Peki sizce ne yapmam lazım? Ya da ne yapabilirim? İnanın bilmiyorum ne yapmam gerektiğiniKızın özelinde konuşmadığını biliyorum zaten. Sevgilini korumak istiyorsun bahsettiğim tam da buydu, korumak istediğin kişiler ailesi işte senin yapabilecek bişeyin yok, sevgilin kabullenmiş, o an kızmış ama oturmuş, yarın unutur gider bu mevzuyu ailesi sonuçta ama sen unutmazsın. Bu da ufak ufak arada büyük gerginliklere doğru gider. O yüzden yanlış yapıyor.
Peki sizce ne yapmam lazım? Ya da ne yapabilirim? İnanın bilmiyorum ne yapmam gerektiğini
Peki sizce ne yapmam lazım? Ya da ne yapabilirim? İnanın bilmiyorum ne yapmam gerektiğini
Aile adaletsiz davranıyor, o konuda haklısınız.
Ama sizi ilgilendirmez yine de.Bunun derdine düşüp kendi ailenizi de katmayın işin içine, alakanız yok.
Siz şunu düşünün. Sevgiliniz ailesine, erkek kardeşine dahi ses çıkaramayan, pasif bir erkek ama herşeyi size anlatıp sizi dolduran bir karakter.
Siz bu insanla evlenmekte kararlı mısınız, evi de yok üstelik?
Siz bunlara odaklanın.
Çok güzel söylemişsiniz haklısınız da. Ama biz bu konuların dışında cok iyi anlaşıyoruz. Çok efendi herseyi sorun etmeyen bir erkek. Öyle ki benim ciddi kronik bir rahatsızlığım var onda bile benimle mr a giriyor bekliyor yanımda Olduğunu hissettiriyor. Hastalığıma bağlı olarak stres yapmamam üzülmemen lazım. Ben sinirlensem bile o bana dur diyor. Şimdi bu artıların yanında aile meselesini ciddiye almak istemiyorum. Ama diğer taraftan da ben yapım gereği haksızlığa tahammül etmem söylerim. Söyledikleriniz doğru iyi değil bu aşamada fikirlerimi çok söylemem. Biz eğitimli insanlarız yaşım da geçiyor bilemiyorum. Konuşsam değişir mi yarın öbür gün benim hakkımı da yedirtir mi cocuğum olsa da sessiz mi kalır inanın bir fikrim yok. Beni ilgilendirmiyor aile işleri tabi ki daha ilginç şeyler de var. Kafam çok karışıkYukarıda arkadaş çok güzel değinmiş, bu sorulara odaklayın kendinizi. Gerekirse bu dediklerimizi onunla paylaşın ileride yaşayabileceğiniz sıkıntıları anlatın. İyice tanıyıp, emin olmadan ciddi adım atmayın.
Tabii sadece bu huyuna göre değerlendirmeyin ama gözardı da etmeyin. Hakkını araması ve arayamadığı noktada da sizi doldurup dahil etmemesi için konuşarak başlayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun bu arada.Çok güzel söylemişsiniz haklısınız da. Ama biz bu konuların dışında cok iyi anlaşıyoruz. Çok efendi herseyi sorun etmeyen bir erkek. Öyle ki benim ciddi kronik bir rahatsızlığım var onda bile benimle mr a giriyor bekliyor yanımda Olduğunu hissettiriyor. Hastalığıma bağlı olarak stres yapmamam üzülmemen lazım. Ben sinirlensem bile o bana dur diyor. Şimdi bu artıların yanında aile meselesini ciddiye almak istemiyorum. Ama diğer taraftan da ben yapım gereği haksızlığa tahammül etmem söylerim. Söyledikleriniz doğru iyi değil bu aşamada fikirlerimi çok söylemem. Biz eğitimli insanlarız yaşım da geçiyor bilemiyorum. Konuşsam değişir mi yarın öbür gün benim hakkımı da yedirtir mi cocuğum olsa da sessiz mi kalır inanın bir fikrim yok. Beni ilgilendirmiyor aile işleri tabi ki daha ilginç şeyler de var. Kafam çok karışık
Teşekkür ederim. Çok sağolun gerçektenTabii sadece bu huyuna göre değerlendirmeyin ama gözardı da etmeyin. Hakkını araması ve arayamadığı noktada da sizi doldurup dahil etmemesi için konuşarak başlayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun bu arada.
