BIR DERDIM VAR

Sadece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
88
26
3
Kimseye anlatamıyorum ben 1.5 yıllık evliyim kaçarak evlendim eşimle evlenmeden önce ankaradan kız kardeşi geldi bir kızı var boşanacakmış bende durumuna üzülmüştüm eşim askerdeyken onu aradı ve sevgilin nerde biliyor musun boynu acik dar giyinip ( yanlis anlaşılmasın) pazarlarda geziyor kendi gözlerimle gördüm demiş bende tesettürlü biriyim eşim beni aradı o zaman evi temizliyorum bana durumu anlattı ben de ablanı konferansa al sesimi çıkarmayacam onu önce konuşsun yeminler ediyo o bize göre değil falan diyor sesimi çıkardım utanmiyormusun ıftira atmaya dedim sen git ona inan ablana değil diyip telefonu kapattı eşim tabiki bana inandı orda anladım gorumcemin yalanci olduğunu
Neyse evlendim falan kaynanamdla aramızı bozmaya çalıştı kayinpederimle aramı bozmaya çalıştı (birlik oturuyoruz 7 kişi) bi kaynım bi eşim o salak ne derse desin biz seni biliyoruz dediklerinde çok şükür dedim
Eşimle yanlız kaldığın benim hakkımda eşime çok yüz veriyorsun yarın bir gün tepene çıkar demis(eşim benden bisey saklamaz) sesimi çıkarmadım eşim evden kovucakdi izin vermedim günah yuvası yıkılmış dedim bu se kışın azar denen uygulamadan asker sevgili yapmış (bundan önce de çok yapmisdi) cocuk onu çağırmış yanına gitme dedim güvenme falan ev kiralayıp beraber olmuşlar
Şimdi nasıl ailenin yüzüne bakicaksin en önemlisi kızının yüzüne nasıl guluceksin dedim of pişman etme anlattigama niye öyle söylüyorsun dedi bir aya kalmaz ayrılırsın çünkü o asker 23 yaşında sen 28 dedim ve dediğim gibi oldu 1 ay sonra ayrıldılar askerlik bitti
Bir daha sevgili yapma çocuğunu düşün tekrar bi yuva kur ya da yatırım yap gelecegine dedim ama anlamıyor her 2-3 günde farklı sevgilisi oluyo napacagimi bilmiyorum kendime dert yaptım çok zoruma gidiyo yaptığı o kadar kötülüğe rağmen günahım geliyo herkese akıl veririm kendime faydam yok akıl verin kızlar

Sizi ilgilendirmez, kayın aileden 7 kişiyle aynı evde yaşamaktan nasıl kurtulurum diye düşünün bence.
Çok denedim ev alıyorum sonunda gelecek yaz çıkıcam inşallah da annesiyle babasına kizina üzülüyorum

Yine söylüyorum, sizi ilgilendirmez...
Size bir zararı olmadıkça sizi ilgilendirmez. Kendi hayatınızla ilgilenin.
Sorun da o bana da zararı var eşimle arama çok fazla giriyo tek benim yanımda eşimi kotuler esimin yanında da beni ailesine de öyle

Tek yapılması gereken dogru tercihlerini desteklemek sürekli eleştirerek baskı oluşturmayın

Gorumcemin nasil biri oldugunu anladim yalancinin teki diyorsunuz. Sonra da gorumcenin sevgililerini dert ediyorsunuz.
Anlayan beri gelsin :)

Konuda dar giyen, tesetturlu, 7 kisi ayni evde ama sorun gorumcenin sevgilisi
Burda anlamayan tek sensin sanırım dar giyindiğmii söyledi ama ben öyle giyinmiyorum tesetturluyum
Ayrıca senin yanında da öyle bi insan olsa senin de gunahin gelir çünkü kendini aciz gösteriyo

Delimisin sen sana iftira atmis hala ona akil veriyorsun
Adamla sevgili olur yakalansa senin sevgili gibi gosterir onunla birsey paylasman bile yanlis

Burda anlamayan tek sensin sanırım dar giyindiğmii söyledi ama ben öyle giyinmiyorum tesetturluyum
Ayrıca senin yanında da öyle bi insan olsa senin de gunahin gelir çünkü kendini aciz gösteriyo

Bence kimse anlamadı konuyu. Özel değilse günahın gelmesi ne demek? Çok merak ettim de.

Siz evinizi ayırmaya odaklanın o zaman. Sevgilileriyle ne ilgisi var bu konunun?
Ailesi bilmiyo başına bisey açınca beni araya katıyo bana yardım et diyor mesela eve geç kaldığın da bi yalan söylememi istiyo yapmayınca da başlıyo benimle tartışmaya iftira atma beni anlayamazsınız çelişki bulmaya çalışıyorsunuz belki ama çok karışık bi hayatım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…