Çok zor ama verdiği tepki çok fazla geldi bana. Sıkma sen canını oturur konuşur bir yola koyarsınız inşallah cnmIyi aksamlar arkadaslar..
herkese burda akil vermeye calisirken, bir gün buraya benim de yazacagim aklima gelmezdi..
Esimle 4 bucuk senelik evliyiz, 8 bucuk senedir de toplam birlikteyiz.. 3 yildir cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz ama bir türlü cocugumuz olmadi.. 2 tane düsügüm var..
pazar günü esimi gecenin bir vakti bi numara caldirdi, cok endiselendim ve asla yapmayacagim biseydi aslinda, ona o numarayi geri aramasini söyledim, kesin kadin oldugunu ve sesli aramasini söyledim.. megerse reklam numarasiymis, cok utandim.. defalarca özür diledim ama beni affetmedi ona güvenmedigim icin..
burda yilbasi tatili iki hafta, bizde evdeyiz ise gitmiyoruz.. pazartesi bütün gün benle konusmadi, dün arkadasinin ev insaatine yardim etmeye gitti, bütün gün evde tek basinaydim.. bugün de gidecekti, bende gitmemesi icin kapinin önünde durdum.. itistik, kakistik, gitti arkadasi kapinin önünde bekliyordu diye, 5 dk sonra geri geldi ve bütün gün ona sirinlik yaptim beni affetsin diye, biraz gülüstük falan ama cok da iyi degildik..
iki gündür bu aksam ablamlarla disari cikacagimi biliyordu.. nereye gidersen git, yeterki git dedi gülerek bugün bana.. bende hazirlandim, ceketimi giydim, ablam ve abimin esi asagida bekliyorlardi.. esim kapinin önünde durdu ve gidemezsin dedi.. sabah ona yaptigimi yapti yani, bende gidecegim diye israr ettim, beni saclarimdan sürükleyerek koltuga firlatti, rujumu zorla sildi, gidemezsin dedi.. ablanlari ara, gelemeyecegini söyle dedi.. aglaya aglaya ablami aradim, gelemeyecegimi söyledim o da kapiya dayandi ne oluyo diye.. acmak zorunda kaldim, cok utandim - kimse bilmese bu kadar olmazdi ama ablamla yengemin ögrenmesi cok koydu bana.. simdiye kadar ne yasadiysam hep evimin icinde yasadim, asla kimseye derdimi anlatmadim..
esim karismayin siz, bu bizim aramizda dedi ve iceri girdi.. bende ablamlari gönderdim.. sonra da bi sinirle esimin üstüne cullandim ve onun kafasina vurdum ellerimle defalarca, o da beni itip bogar gibi bogazimi sikti.. onu evden kovdum - evliligimiz buraya kadarmis dedim.. gitti.. nereye gitti, bi daha gelir mi bilmiyorum..
Ama ben ondan ayrilmak istemiyorum ki, cok seviyorum onu.. aslinda büyük hicbir problemimiz yoktu simdiye kadar.. kavgalarimiz hep bunu neden böyle yaptin, bunu neden buraya koydun vs.
Ablamlara rezil oldum, ben artik onunla nasil aile ortamina girerim.. kimseye söylememeleri icin yemin ettirdim ama onlara karsi nasil hersey güllük gülistanlikmis gibi davranirim..
Ne yapacagimi bilmiyorum, lütfen yardim edin..
Cok sev cok cok cok. Maşallah cok pıtırcık bir ciftsiniz.
Ben anlamadım ki durup dururken niye bu kadar şiddet içerikli tartışmalarınız olmuş. Çok saçma geldi bana yazdıklarınız.
Tanin niye adam arkadaşına gidemiyor.
Hadi size misilleme yapmak için ablanızla görüşmenize engel oluyor da niye durup dururken saçınıza yapışıyor vallahi bir şey anlamadım.
Niye olgun-oturmuş bir ilişki yok bu mecrada anlayamıyorum. Böyle olacağına hiç olmasın güzel kardeşim. Saçmalık daniskası. Kısasa kısaslar falan.
Yahu bacım saclarindan tutup suruklemis nasil seviyorum diyosun ?Keske böyle dalga gecmeseniz.. size sacma gelebilir ama ben su an kendimi cok kötü hissettigim icin buraya yazma ihtiyaci duydum.. su an gercekten en son ihtiyacim olan bu tarz yorumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?