• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Adalet olsaydi satar ikisinede paylasririr yada ikisinede ev yok derdi ama daha sevgilisiniz onlar nisanli sizde nisan yapin ortak cikin daireye.

Haksızlık yapmışlar gerçekten.. Ama bunu erkek arkadaşınızın ailesiyle konuşması gerekiyor.
Siz şimdiden karışırsanız sevgilinizin gözünde küçük düşersiniz..
Bu tarz konulardan başı yanmış biri olarak önerim, çok fazla yorum bile yapmamaya çalışın..

Kızlar selam anlatacağım şey belki size garip gelebilir ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum. Yaklaşık 1.5 yıldır bir sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz yalnız şu an nişan arefesinde olan bir erkek kardeşi var ve onun evlenmesini beklemeden evlenemeyiz. ailenin bir tane evi var bir de kendi oturdukları ancak aile yakın zamanda evleneceği için o evlerini kardeşine verecek. Benim için sorun değil çalışırım kazanırız alırız biz de bir ev ama bana dokunan ben olayın veya olmayayayım benim sevgilimin hakkının yeniyor olması. Onu da bırakın ben aileme bu konuyu açtığımda nerde oturacaksınız diyecekler ve ailenin böyle bir düşüncesizlik yapması ailemin gözünde hoş bir izlenim bırakmayabilir. Şimdi diyeceksiniz ki senin ailen destek olsun ama mesele o da değil şu an evlenen kardeşi sırf o evi kapmak için ilk tanıştığı kızla evleniyor ve aile de demiyor ki abin de evlenecek. Ne yapsam bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
valla tebrik ederim seni ben 6 yıllık evliyim eşim 5 erkek kardeş 3 kayinim evli ve 3 de aynı apartmanda kayın Babamin apartmanında yaşıyor.ben 6 yıldir kiradayim ve bir gün hakkımızı yiyorlar demedim nasıl bir düşünce var sizde ya yuhhhh onun hesabını yapıyor ben şok ben iptal

Evet haksızlık bu yaptıkları ama mesele sizlik bir mesele değil.Bence bu konuya ne aileni ne de kendini karıştırma.Acikcasi bu yapılan haksızlık olsa bile kahredici bir durum değil ve kendileri bilir evlat ayıran onlar sonuçta...

Farz edelim önce siz evlendiniz evde size verildi,o zaman da diyecekmiydiniz bir kardeşi daha var evlenmeyi bekleyen niye evi biz alıyoruz haksızlık olmaz mı ? Diye...
Hem ne büyük bir hadsizlik nereden biliyorsunuz ev için karşısına çıkan ilk kadınla evlendiğini.

Sevgiliniz hakkının yendiğini düşünse kendisi ailesiyle konuşur zaten onların sorunu bu. Kimsenin sırf babasının evini kapmak için yalandan evleneceğini düşünmüyorum. Siz çalışıp kendiniz alın şimdiden bu tarz şeyleri düşünmeyin

valla tebrik ederim seni ben 6 yıllık evliyim eşim 5 erkek kardeş 3 kayinim evli ve 3 de aynı apartmanda kayın Babamin apartmanında yaşıyor.ben 6 yıldir kiradayim ve bir gün hakkımızı yiyorlar demedim nasıl bir düşünce var sizde ya yuhhhh onun hesabını yapıyor ben şok ben iptal
O sizin probleminiz hanımefendi siz de yazın konuşun. Aynen yaşayacağı evin hesabını yapıyor erkek arkadaşım, o ev benim olsun da demiyor. Satalım üstünü tamamlayıp iki ev sahibi olalım diyor. Şok olup iptal olacak birşey yok.

Sevgiliniz hakkının yendiğini düşünse kendisi ailesiyle konuşur zaten onların sorunu bu. Kimsenin sırf babasının evini kapmak için yalandan evleneceğini düşünmüyorum. Siz çalışıp kendiniz alın şimdiden bu tarz şeyleri düşünmeyin
Konuşacak, yalandan evlendi demedim süreci hızlandırdı 4 ay içinde nişan aşamasına geldi daha tanımadan, o yüzden o yorumu yaptık. Karakteri öyle çünkü, aile de biliyor bunu.

