- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
işte kpss girmesi .içinde liseyi bitirmesi lazim.onuda 2 sene kalırsa dışardan açıköğretim olarak okuyacak.hazır okulda anlatan öğretmen varken neden zamanında okumasın
çok sağol canım cevapların için.dediğin gibi sanata yönlendireceğim.grafik tasarım ve resim öğretmenliği için düz lise okuması gerekiyor dimi.eğer kalmazsa sınıfta mutlaka dediğini yapacağım canım.umudum gittiği için kız mesleğe verecektim eğer orda o bölümler varsa dahada iyi olur.dediğin bölümler için meslek lisesimi, düz anadolu lisesine gitmeli.
çok sağol canım cevapların için.dediğin gibi sanata yönlendireceğim.grafik tasarım ve resim öğretmenliği için düz lise okuması gerekiyor dimi.eğer kalmazsa sınıfta mutlaka dediğini yapacağım canım.umudum gittiği için kız mesleğe verecektim eğer orda o bölümler varsa dahada iyi olur.dediğin bölümler için meslek lisesimi, düz anadolu lisesine gitmeli.
hemde nasıl etkileniyor arkadaşlarından anlatamam.apartmanımda komşumun kızı dersleri salan bir kız.oda 9. sınıfta orta okula beraber gitmiştiler.lisede farklı okullara düştüler.orta okulda onunla baya samimi oldu.noklarında düşüş oldu.ergün ya o bizdde yada benim kız onlarda.yollamayınca onu bize çağırıyor.dersten h iç konuşmuyorlaar.sürekli okuldaki ortak arkadaşlaınla ilgili konuşuyorlar.yani dedioku yapıyorlar.bu durumdan çok sıkıldım arkadaşı ilgisini hep başka yöne çekti.şimdi o sınıfı kızımın dediğine gören kopyalan kıl payı geçiyor.benim kız kalıyor.onun okulu bulunduğumz okulun en düşük seviyeli okulu olduğu için kızım takdir bile alması gerekiyor diyor.benim kızım o kıza göre çok ilerlerdeydi bu kadar düşmesine sebep oldu.biz sınıfta kalıyoruz o geçiyor.iyi niyetimden sesimi çıkarmadım ama çok üzülüyorum nasıl bu kızdan onu uzaklaştırabilirim çözemedim.açıköğretimi aklından bile geçirmesin..valla çok zor durumunuz...arkadaşlarıda etkili olabilir bu duruma..
düz liseye devam ederse 2. senede kalabilir kafam karıştıDüz liseden tabi ama üni sınavında matematik bölümündende soru çözmesi şart en az 10 tane sanırım bunda becerir ki benim kız becerdikten sonra senin ki hayda hay becerir
hemde nasıl etkileniyor arkadaşlarından anlatamam.apartmanımda komşumun kızı dersleri salan bir kız.oda 9. sınıfta orta okula beraber gitmiştiler.lisede farklı okullara düştüler.orta okulda onunla baya samimi oldu.noklarında düşüş oldu.ergün ya o bizdde yada benim kız onlarda.yollamayınca onu bize çağırıyor.dersten h iç konuşmuyorlaar.sürekli okuldaki ortak arkadaşlaınla ilgili konuşuyorlar.yani dedioku yapıyorlar.bu durumdan çok sıkıldım arkadaşı ilgisini hep başka yöne çekti.şimdi o sınıfı kızımın dediğine gören kopyalan kıl payı geçiyor.benim kız kalıyor.onun okulu bulunduğumz okulun en düşük seviyeli okulu olduğu için kızım takdir bile alması gerekiyor diyor.benim kızım o kıza göre çok ilerlerdeydi bu kadar düşmesine sebep oldu.biz sınıfta kalıyoruz o geçiyor.iyi niyetimden sesimi çıkarmadım ama çok üzülüyorum nasıl bu kızdan onu uzaklaştırabilirim çözemedim.
aynen iş kendinde bitiyor.çalışmak zorunda çalışana hersey kolaybende lise1 kaldım ortaokul gibi geçirirler sandım
öyle olmadı tabi sonra 2. senem oldu ya geçeceğim yada ömür boyu okuma şansımı kaybedeceğim
2.senemde baya çalıştım teşekkür teşekkür taktir aldım ne ilkokulda ne ortaokulda
iş kişinin kendinde bitiyor
o yüzden yollamadım meslek lisesine.mecbur bırakıyor bize meslek llisesine. yoksa lise mezunuda olamıyacak onun etkisiyle meslek lisesini düşündük. .Ben halen şu meslek liselerzlni yeterli görmüyorum orada okuyanlar hep iktista okuyor ne anladım ben meslek lisesinden pratik kaliteli olmadıktan sonra ve dersler genelde boş geçiyor
eğitim berbat yani
o yüzden yollamadım meslek lisesine.mecbur bırakıyor bize meslek llisesine. yoksa lise mezunuda olamıyacak onun etkisiyle meslek lisesini düşündük. .
zaten çok baskıcı bir aile değil.cok serbes bırakan ailede değiliz.elimizden geldikce dengeyi kurmaya çalışıyorum yinede olmuyor.kalırsada eğer inşalla sizin gibi bazı şeyler kafasına dank edip okur.Ben de lisede hep zayıf getirdim, hep telefonla oynadım, hiç ders calismadim. Kaç kez sınıfta kalma riski atlattım Pişman mıyım? Hayır.
Benim düşüncem, lisedeki başarıyla öss sınavındaki başarı paralel değil. Ben en tembeleydim, şu an Gazi üniversitesindeyim. Takdir teşekkür alanlar şimdi tekrar hazırlanıyor
Arkadaşlarıyla dedikodusunu yapsın, gezsin. birdaha bu yaşlar geri gelirmi.. Normal başarisina bu kadar kafayi takmayin, şu an sınıf geçmesine odaklanın
Ama ortalama yükseltme ve kurtarma sınavına girsin, ikna etmeye çalışın. Ama tatlı dille, bağırarak zorlayarak değil
Kusura bakmayın ama kızınızı yarış atı gibi görüyorsunuz. Bu ne böle 4 kademe üstü 1 kademe üstü diye.gönderdiğim okuldan önce 4 kademe üstü okullar daha vardı onlara göndermedim.bu okul sadece 1. kademe üstü fazla değil yapabileceğini düşündüm güvendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?