Bir erkeğe biri vasıtasıyla açılmak ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Bugün üniversitede çalışan bir arkadaşımı ziyarete gittim. Biz orda oturururken odaya bir bey geldi. Oda da oturdu sohbete dahil oldu. Laf arasında annesiyle yaşadığını ve başka laf arasında bekar olduğundan bahsetti. Ve ben bu adamı beğendimi farkettim. Oturuşu konuşması... Bana ne iş yaptığımı falan sordu. Arkadaşıma beni sorar mı içim içime sığmıyor. Yoksa arkadaşıma ağzını yoklaması için birşeyler mi desem. İlk defa böyle bir şey yapmaya yelteniyorum. Arkadaşım dediğim 55 yaşlarında bir abla. Söylemeye de utanıyorum. O beni sorar mı ki. Sorduğumu söylemeden benim hakkımda ağzını yoklasa. Sanırım benden biraz büyük. Ben de baya minyonum. Beni çok küçük söylemeyedebilir. Ne yapsam

Durduk yere neden sorsun sizi,tamam siz hoslanmissiniz o da ayni sekilde hisseti mi acaba ?
Yani sormaz bence,eger etkilenmemisse.
Gerci sizi tanimadan oturup,annemle yasiyorum,bekarim,sigortaliyim seklinde de bir giris yapmis ama emin olamadim ben :)
Yani konu oraya nasil geldi,o bey aciklamalari neye istinaden siraladi.Bilemedim ben.

Bence çok paniklemeyin. Sosyal hayatta sürekli denk geldiğiniz birisi olsa daha çok gözlemler ve bu konuda fikir sahibi olurdunuz. Ancak hangimiz ilk tanıdığımız insanın yanına haldur huldur davranıyoruz ki elbette kibar olacak.

Sadece tanımak istiyorum. Belki de beğenmeyeceğim

Bekar olduğundan annesiyle yaşadığından bahsetti. Sadece tanımak istiyorum. Belki de beğenmeyeceğim
Bu bile uzaklasmak icin sebep aslinda yani tabii ki annesiyle/ailesiyle yasayabilir de ne bileyim bu detay beni cekmezdi :) biraz bekleyin konu sahibi, belki sirf bir kiz olsun kafasında oldugu icin etkilemeye de calismis olabilir

Bu bile uzaklasmak icin sebep aslinda yani tabii ki annesiyle/ailesiyle yasayabilir de ne bileyim bu detay beni cekmezdi :) biraz bekleyin konu sahibi, belki sirf bir kiz olsun kafasında oldugu icin etkilemeye de calismis olabilir
Evet belki de. Aslında annesiyle yaşayan erkekler pek sağlıklı olmuyor

Bence de sakin ol. Acele verilen kararlar yanlış olur. Sen ablanın ağzını ara ama bir şey deme. Belki biri vardır evlidir falan belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…