Adaletsizlik bencede şuan için ses çıkarmayın bencede daha ortada bsy yok
Teşekkür ederim anladığınız için. Adaletsizliğe adaletsizlik diyebildiğiniz için tebrik ederim

Adalet olsaydi satar ikisinede paylasririr yada ikisinede ev yok derdi ama daha sevgilisiniz onlar nisanli sizde nisan yapin ortak cikin daireye.
4 ay içinde tanışıp nişan aşamasına geldiler biz çok önceden tanışırken,
Sende onlardan önce git evlen evi kapmak için :KK70: hey Allahım ya :deli: Ben de ilk evlendim bize de ev verdi kp im bizim hakkımızda da öyle düşünüldüğüne eminim ama o kadar süre çıktıktan sonra bi zahmet bize verilsin :KK14:
Yoksa kocam evi kapmak için mi evlendi benle bak şüpheye düştüm şimdi :KK70:
O sizin kendi adalet anlayışınız

iki oğlum var . burdan aldığım ders ikisinede ev almamak.herkes çalışsın kendi alsın madem..
sonra biri cikar abine aldi sana almadilar üvey evlat mısın ? der.durduk yere çocuğum abisine bize düşman olur.
herşeyin hayırlısı..
konu sahibi sizene??
Kul hakkı yenmesin de önemli olan o

İki oğlu var evet ve istediğine de verir daha evlenmeden sizi neden gerdi bu iş ben onu anlamadım hem sizin aileniz siz bahsetmeseniz nereden bilecek bir evlero daha olup diğer oğullarına verdiklerini demek ki söylemeyi planlıyorsunuz. Anne babanın evinde malında mülkünde gözünüz neden olur ki kazanın alın evinizi bu kadar basit!
Yo söylemeyi planlamıyorum öğrenebileceklerini tahmin ediyorum. Kimsenin malında gözümüz falan yok hanımefendi hakkı olan birşeyden bahsettik. Malda gözü olmak nedir ya? Bunu mu anlıyorsunuz?

Kul hakkı yenmesin de önemli olan o
bunu bu şekilde sorgulamak senin vazifen değil.
henüz sevgiliyken karışmaya da yorum yapmaya da hiç hakkın yok.
sen ne dersen de.
sevgilin bu meseleyi ailesi ile konuşmalı.
hakkını aramak ona düşer.
daha şimdiden bu kadar aile işlerine karışmayın.
ailenin başka düşündüğü şey de olabilir.
bilemezssin.
kötü olduğunla kalırsın.

bunu bu şekilde sorgulamak senin vazifen değil.
henüz sevgiliyken karışmaya da yorum yapmaya da hiç hakkın yok.
sen ne dersen de.
sevgilin bu meseleyi ailesi ile konuşmalı.
hakkını aramak ona düşer.
daha şimdiden bu kadar aile işlerine karışmayın.
ailenin başka düşündüğü şey de olabilir.
bilemezssin.
kötü olduğunla kalırsın.
Ben sorgulamadan erkek arkadaşım sorguladı zaten, neler oluyor babaannemin evi o diye.

Yorumlar ilginc bence. Konu sahibini garipsemedim. Onlarin evi evet ama biri cocugu digeri degil mi? Haksizlik var bencede ama bunu senin dile getirmen yanlis olur esin dusunsun birak baskasindan birsey bekleme . Daha mutlu olursun

Kızlar selam anlatacağım şey belki size garip gelebilir ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum. Yaklaşık 1.5 yıldır bir sevgilim var. Evlenmeyi düşünüyoruz yalnız şu an nişan arefesinde olan bir erkek kardeşi var ve onun evlenmesini beklemeden evlenemeyiz. ailenin bir tane evi var bir de kendi oturdukları ancak aile yakın zamanda evleneceği için o evlerini kardeşine verecek. Benim için sorun değil çalışırım kazanırız alırız biz de bir ev ama bana dokunan ben olayın veya olmayayayım benim sevgilimin hakkının yeniyor olması. Onu da bırakın ben aileme bu konuyu açtığımda nerde oturacaksınız diyecekler ve ailenin böyle bir düşüncesizlik yapması ailemin gözünde hoş bir izlenim bırakmayabilir. Şimdi diyeceksiniz ki senin ailen destek olsun ama mesele o da değil şu an evlenen kardeşi sırf o evi kapmak için ilk tanıştığı kızla evleniyor ve aile de demiyor ki abin de evlenecek. Ne yapsam bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Yuh daha söz nişan olmadan elalemin evine göz dikmişsin... Sana ne istediğine verir, istediğine haksızlık yapar..

Yo söylemeyi planlamıyorum öğrenebileceklerini tahmin ediyorum. Kimsenin malında gözümüz falan yok hanımefendi hakkı olan birşeyden bahsettik. Malda gözü olmak nedir ya? Bunu mu anlıyorsunuz?
Yorumlar ilginc bence. Konu sahibini garipsemedim. Onlarin evi evet ama biri cocugu digeri degil mi? Haksizlik var bencede ama bunu senin dile getirmen yanlis olur esin dusunsun birak baskasindan birsey bekleme . Daha mutlu olursun
Kesinlikle katılıyorum teşekkür ederim. şok geçirecek, o malda gözün mü var diyecek birşey yok.

Back
X