- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
2 aydır biriyle görüşüyorum.. yaşım 27... Erkek arkadaşım 28 yaşında... Hergün ya da gün aşırı görüşüyoruz... Ben bi ilçede yaşıyorum ve buranın yerlisiyiz o yüzden ailem dışarı çıkmamı istemyor, bi gören olacak vs... dedikodu olur diye.. görüşmeden de tanıyamıyorsun malesef... Erkk arkadaşım karadenzli , biz akdenz bölgesinde yaşıyoruz yani ailesi memlekette ve uzaktalar... Ben onun ailesiyle tanışamadım ama ailesi beni biliyor fakat ben annem ve kardeşmle tanıştırdım... Benle ciddi düşünüyor yani niyetimz ciddi.. Fakat bi problem var... Erkk arkadaşmın ailesinin maddi durumu iyi değil. Çok yoksul büyümüş bu yaşına kadar... Doğru düzgün birikimi yok... 7-8 bin lirası ancak var bi de devlet memuru 2000 TL aylık geliri var ve başkada hiç bişeyi yok.... Yani şu an maddi yönden evliliğe hazır değil.. Ben çalşmyorum.. Evlenirsek tek maaşla ve kirada oturucaz... Ben de kpss ye hazrlanıyorum. kazanamazsam ya asgari ücretli bi işe gireceğim ona da izin vermiyor. ya da ev hanımı olucam... yani şu an da evlenirsek maddi durumu yok. düğün yapmak için neredeyse 30-40 000 civarı kredi çekmesi lazım ve hem kira da oturup hem düğün borcu ödersek ve ayrıca öğrenciyken aldığı katkı kredilerini de ödüyor şu an da... işte borç ödeyerek sıkıntılı bi evliliğe girmş olucaz.... O yüzden minimum 1 buçuk yıldan önce düşünmüyor evlenmeyi...
Benim ailemde nişan istyor bi an evvel
Ve daha yeni tanıştık sonuçta birbrmzi tanıyoruz, tanıma aşamasındayız... hemen nişan nasıl yapalım..... annem babam halden anlamıyor..
Birileri varmış bize görücü gelmek isteyen ve bana kızdı bugün. ailenden soğudm dedi.. "benle görüştüğünü bile bile nasıl başkalarını eve çağırıyorlar" dedi... "annene karşı soğudum" dedi... Bugün de bizi el ele gezerken babam görmüş eve gelince söyledi bana vurdular.. :"( Şu an çok mutsuzum.. "hemen nişan ve düğün yapacaksa gelsin istesin yüzüğü takksın" gezin diyorlar.. ama şu an da hemen ailesi zaten gelemez çok uzakta... ve biz daha yeni tanıştık. ve nişanla düğün arası uzun olunca iyi olmuyor... nasıl olacak bilmiyorum
Gönlüm başkasındayken eve görücü çağırıyorlar
Yaşın geçiyor diye beni zorluyorlar. herkes evleniyor sen evde kaldın diolar 

Son düzenleme: