• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğe biri vasıtasıyla açılmak ?

Ne kadar gordunuz birbirinizi ne kadar sohbet ettiniz de eve gelir gelmez etkilendiginizi dusunup arkadasiniza soylesem mi diyorsunuz 🤦🏼‍♀️ Yasiniz kac?

Ne kadar gordunuz birbirinizi ne kadar sohbet ettiniz de eve gelir gelmez etkilendiginizi dusunup arkadasiniza soylesem mi diyorsunuz 🤦🏼‍♀️ Yasiniz kac?
Bir daha göremeyeceğim görsem de aylar sonra görebileceğim bir arkadaşım. Aşık oldum öldüm bittim değil benim ki sadece hoşuma gitti

Etkilenme değil elbette beğenme sadece

Bir daha göremeyeceğim görsem de aylar sonra görebileceğim bir arkadaşım. Aşık oldum öldüm bittim değil benim ki sadece hoşuma gitti
Yasinizi soylememissiniz. 20’lerinizin sonlarinda, 30’larin baslarindaysaniz olabilir ama 30’larin sonlarindaysaniz ve adam sizden buyuk ve annesiyle yasiyorsa kosarak uzaklasin derim. Ustelik 30’larin sonlarinda birisiyle boyle bir sey iletince genelde asiri evlilik meraklisi, kim olsa evlenecek gozle bakiyormus gibi bir algi olusuyor

Yasinizi soylememissiniz. 20’lerinizin sonlarinda, 30’larin baslarindaysaniz olabilir ama 30’larin sonlarindaysaniz ve adam sizden buyuk ve annesiyle yasiyorsa kosarak uzaklasin derim. Ustelik 30’larin sonlarinda birisiyle boyle bir sey iletince genelde asiri evlilik meraklisi, kim olsa evlenecek gozle bakiyormus gibi bir algi olusuyor
20lerin sonu

Biraz bekle bence. belki o da begenmistir bi sekilde ulasir ama sen ulasirsan guzel bi intibaa olusmaz erkeklerin kafa yapilarini az cok biliyoruz.

Ben eşimden önceki bir sevgilimi arkadaşım vasıtasıyla gördüm .

Aşırı etkilenmiştim
Öncesinde de aynı masada oturmusuz ben hiç farketmemisim o zaman niyeyse

Heralde sakalı yoktu o ara😂😂😂sakalı yokken kafamı kimse çevirip bakmam pek 😂😂😂

Neyse bir hafta zaman tanıdım kendime ama içim içime sigmadi
Arkadaşa sordum. o da sen bı gelsene kafeye dedi
Gittim bana onu sorup duruyosum hoşlanıyorsun filan mı dedi evet dedim
Anaaa paldır kuldur beni çocuğun yanına götürdü
Çocuk da benden hoşlanmış meğer
1 buçuk yıl çıktık 😊😊

Sonra ben zamanla sogumaya kötü davranmaya başladım ona 🤷🤷🤷 o da ülkesine döndü zaten 🤷bitti gitti .

İyiki de adım atmışım çocuk benim
bizim tanismamiza karsilasmamiza vesile olan çocukla aramda bişey olduğunu filan saniyomus meğer , sen gelmesen ben gelemezdim çünkü öyle sanıyordum dedi .

Kısacasi sende adım atmalisin

Arkadaşımla ayda yılda bir görüşüyoruz. Adam da başka odada zaten gitsem de görmem zor. Bir daha bir kaç ay sonra gidebilirim
biraz bekle bakalım arkadaşına çıtlat durumu. ama ağzını aramasın olmazsa 1 kaç hafta sonra instagramdan vs takip edersin

Ben eşimden önceki bir sevgilimi arkadaşım vasıtasıyla gördüm .

Aşırı etkilenmiştim
Öncesinde de aynı masada oturmusuz ben hiç farketmemisim o zaman niyeyse

Heralde sakalı yoktu o ara😂😂😂sakalı yokken kafamı kimse çevirip bakmam pek 😂😂😂

Neyse bir hafta zaman tanıdım kendime ama içim içime sigmadi
Arkadaşa sordum. o da sen bı gelsene kafeye dedi
Gittim bana onu sorup duruyosum hoşlanıyorsun filan mı dedi evet dedim
Anaaa paldır kuldur beni çocuğun yanına götürdü
Çocuk da benden hoşlanmış meğer
1 buçuk yıl çıktık 😊😊

Sonra ben zamanla sogumaya kötü davranmaya başladım ona 🤷🤷🤷 o da ülkesine döndü zaten 🤷bitti gitti .

İyiki de adım atmışım çocuk benim
bizim tanismamiza karsilasmamiza vesile olan çocukla aramda bişey olduğunu filan saniyomus meğer , sen gelmesen ben gelemezdim çünkü öyle sanıyordum dedi .

Kısacasi sende adım atmalisin
Arkadaşım dediğim kadın söyleyince tuhaf karşılayabilir bilmiyorum utanıyorum da. Adama ulaşınca da benim hakkımda iyi düşünmez sanki

Arkadaşım dediğim kadın söyleyince tuhaf karşılayabilir bilmiyorum utanıyorum da. Adama ulaşınca da benim hakkımda iyi düşünmez sanki
Açıkçası ben böyle düşünmüyorum
Araci olan olmazsa adam iyi mi düşünecek kötü mü düşünecek bilemezsin şansınız da olmaz 🤷

Ama aracı olunursa en azından bir şansınız olur .

Kadın aracı olunca sonuçta sonraki süreç sizin elinizde , tavirlarinizla o adamin size olan dusuncelerini besleyebilir yada zehirleyebilirsiniz ki.

Back
X