- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Canım sen her defasında yapman gerekeni yapmışsın, bence artık umursama yani sen de artık arama sorma. O arasa ararsın, gelirse gidersin demek ki onun anladığı dil o.... Canını sıktığına değmez bence...
bazı insanlar kv, görümce ve eltiye daha hiçbişey olmasa bile gardını alıyor. öyle bi durum olabilir.işte sorun da orda ya. Ben zaten aramam artik. Gitmem de cagirmam da. Ama işte kaynim cok iyi bir insan Allah var. Esi boyle diye o da uzuluyor. Neden esimi cagirmiyorsunuz neden o olunca hep bir sey yapiyorsuniz diyor.
Ona da uzuluyorum. Esim de ona uzuluyor.
Kaynim hep cagiriyor ama gidemiyoruz bu laflardan dolayi da. Zaten gitmem.
Off bilmiyorum ya kafam cok karisik. Bu telefon numarasi bende yok olayini bugun ogrendigim icin gerginim aslinda..
Uzak durmalisin bence. Madem herkes gordu yuzunu sende birak desme hic :) bebeginede esinle gidersin sonrasinda sanane zaten :) sanki senin bebegin olsa o yardima falan gelir miydi?
Sizde onun gibi davranın. Diğer eltilerinizle iyi geçinin boşverin iyilikten anlamıyor demek ki.
Doğum yapınca ziyaretine gidersiniz zorunlu olmadıkça gitmezsiniz de çağırmazsınız da.
İyi niyetiniz suistimal ediliyor resmen, e herkeste görmüş size olan davranışını boşverin.
böyle bi insana daha ne yapabilirsin bilgece? bence üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın. kenara çekilip seyret. illaki ihtiyacı olacak sana
Al birini vur ötekine Bilgece... Bizim eltiler farklimi sanki onlarla cancigermiyiz :)
Sen dogumuna git yaninda ol kisacikta olsa,kimmseye laf dusurme,icinden gelerek yapmayacaksin biliyorum ama birak o terbiyesizligiyle kalsin.Kaynananlara filanda dedikodu malzemesi vermemis olursun.
Eşinde senin yanindaymis ne güzel, gereken cevabida veriyormus,
Sen vazifeni yaptiktan sonra ki.se sana ağzını açıp tek laf edemez,yeri gelince sen söylersin
Ve hicbirseye sıkma canını,Rabbim herkesin niyetini biliyor..
Aslinda her seyin farkindasin, dolayisiyla ben nasil davranirsan davran senin seçimin diye dusunuyorum. Yani sen iyilik insanlik bende kalsin diye dusunursen, onlarin seni enayi gibi gormesinin bir onemi olmaz. Her seyi dozunda yaparsin, mesela dogum yapinca evine gitmezsin de hastaneye ufak bir hediyeyle gidersin, o seni mesafeli olmaya mecbur ediyor. Amann gorumcesi eltisi hepsi zor, hatta eşimin kuzeninin eşi bile rekabete girme derdinde. Hicbirine anlam veremiyorum, 3 gunluk dunyada boş hesaplar yapma peşindeler...
bazı insanlar kv, görümce ve eltiye daha hiçbişey olmasa bile gardını alıyor. öyle bi durum olabilir.
Yapman gerekenleri yapmissin.vicdanin rahat olsun.bunda n sinrasindaysa ne kadar az o kadar az,ne kadar cok o kadar cok...her sey karsilikli bir yerde...
bilgece dert mi kız bu bana uzak Allah a yakın ol diyeceksin.şans eseri karşılaştığınızda da kaynananda falan ayy canım cicim yapıcaksın kafan hep rahat olacak.o şekil iadre ettiğim en az 10 tane akrabam var
Büyüklük sizde kalsın affedin diyeceğim ama... Bazı insanlar iyilikten anlamazlar. İsterler ki her şey onların olsun. Herkes ona hizmet etsin, kimse onun bir dediğini iki etmesin.
Size tavsiyem, o size nasıl davranıyorsa siz de aynen öyle davranın. Ekstra bir çaba gösterirseniz onu "anlamak" adına, yine kötü siz olursunuz. Çünkü siz onu anlamak için çırpınırken, o ısrarla sizi anlamayacaktır.
Görmezden gelicen Bilgece. Yok sayacaksın.
Belli bi problemi var sizinle. Yada kıskançlık
Kaynına durumu izah etseniz eşinle o da eşiyle konuşsa belki o da hareketlerini düzeltir... evet iki arada bir derece kalma durumu da var aslındaişte sorun da orda ya. Ben zaten aramam artik. Gitmem de cagirmam da. Ama işte kaynim cok iyi bir insan Allah var. Esi boyle diye o da uzuluyor. Neden esimi cagirmiyorsunuz neden o olunca hep bir sey yapiyorsuniz diyor.
Ona da uzuluyorum. Esim de ona uzuluyor.
Kaynim hep cagiriyor ama gidemiyoruz bu laflardan dolayi da. Zaten gitmem.
Off bilmiyorum ya kafam cok karisik. Bu telefon numarasi bende yok olayini bugun ogrendigim icin gerginim aslinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?