- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Herkese merhaba, ilişkim hakkında bir konuda görüş istiyorum sizden, hesabımı bu nedenle açtım. Uzun süreli bir ilişkim var, erkek arkadaşım işe başlamıştı birkaç hafta kadar önce. Sonra bir kızla takipleşmeye başladığını gördüm, bu kim diye sordum erkek arkadaşım da iş yerinden arkadaşım dedi, bir de bir tanıdığının akrabasıymış kız. Neyse dedim geçtim. Sonra baktım kız benim erkek arkadaşımın birkaç fotoğrafını beğenmiş. Kızın hesabına bir arkadaşımdan istek attım, ve baktım erkek arkadaşım da kızın birkaç fotoğrafını beğenmiş. Haliyle biraz kıskandım, ne gereği var bunun? Hadi diyelim kız seninkileri beğendi sen ne diye onun resimlerini beğeniyorsun ki? Ne ara tanıştı ismini öğrendi takipleştiler hiç anlamadım. Bilmiyorum bide iş yerinden bir erkekle de takipleşmişti, o çocuk da erkek arkadaşımın resimlerini beğenmişti ama erkek arkadaşım onunkileri beğenmemiş mesela. Ya normalde de çok sosyal bir insandır tanıştığı insanlarla takipleşir ama ne bileyim aklıma takıldı bu durum. Sizce abartıyor muyum?