Sorgulamadım demedim sorugulamadan dedim :))yoo sen de gayet sorguluyorsun:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorgulamadım demedim sorugulamadan dedim :))yoo sen de gayet sorguluyorsun:))
Öyle birşeye ben müsade etmem. Birbirimizi tanımadan evlenmek istemedik.Belki de kendi oturdukları evi size vermeyi planlıyolardır madem çok önceden beridir evlenmeyi istiyordunuz evlenseydiniz neden beklediniz.
Böyle mi söyledi kardeş sizeevlenen kardeşi sırf o evi kapmak için ilk tanıştığı kızla evleniyor
Elalemin evine göz diken sen daha ortada birşey yokken, adalet anlayışı olmayan ben4 ay içinde tanışıp nişan aşamasına geldiler biz çok önceden tanışırken,
O sizin kendi adalet anlayışınız
Bana anlattığı için konuşuyorum. Geçen gün iki tane özel futbol maç bileti var, üç tane de kale arkası yer var. Cok istemesine ragmen gitti kale arkasından anne babasıyla izlediKuzum bu senin sorunun degilki.
Karismaya hakkin yok.
Ya erkek arkadaşım anlatmasa ben nerden bileceğim ki zaten, anlamıyorum insanları sanki ailenin mal dökümünü cıkardım. Geçenlerde tuttukları takımın maçı var. İki özel bilet üç tane de normal bilet var. Kardeşi kızla gitti özel yerde oturdu. Benimki ailesiyle yanyana izledi. Bu benim içime doğmadı tabi ki. Erkek arkadaşım dedi ki futboldan sıkılıyorım diyip maç izletmeyen kız vip de maç izliyor. Annemlerle otursa olmaz mıydı? Dedi. Ve o kız o maçı vipden izledi futbol takımı bile tutmamasına ragmen. Ben onun yerinde olsam abin otursun ya ben izlemesem de olur. Ya da diyelim izleyeceğim ailenle ben oturayım, abin iyi yerden görsün derim. Şimdi herkes yargılıyor ama ben buradan bütün bu örnekleri sayamam tabi ki izlenim o yönde olduğu için söylüyorumNiye herkes bu kadar üstünüze gitmiş anlamadım ama tamamen haklısınız bence.Böyle konuşanların eşlerine aynısı yapılsa eminim koşa koşa konu açarlar burada.
2 çocuğun varsa ona göre davranacaksın satıp parayı ikiye bölsünler o zaman bence tamamen haksızlık.O evlatta diğeri değil mi.Eltiniz olacak bayan hazır eve geçerken siz niye yıllarca çalışıp ev alıcam diye uğraşasınız ki.
Aynen öyle, adalet anlayışı yok demedim kş ben kimseye :)))Elalemin evine göz diken sen daha ortada birşey yokken, adalet anlayışı olmayan benşimdiki gençler pek komik
![]()
Kardeşi söylemedi erkek arkadaşım söyledi :)Böyle mi söyledi kardeş size
Çok farazi düşünceler bunlar .yapmayın....
:))Elalemin evine göz diken sen daha ortada birşey yokken, adalet anlayışı olmayan benşimdiki gençler pek komik
![]()
Valla kim ne derse siz haklısınız,aynısı dğer geline yapılsa hoşuna gidermiymiş acaba?Bana anlattığı için konuşuyorum. Geçen gün iki tane özel futbol maç bileti var, üç tane de kale arkası yer var. Cok istemesine ragmen gitti kale arkasından anne babasıyla izledi
Ya erkek arkadaşım anlatmasa ben nerden bileceğim ki zaten, anlamıyorum insanları sanki ailenin mal dökümünü cıkardım. Geçenlerde tuttukları takımın maçı var. İki özel bilet üç tane de normal bilet var. Kardeşi kızla gitti özel yerde oturdu. Benimki ailesiyle yanyana izledi. Bu benim içime doğmadı tabi ki. Erkek arkadaşım dedi ki futboldan sıkılıyorım diyip maç izletmeyen kız vip de maç izliyor. Annemlerle otursa olmaz mıydı? Dedi. Ve o kız o maçı vipden izledi futbol takımı bile tutmamasına ragmen. Ben onun yerinde olsam abin otursun ya ben izlemesem de olur. Ya da diyelim izleyeceğim ailenle ben oturayım, abin iyi yerden görsün derim. Şimdi herkes yargılıyor ama ben buradan bütün bu örnekleri sayamam tabi ki izlenim o yönde olduğu için söylüyorum
sevgilin çok yanlış yapıyor.şimdiden sana herşeyi anlatıp senin onlara tavır almana neden oluyor.kendi hislerinin üzerine kendi ve senin yorumlarını katıyor.Kul hakkı yenmesin de önemli olan o
Tam olarak söylemek istediğimiz buydu.Teşekkür ederim.Niye herkes bu kadar üstünüze gitmiş anlamadım ama tamamen haklısınız bence.Böyle konuşanların eşlerine aynısı yapılsa eminim koşa koşa konu açarlar burada.
2 çocuğun varsa ona göre davranacaksın satıp parayı ikiye bölsünler o zaman bence tamamen haksızlık.O evlatta diğeri değil mi.Eltiniz olacak bayan hazır eve geçerken siz niye yıllarca çalışıp ev alıcam diye uğraşasınız ki.
Teşekkür ederim. Doğru söylüyorsunuz ama göz görürken sessiz kalmak da zor çayımın şekerisevgilin çok yanlış yapıyor.şimdiden sana herşeyi anlatıp senin onlara tavır almana neden oluyor.kendi hislerinin üzerine kendi ve senin yorumlarını katıyor.
ilerde bu anlattıklarının hepsini unutacak sevgilin annesiyle babasıyla can ciğer olacak.ama sen soğuduğun icin hem onlari hem eşini sorgulacaksin sürekli.ve sorguladikca da kötü olan hep sen olacaksin.
karışma.nişanlı bile değilsin neyi sorguluyorsun.adamların evladı emin ol senden daha fazla düşünüyorlardı r hakkı hukuku.
sevgilin anlattığında bile sen yapıcı konuş..suan ona destek oluyor gibi gizuksende ilerde kötü niyetli olacaksın bu durumda.
umarım hersey gönlünüzce olur. tavsiyeleriki dikkate alırsan iyi olur senin için.senin hayatın tabiki.
Bakınız tatlım, eski eşimin erkek kardeşi o zamanlar kız arkadaşı olan eşine evde olan sorunlarını dertleşmek adına hep anlatırdıKardeşi söylemedi erkek arkadaşım söyledi :)