Öncelikle teşekkür ederim sorduğunuz için. Umarım sıkmam sizi. Erkek arkadaşım turistik bi yerde yaşıyor ve böyle o şehirdeki turistik yerlerle alakalı reels videolar çekip paylaşıyordu takipçi kasmak için. Bir ara oraya tatile giden birkaç erkek ile tanışmıştı onlarla takipleşmişti, bende niye takipleştin gereği yok falan demiştim. Oda işte olur mu, belki seneye de gelirler villa falan satarız kiralarız demişti, şu an kaldıkları yer çok pahaliymis seneye gelirler diye çevre yapıyorum dedi. En son yine böyle turistlerle takipleşiyordu, şimdi de bi turist kızı takip etmiş, sorduğumda ise işte iş yerinde tanıştım, onlar da emlakçılık yapıyorlarmış dedi, bunun üzerine erkek arkadaşım da bende burada bu işi yapıyorum iletişim halinde oluruz demiş kıza. İşte villa falan satarız diye zengin insanlarla tanışıyorum buna çok takılma canım falan dedi. Ama kız erkek arkadaşımı takip etmemiş. Buna rağmen erkek arkadaşım hala o kızı takip ediyor, yahu kız senden villa falan almak istese seni geri takip ederdi zaten demek ki başından savmış. Ne diye hala takip ediyorsun ki, değil mi? Haksız mıyım? Canımı sıktı bu durum