• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :KK43:
başka kadınlara bakma sebebini neden kendinizde arıyorsunuz,nişanlınızın midesizliğinde arayıp ve hemen ayrılın....

merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :KK43:

canım benimde böyle bir konum var bence uyar bende biraz kilo aldım ama bu bakmasını gerektirmez. boy1,70 kilo 69 seninki kaç

Nişanlı iken bunu yapıyorsa bilmiyorum yani evlendiğinizde nasıl olur ? Demem o ki şu an adam kendini bu kadar salmış rahat rahat konuşuyor göze yasak yok diye ve siz dr kaşısında yaptığı davranışın terbiyesizlik olduğunu ona göstermeyip kendinizi suçlarsanız o da yarın birgün hatalarını heo sizin üstünüze yıkar. Kilolu olmak eksiklik yada fazlalık değil farklılık sağlık sorununuz varsa halledin. Diyey spor vs ideal kilonuza kavuşun. Ama nilanlınız naparda karakterini düzeltir bilemiyorum. Davranışlarını gözleyin bence eğer artıları eksilerinden azsa daha yolun başında iken herşeyi gözden geçirin bence sakın parmağımda yüzük var el alem ne der siye sığ düşünmeyin lütfen. Bazen gördükleriniz ileride göreceklerinizin başlangıcı olabiliyor mantıklı davranmaya davet ediyorum sizi. Gözleri kör değildiya olduğu gibi kabul etmiyorsa siz de onu kabul etmeyin o halde.

şişmanken sevmiyorsa zayıfken de sevmesin bence.
onun için değil kendiniz için zayıflayın.

o adamdan kurtulun diyeceğim, bekara karı boşamak kolay dersiniz diye diyemiyorum.
ama ileride "o kızıl, sen sarışınsın" deyip yine kadınlara bakarsa... çok boş bir boğaz var ortada.

çok ayıp etmiş size. bence bu saygısızlıktır. espri değil, hafif bir şey hiç değil.

valla bari inkar etseymiş bi de bu ne yüzsüzlük
çaktırmadan baksa gözü kayıyo engel olamıyo dicem ama
bu söyledikleri sana büüyk saygısızlık bence:(

Back
X