Bir derdim var

Şimdi olumlu veya olumsuz yapan herkese saygım sonsuz. Begeniyorum da yorumları. Ama saçmalama falan gibi yorumlara da kusura bakmayın tepki koyarım. Buraya bir konuda yorum almaya gelmiş olmam öyle bir basit tavırla karşılaşmamı gerektirmez. Herkes de buraya günlük konuşma diliyle yazama tanımadığı insanlara.
 
Bu yorumum size değil caninfistiği aksine size çok teşekkür ederim yorumunuz için.
 
Ustune yapacak halleri yok ya. Tapuyu vermezler merak etmeyin.
 
Senin gibi tanımadığı insanlara saçmalama sen diyerek konuşan insanlar da olmaya devam edecek :) okumadan yazdığjnız nasıl belli oluyor. Okumadan yorum yazmayın her gördüğünüze.
Ay bu da ayrı birşey bir insana sen diye hitap etmek mi saygısızlık?Peki istediğiniz gibi yazayım.Hoşunuza gidecek bir yorum yapsam sen diye hitap etmem hiç aklınıza bile gelmeyecekti neyse.Ayrica insanlarla senli benli konuşmaktan ziyade şimdiden sevgilisinin ailesinin evine göz dikecek lafini edecek karakterde olmak çok daha ciddi bir sorun.Saçmalamak kelimesinde ne var hakaret falan mı?Konuyu gayette okudum gayette anladım.Önce sevgilime haksızlık yapıyorlar ben olsam da olmasam da demişsiniz sonra benim ailem diye devam ederek asıl derdinizin sevgilinize yapilan haksizlik olmadığını belli etmişsiniz.Sonra kız maçı oradan izlemiş falan.Daha şimdiden aileye geline karşı tavır almışsıniz.Sebebi ne ev yani maddiyat.Gerçekten çok seviyeli saygılı akli başındasınız tebrikler.
 
Sakin olun ya :)) sorun yok. Laf düşünüp yazmanıza da. Okumadım bile inanın. Gerilmeyin bu kadar üzmeyin canınızı. İyi akşamlar.
 
O aile büyüğe bir ev veriyorsa sizin sevgilinizi de düşünmüştür. Siz kafa yormayın böyle şeylere. Hiç bir yardım almayacakmışcasına devam edin. İçlerinden gelir yardımda bulunurlarsa ekstra olur, olmazsa da üzülmezsiniz beklentiye girmeyin.
 
Sakin olun ya :)) sorun yok. Laf düşünüp yazmanıza da. Okumadım bile inanın. Gerilmeyin bu kadar üzmeyin canınızı. İyi akşamlar.
Okumadiniz ama sinirlendigimi düşündünüz hımm.Sizin hayatiniz icin niye sinirleneyim üzüleyim ki gercekten komiksiniz:)İhtiyacınız yoksa başta belirtin şu tarz işime gelmeyecek cevaplar yazmayın diye de boşuna lüzumsuz konularda zaman kaybetmeyelim.İyi akşamlar size de.
 
Haklısınız, ben konuştum kendisiyle zaten, ben kafa yormuyorum. Beni bu konuya karıştırmasını istemediğimi belirttim. Birikimimiz artı bir miktar kredi alacağız, yapacağız birşeyler :) ailesiyle de görüştü. Çok teşekkür ederim
 
Ay üşenmeden de yazıyorsnuz ya hala bişeyler. Tebrik ettim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…