Bir derdim var..

Eşimi genelde kafasına tokmak gibi vura vura severim.
Eşim de saçlarımı çok beğenir o da çekiltirip sever.

Sanırım yıpranmışsınız ailecek ama eşiniz döner mutlaka bi kaç gün geçse de ve bence dönünde beraber bir uzmana başvurun.

Benim icin siddet kesinlikle bi daha o adamla aynı havayk solumama sebebi

Ama senin icin degil sanirim.

Kocamı seviyorum ve kesinlikle ayrılmam diyorsan sana tavsiyem; kendini dövdürme. Ne derse onu yap. Dayak yememeye çalış.

Aksi takdirde bu rezaletlerin sonu gelmeyecektir

Erkek kuvvetiyle kadininki bir mi?
Valla kadınlar da bir erkeği gayet güzel dövebilirler bence. Ben karsı değilim hep onlar mı dövecek biraz da biz dövelim bana kalsa. Ama konu sahibi arkadasımız da altta kalmamıs yani oda hakkını verniş,bu olayda iki taraflı şiddet var.

Erkek kuvvetiyle kadininki bir mi?

Adam ayrı psikopat kadın ayrı tuhaf . Öfke kontrolü ,akılcı düşünme falan yok. Ayrıca burda erkeğe sayıp sövüp kadına birşey demezsek iki yüzlülük olur. İkisi de birbirinden deli ha adam daha deli. Tek tavsiyem birbirinize tam saygı duyana kadar çocuk yapmayın , iki fırtına arasında o çocuğa ne olur bilemiyorum.

ben cocugunuz olmadigi icin sizin gergin oldugunuzu anladim, ilk cumleniz cocukla ilgili, esinizle normalde iyi anlasiyorsaniz, konusarak cözüp tedavi olabilirsiniz, artik cocugu olmayan yok ki siz hamile de kaliyorsunuz, dusukleriniz varmis kan pihtilasmasina bir baktirin derim. ama bunlardan once esinizin sizden ozur dilemesi lazim cok kaba davranmis.

Fazla tatil yaramıyor demekki iki gün boş kalınca zaten sürekli iş güç görüşemiyoruz birlikte dertsiz tasasız kaliteli bir zaman geçirelim demek yerine birbirinizi yediniz yani. Siz de eşiniz de normal değilsiniz. Eşinizin sizi aldattıgından şüpheleniyorsunuz, şiddet görüyorsunuz ama yine de özlüyorsunuz. Bunların içinde üzüldüğünüz tek nokta ablanıza rezil olmanız. İyi ki görmüşler sizi belki onlar olgun insanlardır da ikinizi de karşılarına alıp konuşurlar.
Bir de ablamın yüzüne bakamam demişsiniz ama sizi saçınızdan sürekleyen eşinize özlemle sarılacaksınız yani! Eşinizde sizde yardım almalısınız.

Sevmek bu değil. Bir kadını saçlarından sürükleyip rujunu silmeye çalışan bir "adam" hayal ettim de.. Çok kötü, çok iğrenç.
Eşinin de yarası olmasa geri aratmana bu kadar gocunmaz. Sizi arasa biri o saatte?
Çocuk meselesini de anlamadım.. Siz çocuğunuz olmuyor diye mahçup mu hissediyor sunuz kendinizi? Sorunu buna mı yoruyor sunuz? Alakası yok çünkü.

Arkadaşlar konu sahibinin, kendisini saçından sürükleyen eşini özlemesini niye yadırgıyorsunuz?
Ortada normal bir ilişki yok ki.
Konu sahibi de şiddete eğilimli.
Birbirlerini sevme ve iletişim şekilleri bu olmuş.
Sanki hanımefendi çok sakin,ılımlı bir kadın ve durduk yerde kocası ona saldırmış gibi düşünmeyin.

Konu sahibi arkadaşım, her ikiniz de aklınızı başınıza alın,oturup konuşun.
Birbirinizi böyle yıpratır ve aradaki saygıyı kaybederseniz, bu evlilik çok sürmez.
Sorunlarınızı çözüp, evliliğinizi oturtmadan çocuk sahibi olmayı da düşünmeyin.
Yazık oluyor sonra çocuklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…