- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi Kelebekmisali00
-
Gerçekleri duymak sadece
Arkadaşım, daha yeni evlendik ama düzenimiz oturmadı vs. gibi bahanelerle eşinizin yaptıklarını masumlaştıramazsınız. Bu adam demek ki böyleymiş bir evin içine girince görme şansınız oldu. Kendinizi sevin, kendinize değer verin, saygı duyun. Şiddete maruz kalmayın. Düzelir diye beklemeyin DÜZELMEZ.Daha yeni evlendik ama daha oturmadı bile düzenimiz
Bizim de düzenimizin oturmadığı zamanlar oldu fakat kimse bunu bahane edip birbirine şiddet uygulamadı eşiniz şiddete meyilli ve bu durum artarak devam edecek aklınızı başınıza devşirinDaha yeni evlendik ama daha oturmadı bile düzenimiz
Yaşamam merak etme boraz akılliyımdır beni döven adamö sevmemAllah kimseye yaşatmasın bunları bende eskiden arkadaşlarıma derdim ayrılın bi kere yapan yine yapar ama işin içinde olunca o kadar zor ki yaşamayın inşallah bunları
Seviyor ayrılamazsan devam et. Öldü haberini okuruz burdan.Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....
O kadar güzel yazmışsın ki içimden geçenler resmen inan ayni duygularımı anlatmıssın inş en yakın zamanda bende rahata ererim cok sevindim suan senin adınaKıyamam.. gerçekten üzülüyorum böyle konulara. Bende eski eşimden bir aylık taze gelinken ufak ufak diye tabir ettiğim itip kalkmalar gördüm. Ama düzelir belki psikoloğa gideriz, seviyorum vs işe kendimi kandırdım ki hakikaten çok severek güvenerek evlenmiştim. Ama ilerledi, hiç bitmedi şiddet ve küfürler.
Ailesi hep arka çıktı hatta yanımda gibi gözükerek arka çıktılar. Aileme anlatamadım, içime attım ve kendime yediremedim hiç bi zaman. Hatta kabullenemedim,kendime bile itiraf edemedim. Sonunda bi güç geldi çünkü artık ondan tiksiniyodum ve sonumuz yoktu. Ayrıldım ve ayrılırken bile seviyodum. Sonra bir yıl dolmadığı için evliliğimiz birkaç ay bekledim boşanma davası açtım bir yıl dolunca. Biliyo musun hala seviyo muyum diye düşünürken ondan tiksindiğime emindim çok karışık bi his bu... Boşanma davasında pişman olduğunu söyledi ama nafile, ben kararlıydım. Sonra boşandık ve Allah bana bi şans verdi dedim yoluma devam ettim. Yolumu güzelleştiren bitenecik sevdiceğim çıktı karşımaşimdilik çok şükür iyiyiz ve iyi ki o psikopata katlanmamışım diyorum aklıma geldikçe iyi ki boşanmışım elalemin lafına kulak asmamışım kendimi ezdirmemişim diyorum.
Bunu buraya yazıyorum bir tecrübe olarak ne yapman gerektiğine karar verecek olan kişi sensin.
Cesur olO kadar güzel yazmışsın ki içimden geçenler resmen inan ayni duygularımı anlatmıssın inş en yakın zamanda bende rahata ererim cok sevindim suan senin adına
Evet meyilli varmıs psıkolojik sorunları var bunu anladımBizim de düzenimizin oturmadığı zamanlar oldu fakat kimse bunu bahane edip birbirine şiddet uygulamadı eşiniz şiddete meyilli ve bu durum artarak devam edecek aklınızı başınıza devşirin
20 gün sonra düğünümüz olucak ben buna sevinemiyorum bile yasattığı seyler o kadar zor ki ittirıyo ya mesela sonra gelıyo öpüyor sarılıyor bide hic yapmamıs gibiCesur olumarım sende mutlu olursun
Bu adam demek mi böyleymiş gördüm yüzünüArkadaşım, daha yeni evlendik ama düzenimiz oturmadı vs. gibi bahanelerle eşinizin yaptıklarını masumlaştıramazsınız. Bu adam demek ki böyleymiş bir evin içine girince görme şansınız oldu. Kendinizi sevin, kendinize değer verin, saygı duyun. Şiddete maruz kalmayın. Düzelir diye beklemeyin DÜZELMEZ.
Çok dogru kim düzeltmiş ki ben düzeltebiliyimBunun yolu molu yok kızım kim düzeltmiş döven adamı sen düzelteceksin?
Boşanacaksın ya da devam edip ölene kadar dayak yiyeceksin.
Ya tedavi olup düzelecek ya da bu evlilik bitecek kararlı duruş sergilerseniz belki tedavi olma yönünde adım atar da bu tip insanlar hasta olduklarını kabul etmezler kiEvet meyilli varmıs psıkolojik sorunları var bunu anladım
Tedavi olunca bi psıkologa gidince düzelir mi sankıYa tedavi olup düzelecek ya da bu evlilik bitecek kararlı duruş sergilerseniz belki tedavi olma yönünde adım atar da bu tip insanlar hasta olduklarını kabul etmezler ki
Böyle düşünen adam düğünden sonra hiç bırakmaz seni. Düğünün olmamasını bahane et kaç kurtul bari. Bir insan bunu neden kendine yapar, bile bile nasıl hayatını zindan eder benim aklım almıyor yaHer kavga da ayrılık lafı o kadar gectı ki bana dediği ayrılınca sen bi baskıyla evlenemessin bizde bosanma yok olsa bile aynı evde yasıyo lar inan cok zor bi durum ayrı dünyaların insanlarıymişiz
Ayrılamam derken seviyorum dıye degıl ayrılma konusunu açmstım dhaa once ayrılırsak evlenemezsin Başkasıyla yok bu sehır de olmaz yok bizde ayrılmak yok gibi seyler soyledı ailesı de zaten cahil oyle dediğimiz gibi kolay olsa keskeDüzen oturması böyle bir şey mi, siz ailenizden böyle mi gördünüz?
Hiç çaresiz değilsiniz.
Onca çaresiz insan varken dövüyor ama seviyorum ayrılmam diyen birine mi üzülelim.
Nikah kıydık evliyiz zatenBöyle düşünen adam düğünden sonra hiç bırakmaz seni. Düğünün olmamasını bahane et kaç kurtul bari. Bir insan bunu neden kendine yapar, bile bile nasıl hayatını zindan eder benim aklım almıyor ya
Ne yapabilir, çekindiğiniz konu nedir?Ayrılamam derken seviyorum dıye degıl ayrılma konusunu açmstım dhaa once ayrılırsak evlenemezsin Başkasıyla yok bu sehır de olmaz yok bizde ayrılmak yok gibi seyler soyledı ailesı de zaten cahil oyle dediğimiz gibi kolay olsa keske
Ben anne evime bile geri dönemem gidicek yerim yokBoşanmayı ilk zamanlar aklımdan geçirmediğim için öyle bir tehditi olmadı
Ailem hep desteğimdi onlar sayesinde ayrıldım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?