- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi konu sahibi
-
İyi günler herkese.Bir doktor bir sigara bir şikayet vakası benden :)
Geçen gün rahatsızlandım solunum yolları ile ilgili bir rahatsızlıktı işe gitmeden sağlık ocağına gidip bir görüneyim dedim.Aile hekimimiz izinli olduğu için başka bir aile hekimine yönlendirdiler.Hem bizim hekimin hastası hem diğerinin hastaları hem haftanın ilk günü olması sebebi ile baya kalabalıktı.Yaşlılar,çocuklar,hamileler,işe gidecekler,öğrenciler derken kalabalık bir grup olarak beklemeye başladık.saat 9.05 bu arada.Doktor zaten 9 da geldi.Neyse herkes sırasını beklerken doktor bir çifte siz gelin dedi ve onları içeri aldı.Sırada falan değiller.
Onlar 20 dk kadar içeride kaldı ve sonra hastalarla birlikte doktor da çıktı gitti.Hemşiresine de sigara içeceğim işareti yaptı.Biz o kadar bekleyen kişi dumur olduk.Zaten muayeneye yeni başlamıştı.
Hemşireye gittim doktor nereye gitti işe yetişmem gerekiyor dedim,o da bilmiyorum gelir şimdi dedi.Oradan yaşlı bir amca sigara içmeye gitti gördüm bu nasıl iş diye bağırdı haklı olarak.
Sinirlendim muayene olmadan çıktım bi baktım ki başka bir görevli ile kahkahalar atarak bahçede sigara içiyor.
BİMER e şikayet ettim çünkü bence yapılması gereken buydu.Hem bahçede sigara içiyor ki bu yasak hem de daha ssat 9.30 adam sigara molası veriyor dakikalarca.Anlıyorum işleri yoğun araları yok vs ama bize de yazık günah daha yeni başlamışken bir mola vermek saçma değil mi?Bilmiyorum doktor arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor yapılan hareket doğru muydu?
Bugün şikayetime cevap geldi doktoru uyarmışlar.
Bilmiyorum iyi mi yaptım,siz ne diyorsunuz bu konuda?
iyi yapmışsın bence. hasta beklerken olmaz o iş. 9 ne ayrıca? onu da belirtseydin şikayetinde 9da geldi işe diye. bizim burda 8:15 en geç 8:30 da başlıyorlar. hasta varsa bırak hastayı bırakıp sigaraya çıkmasını sigarasını söndürür döner hastayı görünce.
eğer bunu hep yapıyorsa bikaç kişi daha şikayet eder umarım da kendine çeki düzen verir. bimerin şikayet edebilme kolaylığına kızsam da böyle durumlarda iyi oluyor
Haklisiniz,sikayetiniz de gayet yerinde
Civisi cikmis olan bir sistem var gozumuzun onunde. Bir sey de yazamiyorum her seye banliyorlar. Ucretsiz muayene oluyoruz sira beklemiyoruz artik diyen guruha selam olsun benden
Demek ki farkinda degil milletilaçlar ücretli muayene ücretsiz olsa neye yarar?
biz baya sıra bekledik :)
Aile hekimleri saat 8 civarı başlamıyor mu kontrole bizim aile hekimliği 8 de başlıyor hadi en geç 8:20-8:30 civarı olsun çünkü kan tahlili vermenin bir saati var belirli saate kadar veriliyor.ilaçlar ücretli muayene ücretsiz olsa neye yarar?
biz baya sıra bekledik :)
anlamadım. mesai başladıktan sonra kafasına göre ara mı vermiş. bence şikayet etmekte haklısın. onca insan beklerken yaptığı hoş değil
Aile hekimleri saat 8 civarı başlamıyor mu kontrole bizim aile hekimliği 8 de başlıyor hadi en geç 8:20-8:30 civarı olsun çünkü kan tahlili vermenin bir saati var belirli saate kadar veriliyor.
