Bir derdim var ?

queenelizabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
26
0
36
merhaba arkadaşlar
araniza yeni katıldım çok güzel ve sıcak bir ortam gerçekten
şimdi derdime gelelim benim 5 senelik bir ilişkim var ve ben artık bu işin bir adinin konmasını istiyorum ama erkek arkadaşim ekim ayına karar verdiğimiz halde ailesine bu konudan bahsetmedi bir de şöyle bir durum var erkek arkadaşimin ailesi kapalı bizim aile açık aslında birazda korkuyorum tanıştıklarında ne olacak die lütfen bana akıl verin erkek arkadaşima söz işini ailesine açmasını nasıl sağliyabilirim ?

üzgünüm ama 5 yıl boyunca bu sağlanamadıysa
bundan sonrası da biraz umutsuz gibi duruyor..
kadın ancak erkeği evlendirmeye yönlendirir..
olayı başlatan erkek oluyor..

O istemedikçe bunu sağlayamayazsınız... Herşeyi göze alıp rest çekmelisiniz ki seviyorsa sizi kaybetmekten korkup aileye açılsın yoksa bir 5 sene daha bekler bu şekilde.

söyle birşey var ben 21 yaşindayım erkek arkadaşim 22 yaşinda bizim acelemiz yok ama söz için ekim karar verdik bu konuyu açtiğimda ben artık ailelerin tanişmasini istiyorum diyorum o da ekim diyor ailesi bana karşi soguk aslında başta çok sıcaklardı ama şuanda parçali bulutlu ben bugüne kadar kötü bir söz ya da davranişta bulunmadım ailen beni istemiyo mu diyince olur mu öyle şey diyor ama bu benim aklımı kariştiriyor erkek arkadaşimi çok seviyorum onun 5 sene içinde bana karşi ne kötü sözü ne de kötü bir davranişi oldu ailemde onu çok seviyor...

bana onun bir problemi varmış gibi geliyor. aynı yaştayız ama erken gibi belki de o da böyle düşündüğü için adım atamıyordur. bence erkek arkadaşınla bu konuyu baya konuş. aklındaki soru işaretlerini seninle paylaşmasını sağla.
evlilik hakkında bir endişe yoksa da sen ondan uzaklaşmaya başla. yani sanki kaybediyormuş gibi. ama arayı da fazla açma.

çok erken çookk

ailelerin tanışıp küçük bir söz yapılması için bile çok erken

lütfen böyle şeylerde ilişkinin nekadar süredir devam ettiğine bakmayın, yaşınız daha önemli bir faktör şuan

hiç konuşup da ikna çabalarına girmeyin bence, gezin tozun tadını çıkarın sevgililiğinizin, böyle şeylere kafa yormak için çok vaktiniz var, şimdiden ağrıtmayın başınızı.
şimdilik tek derdiniz " yarın sevgilimle buluşurken ne giysem ?" olsun

tatlım bence yaşınız cok erken.......... oda bu yuzden düşünmüyodur haklıda... ılışkınızın cıddılesmesınde birliktelik süresine bakılmamalı yaşınız ve gerçekleştirmek ıstedgınız seyler yerine oturunca düşünülmeli..BENCE

bence de yaşınız çok küçük yani ondan kaynaklı düşünmüyordur bunu da belki sana yansıtamıyordur belki de ailesi de aynı düşünceye sahiplerdir belki 5 yılda yeterince tanımış karar vermiş olabilirsin ama cidden yaşlar açısından problem yani

merhaba işinize karışmak gibi olmasın tabi benim ne haddime ama yorum yapılmasını istemişsin.Ben de diğer arkadaşlarıma katılıyorum.bu kararlar için çok erken bence.yaş ilerledikçe düşüncelerinde değişebilir.Biraz erken başlamış olmalısın bu gibi durumlara bence biraz zamana bırak.Zaman herşeyin ilacıdır.evliliklerde biz gençler karşılıklı sevince samanlık seyran olur diye düşünüyoruz ama bence ailelerin uyumu da çok önemli.bu konuları henüz ailesine bahsedemediğie göre onun aklında hala tedirginlikleri var demektir.Daha dur bakalım yıllar sana neler getirecek .......

cevap veren ve benimle düşüncelerini açıkça pylaşan ablalarıma çok teşekkür ederim galiba çok haklısınız ben birazda arkadaşlarımın maduru oldum sanırım nişanlanıyorlar evleniyorlar cocukları oluyor ben kendimi eksikmişim gibi hissediyorum ve ablamlarında katkısı var seni sallıyor bu kadar zaman birliktesiniz falan diye ama sizin dediğiniz gibi bekliyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…