Bir derdim var..

Malesef siddete egilimi var, dövmek seklinde degil de itip kakma, kolumdan sertce tutup yere atma - ama bende az degilim iste, o an sinirle bende ona vuruyorum agzima geleni sayiyorum.. sonra sen beni dövdün diyince de, ben seni dövmedim, dayak öyle olmaz diyor.. yani yaptiginin yanlis oldugunun farkinda bile degilyy ben 27 o da 31 yasinda.. su an ondan nefret ediyorum, ama cok da özlüyorum.. Allahim ne kadar aptalim

Bence buradaki en büyük sorun sizin birilerine rezil olmanız değil, karşılıklı yaşadığınız şiddet.
Bence "ablamların yüzüne nasıl bakacağım" diyeceğinize, "eşimin yüzüne nasıl bakacağım" diyin ki, ileride her şey düzelir ise size büyük ders olsun.

Sanki bazi eksik parcalar var..özellikle ablanizla disari cikma kisminda hirslanmis basta git demis...umarim çözülür

Son cümlenize katılmadan edemeyeceğim.

İkinizde hatalısınız, elbette ki hatanın büyüğü eşinizde, bu kadar kuçük meselenin şiddete kadar varmasi çok kötü olmuş, şuan ablanızın ne düşündüğünü falan bosverin, o konuda olan olmuş, yani ben ne yapardım bilemiyorum ama şuan çok zor bir durumda olduğunuzu tahmin edebiliyorum, biraz zaman gecince eşinizle konusursunuz ve tekrarı yaşanmaz umarım ama zaten siddete egilimi varmış bu son olmayacak muhtemelen..

Dilerim huzura erersiniz. Kontrolden nasil da cikmis durum. Azicik kafan dagilsin hani bir film vardi.
Turkan ile Deli Kadir in Devlerin Aski filmi.
Sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum... Şakkk seviyorum...
Yani oyle bir sok oldum yazdiklarinin son kisminda.
Ustune fazla mi gittin acaba? Biraz sakin kal bakalim. Guldukten ettikten sonra esinin yerlerde suruklemesi karsisinda akil tutulmasi yasadim.

Kapida arkadasi bekliyorken kapinin onune durmak nedir? Adam gezmeye degil inşaata yardima gidiyor. Sanki eve gelmeyecek mi bu adam? Siz de ciksaydiniz ne diye itisip kakisiyorsunuz, sonrada kendiniz gitmek istiyorsunuz ve ayni sey size yapilinca yine itiyorsunuz ve dayak yiyorsunuz sonunda.

Hakettiniz demiyorum ama dayak yeme sebebiniz esinize gucunuzun yetmemesi olmus yoksa eminim esinizi siz de doverdiniz zaten saldirmissiniz.

Ikinizin de hareketleri normal degil. Tekrari olur gibi duruyor.

Mağara adamları saçtan tutup sürüklemiyor muydu ya ?
Ben çizgi filmlerden öyle hatırlıyorum.

ee sizinde şiddete eğiliminiz var.
dinime küfreden müslüman olsa hesabı.
karı koca tedavi olun.

Böyle bir adamı seviyorsanız, kendinizi sevmiyorsunuz demektir.

Adam sacindan suruklemis sende adama pata kute girismissin.. burada hakli yok ikiniz de siddet egilimlisiniz ama extradan sen agir paranoyaksin konu sahibi.. baska biri olsa daha o telefon olayinda ceker giderdi bu ne kapris yahu.. o arkadasina gidemezse sende ablana gidemezsin gayet adil bence..

Bence gelince eline silah ver yanlışım varsa vur beni de kurtulun ..
Ablanlar seni o halde nasıl bıraktılar.
Saçlarından sürüklemiş ya lütfen yapma bunu kendine ..
Çocuğunda yok ..
Benim sebepsiz 5 sene olmadı çocuğum .
Şuanda bir bebeğim var elbet olur ama ..
Sen bu evliliği bir gözdenn geçir ..
Bak ayaklarının üstündede durabilirsin ..
Eşin seni değil kendini de rezil etmiş madem gitmeni istemiyordu baştan insanları kapıya kadar getirtmeseydi ..
Bence kasıtlı yapışmış gibi.

Size siddet uygulamasi evet cok yanlis ama birde şoyle dusunun bence,sizde sabah esinize ayni harekette bulundunuz arkadaslari disardayken onu salmak istemediniz onun dustugu durumu dusunun. Siz nasil diyorsunuz ablama rezil oldum diye oda ayni sekilde arkadaslarina olmus.ayrica şiddet kadina uygulaninca yanlista erkege uygulaninca dogru mu.
Sizde esinize saldirmissiniz ve esinizde size karsilik vermis

E o zaman tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş mu diyelim?
Neyse ben yine de Allah akıl fikir versin diyeyim.

Sizin aranız düzeldikten, siz mutlu olduktan sonra ablanız unutur dicem ama siz nasıl düzeleceksiniz onu bilemedim.
Birbirinizi dövmüşsünüz, çok ayıp çirkin rezil hareketler...

Oturup sorunlarınızı konuşmak çok mu zor? Birbirinize şiddet uyguluyorsunuz, sonra da çocuk yapmaya kalkıyorsunuz. Şiddet ortamında büyüyen çocuk sayısı azmış gibi "bir tane de biz yapalım, ne olacak sanki" diyorsunuz galiba.

Beraber kalmak istiyorsanız ikiniz de tedavi olun. Böyle ilişki olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…