- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.939
- 598
- 36
- Konu Sahibi Kelebekmisali00
-
Düzelebilir bence tabi iyileşmeyi gerçekten isterseTedavi olunca bi psıkologa gidince düzelir mi sankı
Herkes aynı seyi demiş zaten düzelmez gittikçe daha kötü olur benim ailem konusun da zaten yüzüm gülmedi ki elden gülsünBaşkasını bilmem ama dayak yiyerek şiddetle birbirimize, evliliğe alışmadık! Alışma sürecinde tartışma küslük tabikide oldu ama hiçbir zaman ne ben ne de eşim şiddete başvurmadık.
Bunu yazmamın sebebi, yaşadıklarınız normal değil bunu bilin istedim.
Ha bide şiddet ve aldatma asla düzelmez artarak devam eder. Buda kulağınıza küpe olsun
Düzeni oturmadan böyle yapıyorsa düzen oturunca rahat rahat döver artık. Ayrılamıyorsanız çekin biz napalım burdan.Daha yeni evlendik ama daha oturmadı bile düzenimiz
Onu anladım malesef ama bu tipler elalem ne dercilerden olduğu için düğünü de yapınca iyice zincirlerler seniNikah kıydık evliyiz zaten
Yüzünü güldürmek senin elinde başkasından medet ummaHerkes aynı seyi demiş zaten düzelmez gittikçe daha kötü olur benim ailem konusun da zaten yüzüm gülmedi ki elden gülsün
Psıkolaga gitmeyi kabul ettirim ama o kadar üzülüyorum ki bunlara ona bakınca ben bunları neden hatırlıyorum nıye boyle oldu diyorumDüzelebilir bence tabi iyileşmeyi gerçekten isterse
Dogru söylüyosunuz..Yüzünü güldürmek senin elinde başkasından medet umma
İyileşmek istiyorsa psikoloğa yönlendirmen daha iyi olur canım hatalarının farkındaysa kabulleniyorsa hastalığını tedavisi de kolay olacaktır bunu yapmalısın yoksa ya sonu ayrılık ya da giderek dozu artan şiddetPsıkolaga gitmeyi kabul ettirim ama o kadar üzülüyorum ki bunlara ona bakınca ben bunları neden hatırlıyorum nıye boyle oldu diyorum
Psikolojik ya da fiziksel şiddet uygularken videoya çekin ses kaydı alın 1 kereye mahsus KANITLAMA amacıyla hukuken bunu yapabilirsiniz. Ama tekrar ediyorum 1 kereye mahsus kanıtlama amacıyla yapılması gerekli. Ve bence alttan almayın, evlenmek zorunda değilsin deyin, kendinizi ezdirmeyin. Katlanıp aman çekerim diyorsanız da diyecek bir şey yok.Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....
Hala ayrılamayız diyorsanız ne tavsiyesi bekliyorsunuz?Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....
Ay düzeniniz dayakla itiş kakışla mı oturacak, allahaşkına saçmalamayın yaaSizce neden boyle oldu benım napmam gerekiyor çok çaresizim
duzen oturunca mobılyalarda mı kavga etceksınız . azcık da yemek begenmeyıp kolumu sıkıverır azcık da masraflar ıcın kavga ederızDaha yeni evlendik ama daha oturmadı bile düzenimiz
Olmayan şeyleri anlamaya çalışmak yerine direkt ortada alanı anlayın öncelikle. Eşiniz sevgiliyken farklı bir yüz takınmış olabilir ama bu adam BEN ŞİDDET EĞİLİMLİYİM diye bağırıyor. Ben evli değilim ama benim bildiğim sevgililiklerin ya da evliliklerin en tatlı zamanları ilk aylardır. Sizin daha düğününüz olmamış, yıllanmamışsınız adam şiddet uygulayıp mecbur evlendim ağzı yapmaya başlamış. Sana daha en başta bunları yapan zaman geçtikçe neler yapmaz farkında mısın? Ailesine söylemen de işe yaramamış sanırım insan olsalar oğullarının bu davranışlarına karşı seni korurlardı. Hayır yani kocanı tutsan ailesi elinde kalıyor zaten. İlla birini seveceksen kocanı değil kendini sev. Onun sana istediği gibi davranabileceği kadar değersiz misin?İnanın bende çok çaresizim her yoldan anlamaya çalışıyorum
Ayrılamazsın,seviyorsun ,seven bunları yapar mı diye de soruyorsun.Yeni küfürlü ,dayaklı hayatına biran önce alışmaya çalış bian önce , başka bir tavsiye olamaz böyle bir durumda.Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....
Bu durumda psikoloğu önermekten başka çaren yok ayrılmak istemiyosan ama bence düzelmez. Şiddet uygulayıp düzelen bir kişi gördüm şimdiye kadar hayatımda o da gerçekten inandığı için ve eşine zulmettiğini anladığı içindi20 gün sonra düğünümüz olucak ben buna sevinemiyorum bile yasattığı seyler o kadar zor ki ittirıyo ya mesela sonra gelıyo öpüyor sarılıyor bide hic yapmamıs gibi
Niye ayrılamıyorsunuz?? Sizi kaynakla birleştirdiler mi?? Hayır öyle bile olsa bi kaynak ustası alıp geliriz o da kolay..Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?