• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir duygu karmaşası

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Merhabalar herkese :)

Şööyle bir içimi dökeyim diyorum, biraz uzun olabilir şimdiden belirteyim.

Öncelikle mayıs 2017 tarihine kadar çalışan bir anneydim. Her zaman kesintisiz çalışmışımdır, hamilelik dönemide dahil olmak üzere.

Mayısta işi bırakma sebebim ise artık çok fazla yorulduğumu ve psikolojik olarakda dengesizlikler yaşadığımı fark etmemdi.
Neyse efenim; tabi hayat güzel, kuşlar, böcekler falan filan gayet iyi gidiyordu. Kendimi topladım, evime, kızıma, eşime ve de kendime bolca vakitler ayırdım.

Ancak durum şudur ki; içimde hep bir işe girsem mi vs vs sorular falan.
Aman diyorum girersem iş ev çocuk bolca yorgunluk.
E böyle de sanki biraz böyle sıkılmaya başladım.

Kafamda bir sürü sorular. Diyorum ki hep evde kalıp, ev hanımlığı mı yapacağım. Kendimi alıştıramıyorum ev moduna sürekli bir değişik duygu kaplıyor içimi.

Bilemedim ne yapsam. Bi' işe gireyim tekrardan diyorum sonra amaaan böyle iyi işte kız nooluyo diyorum ne yapsam bilemeediiim.

ben haftada 2 gün evden calisiyorum ve inanir misin, ise gittigim günler daha tertipliyim.. bi rutinim oluyo, evimi topluyorum, isime gidiyorum, yemegimi yapiyorum, aksam da kendime vakit ayirabiliyorum.. ama evde bence insan daha tembellesiyor, herseyi erteliyor, daha monotonlasiyorsun... sosyallik desen cok az.. maddi acidan gelecek olan rahatliktan hic bahsetmiyorum bile :)

ben haftada 2 gün evden calisiyorum ve inanir misin, ise gittigim günler daha tertipliyim.. bi rutinim oluyo, evimi topluyorum, isime gidiyorum, yemegimi yapiyorum, aksam da kendime vakit ayirabiliyorum.. ama evde bence insan daha tembellesiyor, herseyi erteliyor, daha monotonlasiyorsun... sosyallik desen cok az.. maddi acidan gelecek olan rahatliktan hic bahsetmiyorum bile :)
Hah aynen bak yazmayı atladıklarımı dile getirmişsin ya!

Agzına saglık :))

Peki evden ne is yapıyorsun diye sorsam ayıp mi etmis olurum acep?

Hah aynen bak yazmayı atladıklarımı dile getirmişsin ya!

Agzına saglık :))

Peki evden ne is yapıyorsun diye sorsam ayıp mi etmis olurum acep?

birbirimizin laflarini tamamlamisiz desene :) yok canim ne ayibi, ben bi fon sirketinde calisiyorum back office'de, is yerim de biraz uzak oldugu icin patron haftada 2 gün islerimi evden yapabilme teklifi sundu, maillerime bakiyorum, telefonu kullanabiliyorum, sistem'e erisim saglayabiliyorum. bende bu teklifi kabul etmemek aptallik olur diye düsünüp kabul ettim :) yani 3 gün ofise gidiyorum, 2 gün evden calisiyorum

birbirimizin laflarini tamamlamisiz desene :) yok canim ne ayibi, ben bi fon sirketinde calisiyorum back office'de, is yerim de biraz uzak oldugu icin patron haftada 2 gün islerimi evden yapabilme teklifi sundu, maillerime bakiyorum, telefonu kullanabiliyorum, sistem'e erisim saglayabiliyorum. bende bu teklifi kabul etmemek aptallik olur diye düsünüp kabul ettim :) yani 3 gün ofise gidiyorum, 2 gün evden calisiyorum
Hemen hemen gorev tanimi olarak ayni isi yapiyomusuz o zaman desene ya.
Bana hic boyle teklif sunmadilar ama hain domdomlar valla supermis ya ne guzel sen o isi birakma devam devam

Hemen hemen gorev tanimi olarak ayni isi yapiyomusuz o zaman desene ya.
Bana hic boyle teklif sunmadilar ama hain domdomlar valla supermis ya ne guzel sen o isi birakma devam devam

aglamayana meme yok demisler :) isi birakacaktim, yol cok uzun geliyodu bana, e yakit masraflari falan da pek karli degildi yani.. onlar da ne olur gitme, biz sensiz ne yapariz dediler :KK48: yok saka bi yana, iyidir patronum sagolsun.. yerime yeni birini aramaktansa bu onun isine daha cok yaradi galiba.. nerde yasiyosun sen?

aglamayana meme yok demisler :) isi birakacaktim, yol cok uzun geliyodu bana, e yakit masraflari falan da pek karli degildi yani.. onlar da ne olur gitme, biz sensiz ne yapariz dediler :KK48: yok saka bi yana, iyidir patronum sagolsun.. yerime yeni birini aramaktansa bu onun isine daha cok yaradi galiba.. nerde yasiyosun sen?
Istanbulda yasiyorum sen nerde yasiyosun?
Simdi firma ismi vermeyeyim ama genel mudurlukte calisiyodum ben bayagi buyuk bir sirkettik.

Bir suru patron falan hepsi birbirinden mendebur haliyle herkes kendi cikari pesinde bende oyle bir sey maaselef olmadi ah ah :D

ben yurt disindayim canim, avusturyada yasiyorum.. darisi basina öyleyse ne diyim .) genel müdürlükte calisiyosan senin hakkinda da öyle konusma ihtimalleri cok yüksek ama :D :D

Istanbulda yasiyorum sen nerde yasiyosun?
Simdi firma ismi vermeyeyim ama genel mudurlukte calisiyodum ben bayagi buyuk bir sirkettik.

Bir suru patron falan hepsi birbirinden mendebur haliyle herkes kendi cikari pesinde bende oyle bir sey maaselef olmadi ah ah :KK70:

ben yurt disindayim canim, avusturyada yasiyorum.. darisi basina öyleyse ne diyim .) genel müdürlükte calisiyosan senin hakkinda da öyle konusma ihtimalleri cok yüksek ama :D :D

ben yurt disindayim canim, avusturyada yasiyorum.. darisi basina öyleyse ne diyim .) genel müdürlükte calisiyosan senin hakkinda da öyle konusma ihtimalleri cok yüksek ama :KK70: :KK70:
Kiiiiiz benim hakkimda neler diyolardir allah bile.. aman bana ne diyolarsa iki kati onlara :D geberesiceler kahrolsun kapitalizm. Anağşik olcem.

Benide alsana yurt dışına :KK53:

Bendede ayni sorular kafamda ! su an hamileyim ve calisiyorum ama dogumdan sonra birakmayi dusunuyorum eger evden calismami kabul etmezlerse. Ama bi taraftanda korkutuyor beni bu fikir, en cokta maddi acidan kocama baglanmak cooook korkutuyorrr.....offffffffffffff

Back
X