- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Resminizi değiştirmek içinde sordunuz nasıl değişir diye kıZ sen yeni üyesinde profilindeki "sunny" yazısını nasıl yaptın öyle şekilli şekilliYaw onu boşver de ben bu konudan çıkamıyorum değil mi yeni uyeyim hiç bisey bilmiyorum
Valla Yaprak Dökümü'nü pek izlemedim bilmiyorum ama bana çok saçma geldi açıkçası. Görümce niye gidip de durduk yere onu sevmeyen yengesine özel hayatının detaylarını anlatsın, ağzına laf versin? İnsan daha duymasın diye uğraşır. Hani aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım.Sanırım aynı yaprak dökümündeki Ferhunde - Leyla Necla iliskisi gibi, ayni ev, kalabalık aile, çıkar iliskileri, birbirilerinden nefret edip ama birbirlerine karşı kozları olduğu icin de birbirlerini idare etmek zorundalar
Valla google da kopyala yapıştırResminizi değiştirmek içinde sordunuz nasıl değişir diye kıZ sen yeni üyesinde profilindeki "sunny" yazısını nasıl yaptın öyle şekilli şekilli
Nereye kopyalayacağını bulup yapıştırıyorsan konudan nasıl çıkmadın hayret birşey. Üzgünüm ama size inanmadım. Yinede kek gibi açıkladım yazDım size ama neyseee.Valla google da kopyala yapıştır
Kiz valla ꧁☬sunny☬꧂Nereye kopyalayacağını bulup yapıştırıyorsan konudan nasıl çıkmadın hayret birşey. Üzgünüm ama size inanmadım. Yinede kek gibi açıkladım yazDım size ama neyseee.
Bence hem arkami toplar düşüncesi hem bir sey olursa üstüne atacak bir kurban lazim o benim sevgilim degil gelinin diye ya da direkt o da biliyor o destek oldu diye aileye karsi kiskirtmak icin koz olarak kullanacaktırSizden nefret eden görümceniz niye size bu kadar özel sırlarını anlatsın ki? Bir bana mı inandırıcı gelmedi?
Onu yaparsın hani çıkamıyorum burdanKiz valla ꧁☬sunny☬꧂
Yaprak dökümü örneği guzel olmuş yani kisaca cikar iliskisiValla Yaprak Dökümü'nü pek izlemedim bilmiyorum ama bana çok saçma geldi açıkçası. Görümce niye gidip de durduk yere onu sevmeyen yengesine özel hayatının detaylarını anlatsın, ağzına laf versin? İnsan daha duymasın diye uğraşır. Hani aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım.
Sayfayi yukari kaydir en ustteki mesajin üstünde bir derdim var yaziyor oraya tikla ya da en ustte profil resminin yaninda kadinlar kulubu yaziyor oraya tiklayinOnu yaparsın hani çıkamıyorum burdan
Ben de diyorum ki demek böyle bir deyim filan var. Kimse günahın gelmesi ne demek diye sormadığına göre herkes biliyor ben bilmiyorum sandım.Bence kimse anlamadı konuyu. Özel değilse günahın gelmesi ne demek? Çok merak ettim de.
Ben de gunahin gelmesi deyince hani gorumcenin durumunu biliyor ya sanki o günaha ortakmisim gibi hissettiğinden sorumlu oldugunu düşünüyor sandimBen de diyorum ki demek böyle bir deyim filan var. Kimse günahın gelmesi ne demek diye sormadığına göre herkes biliyor ben bilmiyorum sandım.
gazozuna bişey karıştırmış olabilirler ama o zaman bu kocaya ve ailesine düşkünlük niye? ilaçla uyutulup kaçırilan,9 kişi aynı evde oturan bi kadın niye çocuk yapmaya çalışsın?bi de üstüne görümceyle rekabet? nerden baksan tutmuyor hikayeAilesiyle tanışmaya gittiği zaman" gelmişken kal bari "demişlerdir belki.