Doktorların sigara içmesini anlamamakla birlikte mesaiye yeni başlamış bir doktorun o kadar hasta varken mola vermesi haksızlık. Iyi yapmışsınız.
iyi yapmıssınız hem sız olanı soylemıssınız.haksız olsa uyarmazlardı.zaten 9-17 arası çalışıyorlar oglen yemek ızınlerrı de var .sabah bence hastaları alıp 1-2 saat sonramola verebılırdı.ama daha hasta almadan dırekt mola yapmış.herkesın ısı gucu var sonuçtaİyi günler herkese.Bir doktor bir sigara bir şikayet vakası benden :)
Geçen gün rahatsızlandım solunum yolları ile ilgili bir rahatsızlıktı işe gitmeden sağlık ocağına gidip bir görüneyim dedim.Aile hekimimiz izinli olduğu için başka bir aile hekimine yönlendirdiler.Hem bizim hekimin hastası hem diğerinin hastaları hem haftanın ilk günü olması sebebi ile baya kalabalıktı.Yaşlılar,çocuklar,hamileler,işe gidecekler,öğrenciler derken kalabalık bir grup olarak beklemeye başladık.saat 9.05 bu arada.Doktor zaten 9 da geldi.Neyse herkes sırasını beklerken doktor bir çifte siz gelin dedi ve onları içeri aldı.Sırada falan değiller.
Onlar 20 dk kadar içeride kaldı ve sonra hastalarla birlikte doktor da çıktı gitti.Hemşiresine de sigara içeceğim işareti yaptı.Biz o kadar bekleyen kişi dumur olduk.Zaten muayeneye yeni başlamıştı.
Hemşireye gittim doktor nereye gitti işe yetişmem gerekiyor dedim,o da bilmiyorum gelir şimdi dedi.Oradan yaşlı bir amca sigara içmeye gitti gördüm bu nasıl iş diye bağırdı haklı olarak.
Sinirlendim muayene olmadan çıktım bi baktım ki başka bir görevli ile kahkahalar atarak bahçede sigara içiyor.
BİMER e şikayet ettim çünkü bence yapılması gereken buydu.Hem bahçede sigara içiyor ki bu yasak hem de daha ssat 9.30 adam sigara molası veriyor dakikalarca.Anlıyorum işleri yoğun araları yok vs ama bize de yazık günah daha yeni başlamışken bir mola vermek saçma değil mi?Bilmiyorum doktor arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor yapılan hareket doğru muydu?
Bugün şikayetime cevap geldi doktoru uyarmışlar.
Bilmiyorum iyi mi yaptım,siz ne diyorsunuz bu konuda?
Bazen diyorum bu sağlık ocaklarina genç emekli doktor mu koyuyorlar acaba. Adamların bir şey yaptigi yok zaten. Her gelen ayni ilaci yaziyor gonderiyor. Geçen bende gittim. Bazi nedenlerden dolayi dogum kontrop hapi kullaniyorum. Doktorum bana dedi saglik ocağında ucretsiz alabilirsin diye bilmiyordum alayim bari dedim. Gittim hemsireye soyledim. Bana on tane soru sordu. Yasin kaç? Neyse yaş onemli soyledim. Kucuk gosteriyorum ben baya bir hemde inanmadi. Kimlik istedi verdim. Evli misin ? Iliski mi yasiyorsun vs. Bir bagirdim ben bu kadina. Haddini bil terbiyesi sanane benim zevkimden iliskimden diye şikayet ettim tabi. Hatta tanidigim vardı. Yazili uyari almis. Sonra kendi isteğiyle baska yere geçmeyi istemiş . Defolsun gitsin. Iyi yapmissin az bile.
Herseyi dönüp dolaştırıp diyasete getiren guruhu sizede selam olsuHaklisiniz,sikayetiniz de gayet yerinde
Civisi cikmis olan bir sistem var gozumuzun onunde. Bir sey de yazamiyorum her seye banliyorlar. Ucretsiz muayene oluyoruz sira beklemiyoruz artik diyen guruha selam olsun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?