Bir derdim var

eşinize söyleyin bence. habersiz gelsin birgün görsün gözüyle. Allah korusun yarın size sarkıntılık falan eder belli mi olur ?

Siz neden hizmet ediyorsunuz adama onu anlamadım.

eşinize söyleyin bence. habersiz gelsin birgün görsün gözüyle. Allah korusun yarın size sarkıntılık falan eder belli mi olur ?

Siz neden hizmet ediyorsunuz adama onu anlamadım.

Hayı ben kesinlijle hizmet felan etmiyorum sadece bişey lazım oldum bana soruyor bende pek ne nerde söylemiyorum sonuçta benimde evim ve ozelim

Elalemin adamınla aynı evde ne işin var. Hemen çocuğu al annene git bu kız sana iftira atar. Gerçeksen eğer bunu yap eşinede söyle durumu.

Elalemin adamınla aynı evde ne işin var. Hemen çocuğu al annene git bu kız sana iftira atar. Gerçeksen eğer bunu yap eşinede söyle durumu.

Kendi ailemin evine gittim 1 ay neredeyse orda kalfim teni döndüm zaten diyorum ya ne söylesem boş ne desem boş bende artık evde olan biten herşeyi kayda alıyorum çocuk için güvenlik kamerası taktirmistim şuan çok işime yariyacak eğer iftira atacak olursa elimde öyle bişey olmadışına dair kanıtladım var

Eşine söylemen gerekmbence eşin söylemedin diye kızar . Sen bilirsin artık gerisini ... çekmek istiyorsunuz öekiyorsunuz bir yerde iyi günler

Nisanlisinin da gorumcenin de bas g..tune tekmeyi. Soran olursa da evime nisanlisini yerlestirdi birde gelmiş bana iftira atiyor or...pu dersin

Yuh yok artık sende buna müsaade mi ediyorsun neden alıyorsun evine neden bundan eşinin haberi yok bu nasl rahatlık pes eşim asla eve sokmazdı elin herifini dallas mübarek

Söylemezsende neden bana söylemedin demeyecek mi ? İftiraya kurban gitmektense söylerdim ben

Alma eve bu kadar basit. Onları beraber çek fotoğrafını eşine at gitmezse br daha gelirse eve.

dışarı çıkmıyor mu bunlar hiç?
çağır hemen çilingiri kilidi değiştir.
hayır elin herifinin hizmetini niye sen görüyorsun.

Ben o cocuk eve geldigi gun esime haber ucururdum. Evet evde bir tek siz yasamiyorsunuz ama gorumcenizde evde tek yasamiyor bu yuzden elin adamiyla ayni evde bulunmak zorunda degilsiniz. Getirmemeliydi. Bu kadar uzatacaginiza esinize soyleseydiniz.

Anası gelmiş
Siz karışmayın artık
Gerçi "benim kızım gerizekalı "diyen kadın da pek normal olamaz ama

Nisanlisinin da gorumcenin de bas g..tune tekmeyi. Soran olursa da evime nisanlisini yerlestirdi birde gelmiş bana iftira atiyor or...pu dersin

Yuh yok artık sende buna müsaade mi ediyorsun neden alıyorsun evine neden bundan eşinin haberi yok bu nasl rahatlık pes eşim asla eve sokmazdı elin herifini dallas mübarek

Söylemezsende neden bana söylemedin demeyecek mi ? İftiraya kurban gitmektense söylerdim ben

Eşine şöyle durduğun kabahat yatın iftira atar belli mi olur yada annenin evine git çocukta var sağlıklı bir ortam yok

Kız annenle konuştum biraz önce öküz gibi uyuyorlar şuan içerde kalktiilarinda kesinlikle annem karismayacsk eşimi görüntülü ariyim uyuyorken gösterim senmisin bana iftira atan senide nişanlınida diyip siktir edicem evden gitsinler nerde ne bok yiyor larva yesinler vallaha huzurum kalmadı kızım hasta 2 aydır hastane hastane dolaşıyorum artık onlarla ugrasamiyacam ne olucak sa olsun eşim birazdan mesaiye başlamadan Arıcak beni herşeyi anlatım ona yeter artık bıktım ya

Anlamadım kaçırdığım bişey mi oldu ? iftira mı attı size ? Yoksa siz artık bunaldığınız için mi eşinizi arayacaksınız//
ki bencede bilmesi gerekiyor. Bizde kalıyor haberin olsun ben söylemiş olayım uyarını yap de geç. Büyütmeye gerek yok adamın ne tepki vereceği belli değil sonuçta

Ya olay şöyle görümcemle nişanlısı hergün neredeyse kavga ediyorlar hergün bir yeni konudan artık konu bitti sıra benim üzerimden kavga etmelerine geldi oda şöyle oldu nisanlişi evde birsey lazım olucak tırnak makası misal görümcem e soruyor yerini bilmiyor arıyor arıyor yok diyor gidiyor en alakasız yerde mutfakta felan arıyor tırnak makası ni sesleniyorum uğraşsın dursun diye nisanlisi geliyor kardeşim tırnak makası lazımda nerde acaba diyorum banyoda dolaptaki kutunun içinde bukadar basit işte. Neyse bişey lazım olunca hep gelip bana soruyor felan filan bende bazen söylüyorum bazen bilsem bilmiyorum diyorum hanfendi dert yapmış bunu sen neden hep yengemin adını söylüyorsun felan filan işte bunların bu kavgasından 2 gün öncede Nisanlisinin benimle aldattığını görmüş rüyasında dedim sen çok normal değilsin kendine gel abin duyarsa senin bu salak sacma hareketlerini öldürür sizi olay böyle yani baya kavga felan edildi ben kovmaktan beter ettim ikisinde ama yüzsüz ler işte

Esine sen soylemezsen baskasindan duyar zaten, o zaman nasil aciklayacaksin neden soylemedigini?

Konu sahibi eşiyle konuştu mu çok merak etmiştim, banlanmış şimdi nasıl öğrenicez.
Neden banlandı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…