Bir elti meselesi

Moondedem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
379
526
103
Eltimle aramda 5 yaş var, ben büyüğüm. Başka şehirlerdeyiz, aynı şehirdeyken sık olmasa da gidip gelirdik, sonra onlar taşındı gitti.
Aramızda hiçbir zaman tartışma, laf söz falan olmadı bu arada. Gayet resmi ve samimiydik.
Önceleri arayıp sorardık arada da olsa ama şu bir yıldır kendisi beni sadece bir kez çocuğun doğum günü kutlaması için aradı, babam kanser oldu bir kez bile sormadı nasıl diye. Yani ameliyat sonrası bekledim nasıl geçti ameliyatı diye sormasını ama yok.
Kendisi sadece ramazan ayında gece 11de mesaj attı ki kv yanına ne zaman gideceksiniz bayramda nerde olacaksınız diye? Kv, kp köyde yaşıyor bu arada.
Hamileyken soğuk algınlığı geçirmiş, arayıp geçmiş olsun dedim. Yine büyüklük bende kalsın misali.
Bayramda bile aramayı geçtim mesaj dahi atmadı, o böyle yapınca ben de aramadım.
Sebepsiz yere bu iletişim kopukluğunu siz neye bağlıyorsunuz acaba?
Şimdi çocuğu olacak ama içimden hiç gelmiyor hayırlı olsun demek, yine de hayırlı olsun diye arayacağım ama düşününce canım sıkılıyor, bir insan neden böyle davranır?
Ortada dolaşan laf söz de yok bu arada. Bir laf duydu da o yüzden böyle davranıyor desem o da yok.
 
Bu kadar anlam yüklemenize gerek yok, aynı şehirdeyken gayet resmiydik yazmışsınız zaten. Best friend bir durumunuz yokmuş.Ayrı şehirlerde herkes kendi hayatına devam ediyor işte. Takılmayın bu kadar önemli günlerde (doğum günü, doğum gibi) araşın kapatın yeterli
 
Araya farklı şehir girince ister istemez bir uzaklaşma olmustur. Benim gibi telefonla konuşmayı mesajlaşmayı sevmeyen biri olabilir. Bana da bu yüzden hep alınırlar.
Onlar hep başka şehirdeydi zaten. 2 yıl aynı şehirde yaşadık. Telefon, mesaj önceden hep vardı sevmiyor değil yani.
 
Gayet resmi ve aynı oranda samimiydik. Sadece neden böyle yapıyor olabilir, fikir almak için yazdım. Yoksa beni aramayanı ben de aramam.
 
İNSANLAR ÇOK ELZEM GÖRMEDİKLERİ KİŞİLERLE İLETİŞİM KURMAMA HAKKINA SAHİPTİR. Bunu boyle bilboardlara falan yazdirasim var. Neden bazi insanlar herkes herkesle iletisim kuracak arayacak soracak falan diye bekliyor ya. Ben yilalrdir kayinvalidem ve gorumcemle aramda hicbir sorun olmamasina ragmen 1 kez bile aramadim. Aklima bile gelmiyor. Neden kocamla evlendim diye onlari arayip sormak zorunda olayim ki ya. Iyi ki sizin gibi degil cevremdekiler. Kabullenebiluyorlar bu durumu. Siz de kabullenin bence
 
Siz bilboardlara yazdırın. Sürekli arayıp hal hatır sormasını beklemiyorum sadece sebepsiz yere neden birden tüm iletişimini kesti diye sizlerden fikir almak için yazdım. Merak ettim neden diye? Umarım idrak edebildiniz ne demek istediğimi!!!!!
 
Zor bir hastalik varken ortada gecmis olsun diye arayip sormayan birine ben de sadece dogumun hayirlisi olsun. Rahatsiz etmemek icin aramiyorum, musait olunca konusuruz yazarim olur biter.
Samimi olmamayi istemek baska sey yuz yuze geldigimiz insanlari hastalikta cenazede dugunde yoksaymak baska sey.
Siz de grip olunca aramamaliydiniz bence.
Boyle ne yapmis oldunuz ki hem kizginsiniz hem nezle gibi basit bir durumda bile oy eltime noolmus gecmis olsun yapmis oldunuz.

Sadece aramiyor olsaydi ister arar ister aramaz, caniniz istiyorsa siz arayin istemiyorsa salin derdim ama tebrik/ gecmis olsun/ basin sag olsun demek adabi muaserettendir bana gore.
Samimi olmamizi gerektirmez, iki dakika ayak ustu yeni tanistigimiz insana gecmis olsun diyoruz.
Kimsenin agzi aşınmıyo.
 
Elti kelimesini duyunca midem tiksiniyor nefret ediyorum
 
Grip olduğunu bilmiyordum eşim öyle bir anlattı ki hamilelikle ilgili sıkıntı oldu sanıp aradım ama soğuk algınlığı var dedi.
 
Zaten gece gündüz aklımda değil bu konu, sadece ben düşününce bir sebep bulamadım ve burdan fikir almak için yazdım.
Beni yok sayanı ben hepten yok sayarım o da ayrı bir konu.
Umarım anlaşılmıştır ne demek istediğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…