nedir ki o ilginç şeyler?Çok güzel söylemişsiniz haklısınız da. Ama biz bu konuların dışında cok iyi anlaşıyoruz. Çok efendi herseyi sorun etmeyen bir erkek. Öyle ki benim ciddi kronik bir rahatsızlığım var onda bile benimle mr a giriyor bekliyor yanımda Olduğunu hissettiriyor. Hastalığıma bağlı olarak stres yapmamam üzülmemen lazım. Ben sinirlensem bile o bana dur diyor. Şimdi bu artıların yanında aile meselesini ciddiye almak istemiyorum. Ama diğer taraftan da ben yapım gereği haksızlığa tahammül etmem söylerim. Söyledikleriniz doğru iyi değil bu aşamada fikirlerimi çok söylemem. Biz eğitimli insanlarız yaşım da geçiyor bilemiyorum. Konuşsam değişir mi yarın öbür gün benim hakkımı da yedirtir mi cocuğum olsa da sessiz mi kalır inanın bir fikrim yok. Beni ilgilendirmiyor aile işleri tabi ki daha ilginç şeyler de var. Kafam çok karışık
Onlar dort ayda evlebiliyorsa onlarin derdi ev icin kimse hayatini yikmaz tanimislardir sevmislerdir.4 ay içinde tanışıp nişan aşamasına geldiler biz çok önceden tanışırken,
Hiç de adaletsizlik değil. Biz gerçekleri söylüyoruz. Sevgilinin kaç kuruşu var o evin alınmasında da adaletsizlik olsun.Kendi tasarrufu ister yakar ister yıkar,istediğine verir. Adamın kendi malı. Çok paracısınız bu hesapları yapacağınıza, ailesi size ev vermezse yine de evlenecek misiniz ona cevap verinTeşekkür ederim anladığınız için. Adaletsizliğe adaletsizlik diyebildiğiniz için tebrik ederim
İnsanlar öyleyapıyor bu zamanda saçmalayan da sizsiniz. Bu nasıl bir uslüptur ya. Seviyeniz belli oldu gerek bile yokEvi kapmak için evlenmek?Saçmalamışsın.
İnsanlar öyleyapıyor bu zamanda saçmalayan da sizsiniz. Bu nasıl bir uslüptur ya. Seviyeniz belli oldu gerek bile yok
Evet adam ev için evleniyor demek çok seviyeli bir tavır çünkü.Bu zamanda insanlar öyle yapıyor derken?Ben farklı bir zamanda mıyım ya da 26 yaş çok yaşlı da gençleri mi anlamıyorum?Zamanla ilgisi yok senin gibi insanlar her zaman vardı olmaya da devam edecek.Sevgilimin ailesi oğullarına ev verecekte ben bunun konusunu yapacağım.Ne münasebet ne haddime yahu kendi aile işleri.Hele ki maddi meseleler hiç ilgilenmem hiç hoş olmayan konular.İnsanlar öyleyapıyor bu zamanda saçmalayan da sizsiniz. Bu nasıl bir uslüptur ya. Seviyeniz belli oldu gerek bile yok
Senin gibi tanımadığı insanlara saçmalama sen diyerek konuşan insanlar da olmaya devam edecek :) okumadan yazdığjnız nasıl belli oluyor. Okumadan yorum yazmayın her gördüğünüze.Evet adam ev için evleniyor demek çok seviyeli bir tavır çünkü.Bu zamanda insanlar öyle yapıyor derken?Ben farklı bir zamanda mıyım ya da 26 yaş çok yaşlı da gençleri mi anlamıyorum?Zamanla ilgisi yok senin gibi insanlar her zaman vardı olmaya da devam edecek.Sevgilimin ailesi oğullarına ev verecekte ben bunun konusunu yapacağım.Ne münasebet ne haddime yahu kendi aile işleri.Hele ki maddi meseleler hiç ilgilenmem hiç hoş olmayan konular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?