- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Ya başta bende takmadım ama dediğim gibi diğer erkek arkadaşı da sevgilimin resimlerini beğendiği halde sevgilim onun resimlerini beğenmemiş meselaEvet abartıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya başta bende takmadım ama dediğim gibi diğer erkek arkadaşı da sevgilimin resimlerini beğendiği halde sevgilim onun resimlerini beğenmemiş meselaEvet abartıyorsunuz
Beğenmek zorunda mı peki? Yani kızın fotoğrafını beğendiyse erkeğin de fotoğrafını beğenmek zorunda diye bir mantık mı yürüttünüzYa başta bende takmadım ama dediğim gibi diğer erkek arkadaşı da sevgilimin resimlerini beğendiği halde sevgilim onun resimlerini beğenmemiş mesela
Hayır ama yani ayıp olmasın diye beğendiyse, erkek arkadaşına da ayıp olmuyor mu yaniBeğenmek zorunda mı peki? Yani kızın fotoğrafını beğendiyse erkeğin de fotoğrafını beğenmek zorunda diye bir mantık mı yürüttünüz
Erkekler çok hassas canlılar zaten hemen alınmıştır erkek arkadaşıHayır ama yani ayıp olmasın diye beğendiyse, erkek arkadaşına da ayıp olmuyor mu yani
Bilmiyorum belki de abartıyorumdur. Zaten bir dış göze ihtiyaç duydum tepkimin doğru mu yanlış mı olduğunu kestiremedim kendimce. Ama madem beğeniye karşı beğeni diye beğenmiş erkek arkadaşının resimlerini de beğenmesini beklerdim. İstemsizce ona karşı tavır aldımErkekler çok hassas canlılar zaten hemen alınmıştır erkek arkadaşı![]()
Eski gönderilerini niye beğeniyor haklısınız gereksiz sacma ve şüphe uyandırıcıYa sadece gereksiz buldum. Akışına düşer yeni fotoğrafları beğenirsin de duvarındaki eski gönderileri beğenmeye ne gerek var
Ya iki tane erkek arkadaşıyla takipleşmiş, birinin evet eski gönderilerini beğenmiş ama birinin beğenmemişEski gönderilerini niye beğeniyor haklısınız gereksiz sacma ve şüphe uyandırıcıDiğer eklenen erkek arkadasında eskı gonderılerı begenılmıs mı ? Onada aynı seyı yaptıysa bence sıkıntı yok yapmadıysa bılemıyorum
![]()
Hee tamam o zaman daha sevdıgı kısılere saygı gibi düşünün incelik yapmış adam yerine koymus sayfalarına bakmıs..Daha az sevdıgı kısılerınkıne gırme geregı duymamıs bence o zaman sıkıntı yok. Ben öyle düşünürdümYa iki tane erkek arkadaşıyla takipleşmiş, birinin evet eski gönderilerini beğenmiş ama birinin beğenmemiş
Tamam çok teşekkür ederim çok sağ olun :)Hee tamam o zaman daha sevdıgı kısılere saygı gibi düşünün incelik yapmış adam yerine koymus sayfalarına bakmıs..Daha az sevdıgı kısılerınkıne gırme geregı duymamıs bence o zaman sıkıntı yok. Ben öyle düşünürdüm![]()
Bende buna benzer bir cevap alacağımı düşünüyorum, bir de bende çalıştığım zamanlarda bende iş yerindeki birkaç erkek arkadaşla takipleşmiştim, onlar istek atmıştı bende geri dönmüştüm. Ama erkek arkadaşım bunu sorun etmedi, bende sorun etmek istemiyorum ama işte aklıma takıldı istemsizce
Ya evet ama erkek arkadaşım bana bu konularda karışmadığı için bişey demek de istemiyorum açıkçasıYani bilemiyorum kirahatsızlık duyduysaniz silsin gitsin. Sonuçta daha dun tanıdığı biri.
O zaman soylemeyin bişey. Huzursuzluğunuz devam ederse düşünürsünüz tekrar. Ben iliskide her şeyin konuşulmasından yanayım. Yani bir şey benim huzurumu kacirdiysa ya da rahatsız ettiyse bunu paylasabilmeliyim. Ki benim böyle durumlarda çok çabuk enerjim duser, en fazla bir gün iki gün içinde tutarım daha fazla dayanamam.. şuan için ortada bişey yok sizin durumunuzda. Yine de her zaman için sezgilerinizi dinlemenizi tavsiye ederim naçizane.Ya evet ama erkek arkadaşım bana bu konularda karışmadığı için bişey demek de istemiyorum açıkçası
Tamam çok teşekkür ederim çok sağ olasınız :)O zaman soylemeyin bişey. Huzursuzluğunuz devam ederse düşünürsünüz tekrar. Ben iliskide her şeyin konuşulmasından yanayım. Yani bir şey benim huzurumu kacirdiysa ya da rahatsız ettiyse bunu paylasabilmeliyim. Ki benim böyle durumlarda çok çabuk enerjim duser, en fazla bir gün iki gün içinde tutarım daha fazla dayanamam.. şuan için ortada bişey yok sizin durumunuzda. Yine de her zaman için sezgilerinizi dinlemenizi tavsiye ederim naçizane.
Akışına düşer yeni fotoğrafları beğenirsin de duvarındaki eski gönderileri beğenmeye ne gerek var
Bu inst dediğiniz şey zaten birbirine resmini göstermek için değil mi? Takipleşince insan beğenmek zorunda kalır kısmen. Siz erkekleri beğenmiyor musunuz?Herkese merhaba, ilişkim hakkında bir konuda görüş istiyorum sizden, hesabımı bu nedenle açtım. Uzun süreli bir ilişkim var, erkek arkadaşım işe başlamıştı birkaç hafta kadar önce. Sonra bir kızla takipleşmeye başladığını gördüm, bu kim diye sordum erkek arkadaşım da iş yerinden arkadaşım dedi, bir de bir tanıdığının akrabasıymış kız. Neyse dedim geçtim. Sonra baktım kız benim erkek arkadaşımın birkaç fotoğrafını beğenmiş. Kızın hesabına bir arkadaşımdan istek attım, ve baktım erkek arkadaşım da kızın birkaç fotoğrafını beğenmiş. Haliyle biraz kıskandım, ne gereği var bunun? Hadi diyelim kız seninkileri beğendi sen ne diye onun resimlerini beğeniyorsun ki? Ne ara tanıştı ismini öğrendi takipleştiler hiç anlamadım. Bilmiyorum bide iş yerinden bir erkekle de takipleşmişti, o çocuk da erkek arkadaşımın resimlerini beğenmişti ama erkek arkadaşım onunkileri beğenmemiş mesela. Ya normalde de çok sosyal bir insandır tanıştığı insanlarla takipleşir ama ne bileyim aklıma takıldı bu durum. Sizce abartıyor muyum?
Haklısınız, bu konuda boş kuruntu yaptığımı anladım ama şimdi de canım başka bir şeye sıkkın offKendinize ve iliskinize guveniyorsaniz problem etmenize gerek yok..
Arkadas olan iki insan sosyal medya uygulamasinda resim begenmis alttrafi.
Hic mi erkek arkadasi kiz arkadasi yok insanlarin.
Listesinde sonucta begenmis altinda birsey aramayin, yazisma vs gorseniz hadi neyse..
Ne oldu hayirdirHaklısınız, bu konuda boş kuruntu yaptığımı anladım ama şimdi de canım başka bir şeye sıkkın off![]()