Bak canım birincisi baştan beraber oturmanız hata ama yapacak bişey yok şuan geçmiş için.( 9 senede kesin yüz göz olunmuştur), ikincisi hangi insan olursa olsun.Bunun erkeği, bayanı, kaynana, kayınbaba, eş farketmez.Kimse kimseye bağıramaz.Cevap verip başka birşey dediğin için seni sindirmeye çalışmışlar.Eşinin dengeyi kuramamasıda cabası.Yeri geldiğinde sana sabret demeliydi.Yeri geldiğindede annesine babasına ben konuşurum siz karışmayın demeliydi.
Eğer gerçekten evin yapılıyorsa sabret.Evine geçmedende tedavine başlama.Sadece vücudunu hazırla, takviye al.Sağlık problemi kimde bilmiyorum.Benimde çocuğum yok uğraşıyorum.
Tüp Bebek özel bölümde bu konuyu tartışıyoruz.Sana tavsiyem takviye olarak Q10 al (hücre yenileyicidir.), doktorlar tedavi aşamasında balıkyağı öneriyor.Bunlar yumurta gelişimine katkı sağlıyor.Ayrıca zaten günlük hayatta kullanılan takviye gıdalar bunlar.Hiç bir türlü zararı yok.Sende eşinde kullanabilir.Folik asit başla.Bu arada önden mutlaka bir kadın doğum doktorundan randevu al ve git.En azından hormon seviyelerine, rahmine vs baktır.son duruma dair elinde belgelerin hazır olur.Hormonlarla alakalı bir durum ise ona göre ilaç başlarsın.
Ve eviniz bu kadar yakın olacaksa tedavi aşamasında gidebileceğin anne , kardeş varsa orada kal.Stres bütün emeği, tedaviyi çöp ediyor maalesef.
Ve eşinle aranı her zaman iyi tut.Laftan anlıyorsa defalarca konuş, anlat, bana yazık değil mi de, bizim kızımız olsa ona böyle yapsalar biz ne yapardık diye örnekler ver.Yada kız kardeşine enişten bunu yapsa, kayınbabası yapsa sen ne yapardın falan de.Yakın ve sevdiği insanlardan örneklerle kendi durumunu anlat.
Kendini yiyip bitirme içinde tutup kanser olacağına söyle konser olsun.Ve senden çıksında kime dert olursa olsun.
Evi ayırdıktan sonrada olabildiğince uzak dur.Gidip ikide bir evlerini temizleyip yemeklerini yapma.Birde buna alıştırma.Misafir gibi git, gel.Asıl o zaman kıymetini anlayacaklar.Çünkü evdeki hizmetçi gitmiş olacak ve her şey onlara kalacak.