Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes aynı seyi demiş zaten düzelmez gittikçe daha kötü olur benim ailem konusun da zaten yüzüm gülmedi ki elden gülsün

Psıkolaga gitmeyi kabul ettirim ama o kadar üzülüyorum ki bunlara ona bakınca ben bunları neden hatırlıyorum nıye boyle oldu diyorum
İyileşmek istiyorsa psikoloğa yönlendirmen daha iyi olur canım hatalarının farkındaysa kabulleniyorsa hastalığını tedavisi de kolay olacaktır bunu yapmalısın yoksa ya sonu ayrılık ya da giderek dozu artan şiddet

Psikolojik ya da fiziksel şiddet uygularken videoya çekin ses kaydı alın 1 kereye mahsus KANITLAMA amacıyla hukuken bunu yapabilirsiniz. Ama tekrar ediyorum 1 kereye mahsus kanıtlama amacıyla yapılması gerekli. Ve bence alttan almayın, evlenmek zorunda değilsin deyin, kendinizi ezdirmeyin. Katlanıp aman çekerim diyorsanız da diyecek bir şey yok.

Hala ayrılamayız diyorsanız ne tavsiyesi bekliyorsunuz?
Morluk kapatıcı fondoten linki mi atalım napalım??

Sizce neden boyle oldu benım napmam gerekiyor çok çaresizim
Ay düzeniniz dayakla itiş kakışla mı oturacak, allahaşkına saçmalamayın yaa Ben şaşırıyorum yani hala ne yapmam gerek diye sormanıza? Neden diye sormanız da ayrı bi muamma zaten nedeni mi var adam manyak çıkmış işte.. Koyun kapıya gitsin nehali varsa görsün.

Daha yeni evlendik ama daha oturmadı bile düzenimiz
duzen oturunca mobılyalarda mı kavga etceksınız . azcık da yemek begenmeyıp kolumu sıkıverır azcık da masraflar ıcın kavga ederız.. ınsan yedıgı dayagı da ne bıleyım ıyı nıyete cevırmek ıcın 40 takla atıyorsa nası bı dert olabılır kı bu:)) rahatsız olmuyosun ayrılmam sevıyorum da dıyosun :) bana esım azcık sesını yukseltse aglarım be. ne sevmesı ne aşkı dayak dıyorsun dayak!!! sen bıle bılee lades modundasın. uzulecektım. ay dedım allah dusurmesın. dusunme yetını mı aldı elınden acep. ayrılsak bıle aynı evde yasatırlar ne demek .. sen dene ayrılmayı bakalım. dayak yedıgını gorunce anan baban otur oturdugun yerde dıycek tıpte mı??

İnanın bende çok çaresizim her yoldan anlamaya çalışıyorum
Olmayan şeyleri anlamaya çalışmak yerine direkt ortada alanı anlayın öncelikle. Eşiniz sevgiliyken farklı bir yüz takınmış olabilir ama bu adam BEN ŞİDDET EĞİLİMLİYİM diye bağırıyor. Ben evli değilim ama benim bildiğim sevgililiklerin ya da evliliklerin en tatlı zamanları ilk aylardır. Sizin daha düğününüz olmamış, yıllanmamışsınız adam şiddet uygulayıp mecbur evlendim ağzı yapmaya başlamış. Sana daha en başta bunları yapan zaman geçtikçe neler yapmaz farkında mısın? Ailesine söylemen de işe yaramamış sanırım insan olsalar oğullarının bu davranışlarına karşı seni korurlardı. Hayır yani kocanı tutsan ailesi elinde kalıyor zaten. İlla birini seveceksen kocanı değil kendini sev. Onun sana istediği gibi davranabileceği kadar değersiz misin?

Ayrılamazsın,seviyorsun ,seven bunları yapar mı diye de soruyorsun.Yeni küfürlü ,dayaklı hayatına biran önce alışmaya çalış bian önce , başka bir tavsiye olamaz böyle bir durumda.

20 gün sonra düğünümüz olucak ben buna sevinemiyorum bile yasattığı seyler o kadar zor ki ittirıyo ya mesela sonra gelıyo öpüyor sarılıyor bide hic yapmamıs gibi
Bu durumda psikoloğu önermekten başka çaren yok ayrılmak istemiyosan ama bence düzelmez. Şiddet uygulayıp düzelen bir kişi gördüm şimdiye kadar hayatımda o da gerçekten inandığı için ve eşine zulmettiğini anladığı içindi

Niye ayrılamıyorsunuz?? Sizi kaynakla birleştirdiler mi?? Hayır öyle bile olsa bi kaynak ustası alıp geliriz o da kolay..

Gerçekten şaka gibisiniz.. Adam ruh hastası değilse sizi sevmiyor asla sevmiyor hem de.. Ben bile şu kadar anlattığınızdan anlayabildim bunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…