- 14 Ağustos 2018
- 20.332
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.455
- 598
konuda sizi ilgilendiren tek nokta yalan meselesi.bekar kadın kimle ne yaşarsa yaşar kimseyi en ufak bir şekilde ilgilendirmez.evlenir evlenmez bu da sizi bağlamaz.bekar kadın istediğini yaşar , herkesin de yüzüne gayet rahat bakar.kocan kardeşini evden kovucağına, evlenmiş barklanmış, kız kaçırıcak kadar kendine güvenmiş ama tabur gibi 7 kişi üst üste yaşıyosunuz bi ev kuramamış daha, önce kendi evini kursun kimi kimin evinden kovuyo?rahat bırakın kadını sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmayın.Kimseye anlatamıyorum ben 1.5 yıllık evliyim kaçarak evlendim eşimle evlenmeden önce ankaradan kız kardeşi geldi bir kızı var boşanacakmış bende durumuna üzülmüştüm eşim askerdeyken onu aradı ve sevgilin nerde biliyor musun boynu acik dar giyinip ( yanlis anlaşılmasın) pazarlarda geziyor kendi gözlerimle gördüm demiş bende tesettürlü biriyim eşim beni aradı o zaman evi temizliyorum bana durumu anlattı ben de ablanı konferansa al sesimi çıkarmayacam onu önce konuşsun yeminler ediyo o bize göre değil falan diyor sesimi çıkardım utanmiyormusun ıftira atmaya dedim sen git ona inan ablana değil diyip telefonu kapattı eşim tabiki bana inandı orda anladım gorumcemin yalanci olduğunu
Neyse evlendim falan kaynanamdla aramızı bozmaya çalıştı kayinpederimle aramı bozmaya çalıştı (birlik oturuyoruz 7 kişi) bi kaynım bi eşim o salak ne derse desin biz seni biliyoruz dediklerinde çok şükür dedim
Eşimle yanlız kaldığın benim hakkımda eşime çok yüz veriyorsun yarın bir gün tepene çıkar demis(eşim benden bisey saklamaz) sesimi çıkarmadım eşim evden kovucakdi izin vermedim günah yuvası yıkılmış dedim bu se kışın azar denen uygulamadan asker sevgili yapmış (bundan önce de çok yapmisdi) cocuk onu çağırmış yanına gitme dedim güvenme falan ev kiralayıp beraber olmuşlar
Şimdi nasıl ailenin yüzüne bakicaksin en önemlisi kızının yüzüne nasıl guluceksin dedim of pişman etme anlattigama niye öyle söylüyorsun dedi bir aya kalmaz ayrılırsın çünkü o asker 23 yaşında sen 28 dedim ve dediğim gibi oldu 1 ay sonra ayrıldılar askerlik bitti
Bir daha sevgili yapma çocuğunu düşün tekrar bi yuva kur ya da yatırım yap gelecegine dedim ama anlamıyor her 2-3 günde farklı sevgilisi oluyo napacagimi bilmiyorum kendime dert yaptım çok zoruma gidiyo yaptığı o kadar kötülüğe rağmen günahım geliyo herkese akıl veririm kendime faydam yok akıl verin kızlar
Sizce umursamali miyim