Kızlar ben 3 yıl önce boşandım ve evliliğim 2 ay bile sürmedi. Görücü usulüydü. Kendisi ilk görmeye geldiğinde annesi ve kız kardeşiyle geldi beraber odaya geçtik ve peşin peşin başörtünü öyle değil böyle yaparsın, işte evimizin alt katında oturursun benim için geçmiş önemli geçmişin temiz olacak falan gibi şeyler söyledi. Bende 21 yasındaydım bizi arastirip gelmişlerdi zaten . Bu söylediği şeyler bir yana çocuğu hiç beğenmedim hiç bir sekilde isteyemedim. Ama ailem evlenmem için çok baskı yaptı. Bunlar defalarca geldiler. Ben hep yok dedim. Neyse en sonunda beni ikna ettiler çocuk terbiyeli birine benziyor diye bende bi şans verip konuşmak istedim. Biraz konustuk sonra bide buluşalım yüzyüze konuşup tamamen kafamızdakileri netleştirelim istedim. Buluştuk ben ısındım açıkçası çünkü cidden beyfendi birine benziyordu ona dedimki her sey okey ama ben aile apartmanında oturmam, aynı mahalle bile olur ama benim evim ayrı olsun isterim eğer bunu kabul etmiyorsan sen yoluna ben yoluma sonuçta birbimizi kandırmamıza gerek yok o benim hayatımda olmamış ben onun. Maddi durumları çok iyiyidi yani karşılayamacakları bir sey asla yoktu. Oda ailem sana sen aileme alış söz veriyorum bir sene sonra falan ayrı eve çıkarız dedi öylemi? Öyle. Bende bu sekilde kabul ettim. Neyse 6 ay nişanlılık sürecimiz oldu her sey güzel gidiyordu birbirimize ısındık güzel vakitler geçirdik. Bunların kuyumcu dükkanları var abisi ve babası oranın sahibi gibi bi sey buda 28 yasında öğle 2 ye kadar annesyle evde canı istryince gidiyor kendi cebinde parası yok yani . Özel ünide psikoloji okumuş. Buna asla kıyamıyorlar atıyorum dükkana gittiğimde babası falan ne kadar düşkün olduklarını sürekli dile getiriyorlardı. Neyse evlendik gelinlik denerken veya o alışveriş sırasında falanda bazı sıkıntılar yasadıkta onları söylemeyim. Evlendiğimizin ertesi sabah 8 de uyanmak zorunda kalıp yukarı el öpmeye çıktık. Ordan nevsehire balayına gittik bizi toplu bir şekilde uğurladılar ahsahah oraya gittik bu bana yaklaşmaya çalıştı orda nasıl bi hödük olduğunu anladım ayrıntılarını söylemeyim daha iyi ilk defa yasadığım bisi olduğu için çok çekindim oda korktuğun bisimi var diyip gitti ben hüngür hüngür ağlıyorum tabi neyse bu kalktı ben orda ağlıyorum açtı anasıyla sohbet tatlı tatlı kurban olduğumlar canımlar karıda orda ağlıyor neyse bir saatin sonunda kapatıp gelip gönlümü almaya çalıştı. Eve döndük. Sürekli yukarı çıkmamızı istiyor bu şekilde 15 gün falan sürdü genelde ordayız yani. Ailesiyle gayet iyiyidim seviyordum. Neyse bi süre sonra artık kendi evimde vakit geçirmek istedim. Bununla tartışmaya basladık bana biz buyuz beğenmiyorsan kapı orda falan yaptı. Tek istediğim kocamla basbasa yemek yemek , sohbetler etmek, canım cicim aylarına doyasıya yaşamaktı. Ama onun umrunda bile olmadı bu isteklerim. Babası kart verdi alışverise gittik bir kere surat ful asık elimi neye uzatsam sanki yemek yapmayı biliyonda falan yaptı her seyi yukardan alacakmışım aslında onun derdi bu değil derdi hep ailesiyle yiyip içmek aptal olmayab anlar yani ashahah neyse bunu zorla evde yemeye ikna ettim ama görseniz asla memnun değil ve iki yabancıyız sanki aramızda asla samimiyet yok sevildiğimi hiçbir şekilde hissetmiyorum. Aramız buz gibi biran önce yukarı çıkmak tek gayesi ben gidiyorum sen anahtarı tak yat demeye basladı. Bileziklerimi falan bozdurup araba almak istedi assla ihtiyacları yok bu arada. Ailesine karşı o kadar hoşgörülü pamul gibi ki bana mahkeme duvarı bildiğiniz. Duş alıyorum kapı çalıyor uyuyorum kapı çalıyor hiçbir özelimiz yok yani. Kocamla geçirdiğim vakit diye bisi yok. İşe başlattım beb bunu. Öğle yemeğine geliyor annesini görmeden gitmiyor annesi yaşlı değik hasta değil, sabah kahvaltı yap anneye çık öğlen gel anneye çık akşam gel ilk anneyi gör beb hep sonrayım. Ve asssla samimiyet yok. Neden çünkü kendi evimde de yemek yapıp yemek istedim, bir iki gün yukarı çıkmadım konular bunlar. Buna dedimki birgün bana söz vermiştin seneye çıkarız demiştin oda sinşrden deliye döndü ben burdan çıkarsamda anca üstte annem altta abim onun altında ben olurum yoksa ölüm çıkar dedi söz vermistin dedim hepsi köprüyü geçebe kadardı dedi. Babamada şikayet etti bunu. Neyse bir sekilde artık ipler tamamen koptu ve ben terkedip geldim. Boşandık. Annesi ne aradı ne sordu boşanmamızı istiyordu herhalde zaten.Sonrasında neler neler oldu şok olursunuz. Sizce boşamakta haklımıydım haksızmı…