 5 gun önce eşim izne eve geldi olan burda kaldı gene esin sinirlendi yorgundum onlarla uğraşıp kendini yormamasini söyledim az kaldı aşkım sen bi işlerini hallet sonra ilgilen diye geçiştirmek zorunda kaldım yoksa gecenin 4 dünde girip ikisinde dövüp aticaktim sokaga
Başı belaya girmesin diyosun sanırım. Haklısın ama daha geç öğrenirse topluca başınız belaya girecek.
Eşin evdeykende oğlan sizde kalmış
Saf değilse o yokkende kaldığı anlamıştır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?