BIR DERDIM VAR

Valla Yaprak Dökümü'nü pek izlemedim bilmiyorum ama bana çok saçma geldi açıkçası. Görümce niye gidip de durduk yere onu sevmeyen yengesine özel hayatının detaylarını anlatsın, ağzına laf versin? İnsan daha duymasın diye uğraşır. Hani aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım.

Sizden nefret eden görümceniz niye size bu kadar özel sırlarını anlatsın ki? Bir bana mı inandırıcı gelmedi?
Bence hem arkami toplar düşüncesi hem bir sey olursa üstüne atacak bir kurban lazim o benim sevgilim degil gelinin diye ya da direkt o da biliyor o destek oldu diye aileye karsi kiskirtmak icin koz olarak kullanacaktır

Yaprak dökümü örneği guzel olmuş yani kisaca cikar iliskisi
Ama burada görümce gelinden büyük ben de basta abi dedim ama kucuk erkek kardes ve karisi yani konu sahibi gelinleri oluyor eee o da abla olarak bunu kontrolu altinda tutabileceğini dusunuyordur

Ben de diyorum ki demek böyle bir deyim filan var. Kimse günahın gelmesi ne demek diye sormadığına göre herkes biliyor ben bilmiyorum sandım.
Ben de gunahin gelmesi deyince hani gorumcenin durumunu biliyor ya sanki o günaha ortakmisim gibi hissettiğinden sorumlu oldugunu düşünüyor sandim
Yani o gunah isliyor ben de biliyorum o gunahtan nasipleniyorum gibi ama uzulmek acimak demis arkadaslar

Son düzenleme:
Bu kafayla giderseniz gün gelir haklıyken haksız konuma düşersiniz,her yere atlamayın ,bana anlatma demek çok mu zor..giderse bir yere o küçük kız sizde kalır malum... genç kadın sonuçta ..

Ailesiyle tanışmaya gittiği zaman" gelmişken kal bari "demişlerdir belki.
Belki de dışarda buluşup hasret giderirken " olmuyor böyle ya en iyisi kaçalım "demiştir sevgilisi
gazozuna bişey karıştırmış olabilirler ama o zaman bu kocaya ve ailesine düşkünlük niye? ilaçla uyutulup kaçırilan,9 kişi aynı evde oturan bi kadın niye çocuk yapmaya çalışsın?bi de üstüne görümceyle rekabet? nerden baksan tutmuyor hikaye

Iftira atmis size hemde namusunuza siz hala onu dusunuyorsunuz helal . Bu cadi gorumceyi yakinda yol boyunda gorursunuz

Kz sen yuvana bak dert ortagı olma onunlada sana attgı iftira yer yutulur değil kocanla mutlu ol oda ne hali varsa görsün 28 yaşında bide

Ailenin bu evlilige rizasi yokmuydu da kactin?
Bir de herkes kendi bacagindan asilir. Herkes kendi gunahindan sorumlu. Goruncenin yaptiklari seni baglamaz. Onun ailesi varken bu durumu cozmek sana dusmez. O ise girme, yoksa canini fena yakarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…