Bir elti meselesi

Size zararı yok, samimiyeti yok, senede bir iki kere ya görüyor ya görmüyor anladığım kadarıyla. Zaten şehirler bile farklı. Dolayısıyla fazla anlam yüklemeyin. O sizi aramadıysa siz de aramayın. Ben de eltimi aramazdım, samimiyetim yok çünkü, samimiyet kurmak için aramasını da istemezdim. Siz de ona göre gardınızı alın, bir şeyler yapıp illâki o da yapmalıymış gibi beklentilerine girip, yapmayınca üzülmeyin. Gayet resmi ne güzel.

bende aramıyorum , uzaktan arama sorma gibi . ama hastalıkta arıyorum .daha iyi samimiyete gerek yok

Aramayanı aramam. Siz niye arıyorsunuz ki daha ısrarla o sizin babanızın ciddi hastalığında bile aramamış. Böyle biriyle iletişim halinde kalmaya uğraşmam sen sağ ben selamet bu kadar yani.

Aranizda yaşanan kotu bir olay yazmadiniz. Şu durumda tanimadigimiz bir kadinin durduk yere neden babaniza geçmiş olsun demediğini kimse bilemez.
Canı öyle istemiştir belki. Uzak olunca insan kendi akrabalariyla bile görüşmeyi unutuyor, eltiyi soruyorsunuz.

Aramiyorsa sende arama çokmu gerekli yani boş ver böyle şeylere takma

Gayet resmi ve aynı oranda samimiydik. Sadece neden böyle yapıyor olabilir, fikir almak için yazdım. Yoksa beni aramayanı ben de aramam.
Ben küçül eltiyim, büyüğü gerekmedikçe aramam samimi değiliz ki
Özel bir derdim yok ama aklıma gelmez

Neden eltinizi , yaptıklarını bu kadar çok anlama ihtiyacı duyuyorsunuz? Bence bu konunuzdaki tek problem bu.

Benim eltim karşı komşum düşünün ayda bir denk gelirse selamlaşırız denk gelmezsek birbirimizi bile görmeyiz arada Instagram'da hikayelerine kalp falan atarım iletisimimiz bu kadar o yüzden onun annesi babasına olmuş yada tam tersi benim anneme babama ne olmuş bilmeyiz bilsek bile en son benim haberim olur yada onun ondan sonra da zaten ne geçmiş olsun demek bir fayda sağlar ne de hayırlı olsun demek ki ben sizin eltiniz olsaydım beni buraya çok yazardiniz

Kabadır,görgüsüzdür veya hasettir yada hiç biri değildir sizi sevmiyordur yapmacık olmak istemiyordur. Siz üzerinize düşeni yapıp geri çekilin en minimum dozda iletişiminiz olur zamanla bağlar kopar bir bakmışsınız birisi bahsetmeden aklınıza bile gelmiyor oluverir.
Çok lazım değil elti, görümce,kv-kp. Allah hepsinin hayırlısını versin yine de ama en minimum mesafe ve yeterli miktarda saygı en iyisi.

Bayılıyorum bu evli hanımların elti sevdasına.
Hanımefendi, eltiniz tam bir elti gibi davranıyor işte. Kötülüğünü görerek hatırlasanız daha mı iyi?
Eltiyle dost olunmaz.
Görmeyiverin yahu, aranız onla da iyi olmayıversin.

Arama sorma durumuna kırılmayı çok yersiz buluyorum. Özellikle çalışan insan ise daha çok aklına gelemiyor birini aramak. Gittiği yer de rutini de farklıdır çok fazla ince düşünmeyin..

Bu saçma sapan akrabalık ilişkilerine bu kadar kafa yormak neden

ya ne gerek var illa bi iletişim kurma çabası. elti görümce aynı halt yani ne kadar üstüne düşersen o kadar düşman kesilir. siizinki ne güzel sessiz sedasız kaybolmuş hadi yallah. sizede gereksiz yere dert olmuş sanki ona muhtaçmısınız ya

Bana kalırsa kendisine sorabilmelisiniz,
İçinizde bu kadar büyümesin.

Aranızdaki samimiyete güvenerek ve hiç bir olumsuz olay laf söz olmamasininda güvencesi ile.

Hitabiniz nasıl ise ; canım araya uzaklık girdi diye mi görüşemez konuşamaz olduk, yoksa benden yana bir kırgınlığin mı var ?
Şeklinde.

İnsanlar konuşmadığı zaman kafasında kurar. Büyütür.
Ve büyüdükçe soğur.
Oysa konuşsa belki de çözülecek.

Ilımlı bir şekilde, laf sokar, hesap sorar, azarlar gibi değil de . Uygunca...

Babamın rahatsızlığında insan bir teselliye ihtiyaç duyuyordu. Seninle de hiç konuşmadık, bana kırgın misin diye düşündüm????

Ben amaan elti mı, aman görümce mı uzak olsun düşüncesinde bir insan değilim.
Keşke herkes seviyesini koruya bilse ve görüşmek hep mümkün olsa.
İnsan insana lazım. Yaşarken de ölürken de.

Bilmem belki samimiyet kurmak istemiyordur ya da sizi sevmemiş olabilir. Ben olsam aramam sormam.

Burdaki kadınların çoğunun ne yazıldığını anlamakta güçlük çektiğini görüp konuyu bitirmek istiyorum.
Ben ne yazmışım siz neler diyorsunuz? Gerçekten kafalar gitmiş bu platformda. Çoğunluğu değişik tipler.

İçime dert olmadı, elti sevdalısı da değilim. Yazdığımı anlayacak seviyede olanlar cevap yazsaydı keşke. Ne ilginç tipler varmış burda. Ahahaha

Bende konuşmuyorum konuşmayıda düşünmüyorum. İlk evlendiğim zamanlar ajan gibi benden aldı etrafa taşıdı şimdi tabi bende yıl aldıkça maymun gözünü açtı durumu oldu tavizim yok. Sizin gibi bizde ayrı şehirlerdeyiz hiç görüşme gibi bir derdimde yok. Oh gayet güzel canıma minnet. Uzak ve rahat. İlla eşimle evlendim diye normalde selam vermeyeceğim insanlarla zoraki iletişim kuracak değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…