Belki de dışarda buluşup hasret giderirken " olmuyor böyle ya en iyisi kaçalım "demiştir sevgilisi
Iftira atmis size hemde namusunuza siz hala onu dusunuyorsunuz helal . Bu cadi gorumceyi yakinda yol boyunda gorursunuzKimseye anlatamıyorum ben 1.5 yıllık evliyim kaçarak evlendim eşimle evlenmeden önce ankaradan kız kardeşi geldi bir kızı var boşanacakmış bende durumuna üzülmüştüm eşim askerdeyken onu aradı ve sevgilin nerde biliyor musun boynu acik dar giyinip ( yanlis anlaşılmasın) pazarlarda geziyor kendi gözlerimle gördüm demiş bende tesettürlü biriyim eşim beni aradı o zaman evi temizliyorum bana durumu anlattı ben de ablanı konferansa al sesimi çıkarmayacam onu önce konuşsun yeminler ediyo o bize göre değil falan diyor sesimi çıkardım utanmiyormusun ıftira atmaya dedim sen git ona inan ablana değil diyip telefonu kapattı eşim tabiki bana inandı orda anladım gorumcemin yalanci olduğunu
Neyse evlendim falan kaynanamdla aramızı bozmaya çalıştı kayinpederimle aramı bozmaya çalıştı (birlik oturuyoruz 7 kişi) bi kaynım bi eşim o salak ne derse desin biz seni biliyoruz dediklerinde çok şükür dedim
Eşimle yanlız kaldığın benim hakkımda eşime çok yüz veriyorsun yarın bir gün tepene çıkar demis(eşim benden bisey saklamaz) sesimi çıkarmadım eşim evden kovucakdi izin vermedim günah yuvası yıkılmış dedim bu se kışın azar denen uygulamadan asker sevgili yapmış (bundan önce de çok yapmisdi) cocuk onu çağırmış yanına gitme dedim güvenme falan ev kiralayıp beraber olmuşlar
Şimdi nasıl ailenin yüzüne bakicaksin en önemlisi kızının yüzüne nasıl guluceksin dedim of pişman etme anlattigama niye öyle söylüyorsun dedi bir aya kalmaz ayrılırsın çünkü o asker 23 yaşında sen 28 dedim ve dediğim gibi oldu 1 ay sonra ayrıldılar askerlik bitti
Bir daha sevgili yapma çocuğunu düşün tekrar bi yuva kur ya da yatırım yap gelecegine dedim ama anlamıyor her 2-3 günde farklı sevgilisi oluyo napacagimi bilmiyorum kendime dert yaptım çok zoruma gidiyo yaptığı o kadar kötülüğe rağmen günahım geliyo herkese akıl veririm kendime faydam yok akıl verin kızlar
Kz sen yuvana bak dert ortagı olma onunlada sana attgı iftira yer yutulur değil kocanla mutlu ol oda ne hali varsa görsün 28 yaşında bideKimseye anlatamıyorum ben 1.5 yıllık evliyim kaçarak evlendim eşimle evlenmeden önce ankaradan kız kardeşi geldi bir kızı var boşanacakmış bende durumuna üzülmüştüm eşim askerdeyken onu aradı ve sevgilin nerde biliyor musun boynu acik dar giyinip ( yanlis anlaşılmasın) pazarlarda geziyor kendi gözlerimle gördüm demiş bende tesettürlü biriyim eşim beni aradı o zaman evi temizliyorum bana durumu anlattı ben de ablanı konferansa al sesimi çıkarmayacam onu önce konuşsun yeminler ediyo o bize göre değil falan diyor sesimi çıkardım utanmiyormusun ıftira atmaya dedim sen git ona inan ablana değil diyip telefonu kapattı eşim tabiki bana inandı orda anladım gorumcemin yalanci olduğunu
Neyse evlendim falan kaynanamdla aramızı bozmaya çalıştı kayinpederimle aramı bozmaya çalıştı (birlik oturuyoruz 7 kişi) bi kaynım bi eşim o salak ne derse desin biz seni biliyoruz dediklerinde çok şükür dedim
Eşimle yanlız kaldığın benim hakkımda eşime çok yüz veriyorsun yarın bir gün tepene çıkar demis(eşim benden bisey saklamaz) sesimi çıkarmadım eşim evden kovucakdi izin vermedim günah yuvası yıkılmış dedim bu se kışın azar denen uygulamadan asker sevgili yapmış (bundan önce de çok yapmisdi) cocuk onu çağırmış yanına gitme dedim güvenme falan ev kiralayıp beraber olmuşlar
Şimdi nasıl ailenin yüzüne bakicaksin en önemlisi kızının yüzüne nasıl guluceksin dedim of pişman etme anlattigama niye öyle söylüyorsun dedi bir aya kalmaz ayrılırsın çünkü o asker 23 yaşında sen 28 dedim ve dediğim gibi oldu 1 ay sonra ayrıldılar askerlik bitti
Bir daha sevgili yapma çocuğunu düşün tekrar bi yuva kur ya da yatırım yap gelecegine dedim ama anlamıyor her 2-3 günde farklı sevgilisi oluyo napacagimi bilmiyorum kendime dert yaptım çok zoruma gidiyo yaptığı o kadar kötülüğe rağmen günahım geliyo herkese akıl veririm kendime faydam yok akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?