Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha yeni evlendik ama daha oturmadı bile düzenimiz
Arkadaşım, daha yeni evlendik ama düzenimiz oturmadı vs. gibi bahanelerle eşinizin yaptıklarını masumlaştıramazsınız. Bu adam demek ki böyleymiş bir evin içine girince görme şansınız oldu. Kendinizi sevin, kendinize değer verin, saygı duyun. Şiddete maruz kalmayın. Düzelir diye beklemeyin DÜZELMEZ.

Seviyor ayrılamazsan devam et. Öldü haberini okuruz burdan.
Nasıl bi ruhunuz var allah aşkına.

O kadar güzel yazmışsın ki içimden geçenler resmen inan ayni duygularımı anlatmıssın inş en yakın zamanda bende rahata ererim cok sevindim suan senin adına

Bu adam demek mi böyleymiş gördüm yüzünü

Her kavga da ayrılık lafı o kadar gectı ki bana dediği ayrılınca sen bi baskıyla evlenemessin bizde bosanma yok olsa bile aynı evde yasıyo lar inan cok zor bi durum ayrı dünyaların insanlarıymişiz
Böyle düşünen adam düğünden sonra hiç bırakmaz seni. Düğünün olmamasını bahane et kaç kurtul bari. Bir insan bunu neden kendine yapar, bile bile nasıl hayatını zindan eder benim aklım almıyor ya

Düzen oturması böyle bir şey mi, siz ailenizden böyle mi gördünüz?

Hiç çaresiz değilsiniz.
Onca çaresiz insan varken dövüyor ama seviyorum ayrılmam diyen birine mi üzülelim.
Ayrılamam derken seviyorum dıye degıl ayrılma konusunu açmstım dhaa once ayrılırsak evlenemezsin Başkasıyla yok bu sehır de olmaz yok bizde ayrılmak yok gibi seyler soyledı ailesı de zaten cahil oyle dediğimiz gibi kolay olsa keske

Başkasını bilmem ama dayak yiyerek şiddetle birbirimize, evliliğe alışmadık! Alışma sürecinde tartışma küslük tabikide oldu ama hiçbir zaman ne ben ne de eşim şiddete başvurmadık.
Bunu yazmamın sebebi, yaşadıklarınız normal değil bunu bilin istedim.
Ha bide şiddet ve aldatma asla düzelmez artarak devam eder. Buda kulağınıza küpe olsun

Ne yapabilir, çekindiğiniz konu nedir?
Canınıza kast eder mi yoksa sadece rezillik mi çıkarır?
Rezil olacak kendisi, siz onun kurallarına göre hareket edecek değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…