Bir derdim var

okul müdürü alınıyor dedi.okulumdan 30 öğrenci zoru görünce meslek liselerine nakillerini aldırdılar.

Çocukların alt yapısı zayıf ondandır matemetikte ne gösteriyorlar sanki lisedede zaten konuların ayrıntısına girmiyorlar ostünden geçlyorlar paran varsa özel öıretmen tutavaksın ki biz tutmuştuk ta öye geçti bende çok üzülmüştüm lise eğitiminde çok kafa yordum kendimi harap ettim anne olmayan anlamaz
okul müdürü alınıyor dedi.okulumdan 30 öğrenci zoru görünce meslek liselerine nakillerini aldırdılar.

Çocukların alt yapısı zayıf ondandır matemetikte ne gösteriyorlar sanki lisedede zaten konuların ayrıntısına girmiyorlar ostünden geçlyorlar paran varsa özel öıretmen tutavaksın ki biz tutmuştuk ta öye geçti bende çok üzülmüştüm lise eğitiminde çok kafa yordum kendimi harap ettim anne olmayan anlamaz

o sizin bildiğiniz gibi değil artık okul.okul puanıda yükseliyor.öğrencinin başarısına göre okullar alıyor artık ikametgaha göre almıyorlar.ben çocuğun anne bu okul benim seviyemin yukarsında dediği için bu yorumu yaptım anlaşılır olsun diye.ben yarış atı gibi kızımı gördüğümü nerden biliyorsun ben sadece geleceğinden endişeleniyorum.evlat sahibimisin bilmiyorum ama yoksada eğer olunca anlarsın

orta halli bir aileyiz özel öğretmen tutmamız imkansız geçen sene dershaneye yollamıştım onu bile zor karşıladık.aynen anne olmayan anlayamaz iyiliklerini istiyoruz.kimseye muhtaç olmasınlar.

telafi sınavlarını vermelerını ıster aksıne ogretmenler neden zor sorun
mutlaka gırsın
gerekırse kaydını aldırırsınız baska okula ama sınıfta kalmasın

ote yandan sıze gelınce sızde daha az hırslı olun derım

Herkesin akademik başarısı yüksek olacak diye bir şey yok ama zihniyet bu yönde ne yazık ki.. Bu yüzden elini sallayan üniversiteye girmeye başladı ve üniversiteli işsiz sayısı arttı. Tabi o yaştan sonra meslek öğrenmek çok zor.. İşsizler ordusu aldı başını gidiyor. İşte bu yüzden meslek liselerine gereken önem verilmeli, çocuklar bu liselere yönlendirilmeli, bir meslek edinmeli.. İnşallah bu konuda bir şeyler yapılır. Siz de geç olmadan çocuğunuzu ilgi alanı doğrultusunda bir meslek lisesine yönlendirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…