- 30 Mart 2009
- 14.612
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.159
- 1.123
- Konu Sahibi tabularasaa
Ne kadar gordunuz birbirinizi ne kadar sohbet ettiniz de eve gelir gelmez etkilendiginizi dusunup arkadasiniza soylesem mi diyorsunuz
Yasiniz kac?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli değil. Yüzüğü yok ayrıca annemle yaşıyorum dedi konuşma arasındaBence de sakin ol. Acele verilen kararlar yanlış olur. Sen ablanın ağzını ara ama bir şey deme. Belki biri vardır evlidir falan belli mi olur
Etkilenme değil elbette beğenme sadeceNe kadar gordunuz birbirinizi ne kadar sohbet ettiniz de eve gelir gelmez etkilendiginizi dusunup arkadasiniza soylesem mi diyorsunuzYasiniz kac?
Bir daha göremeyeceğim görsem de aylar sonra görebileceğim bir arkadaşım. Aşık oldum öldüm bittim değil benim ki sadece hoşuma gittiNe kadar gordunuz birbirinizi ne kadar sohbet ettiniz de eve gelir gelmez etkilendiginizi dusunup arkadasiniza soylesem mi diyorsunuzYasiniz kac?
Etkilenme değil elbette beğenme sadece
Yasinizi soylememissiniz. 20’lerinizin sonlarinda, 30’larin baslarindaysaniz olabilir ama 30’larin sonlarindaysaniz ve adam sizden buyuk ve annesiyle yasiyorsa kosarak uzaklasin derim. Ustelik 30’larin sonlarinda birisiyle boyle bir sey iletince genelde asiri evlilik meraklisi, kim olsa evlenecek gozle bakiyormus gibi bir algi olusuyorBir daha göremeyeceğim görsem de aylar sonra görebileceğim bir arkadaşım. Aşık oldum öldüm bittim değil benim ki sadece hoşuma gitti
20lerin sonuYasinizi soylememissiniz. 20’lerinizin sonlarinda, 30’larin baslarindaysaniz olabilir ama 30’larin sonlarindaysaniz ve adam sizden buyuk ve annesiyle yasiyorsa kosarak uzaklasin derim. Ustelik 30’larin sonlarinda birisiyle boyle bir sey iletince genelde asiri evlilik meraklisi, kim olsa evlenecek gozle bakiyormus gibi bir algi olusuyor
O zaman birkac gun bekleyin sonra soyleyin gitsin, ne kaybedersiniz ki20lerin sonu
Arkadaşım dediğime söylemeye de utanıyorum adama da söylemem zor. Egoya kapılırsaO zaman birkac gun bekleyin sonra soyleyin gitsin, ne kaybedersiniz ki
Bana da belki dedirten bu olduLAf arasında annesiyle yasadığından bahsetti falan...
Haber yollama![]()
Evet beni de düşündüren bu. Ben söyledikten sonra olsa da sinmeyecekBiraz bekle bence. belki o da begenmistir bi sekilde ulasir ama sen ulasirsan guzel bi intibaa olusmaz erkeklerin kafa yapilarini az cok biliyoruz.
Arkadaşımla ayda yılda bir görüşüyoruz. Adam da başka odada zaten gitsem de görmem zor. Bir daha bir kaç ay sonra gidebilirimbekle biraz daha çok yeni. bir kaç kere daha git ziyarete
biraz bekle bakalım arkadaşına çıtlat durumu. ama ağzını aramasın olmazsa 1 kaç hafta sonra instagramdan vs takip edersinArkadaşımla ayda yılda bir görüşüyoruz. Adam da başka odada zaten gitsem de görmem zor. Bir daha bir kaç ay sonra gidebilirim
Arkadaşım dediğim kadın söyleyince tuhaf karşılayabilir bilmiyorum utanıyorum da. Adama ulaşınca da benim hakkımda iyi düşünmez sankiBen eşimden önceki bir sevgilimi arkadaşım vasıtasıyla gördüm .
Aşırı etkilenmiştim
Öncesinde de aynı masada oturmusuz ben hiç farketmemisim o zaman niyeyse
Heralde sakalı yoktu o arasakalı yokken kafamı kimse çevirip bakmam pek
Neyse bir hafta zaman tanıdım kendime ama içim içime sigmadi
Arkadaşa sordum. o da sen bı gelsene kafeye dedi
Gittim bana onu sorup duruyosum hoşlanıyorsun filan mı dedi evet dedim
Anaaa paldır kuldur beni çocuğun yanına götürdü
Çocuk da benden hoşlanmış meğer
1 buçuk yıl çıktık
Sonra ben zamanla sogumaya kötü davranmaya başladım onao da ülkesine döndü zaten
bitti gitti .
İyiki de adım atmışım çocuk benim
bizim tanismamiza karsilasmamiza vesile olan çocukla aramda bişey olduğunu filan saniyomus meğer , sen gelmesen ben gelemezdim çünkü öyle sanıyordum dedi .
Kısacasi sende adım atmalisin
Açıkçası ben böyle düşünmüyorumArkadaşım dediğim kadın söyleyince tuhaf karşılayabilir bilmiyorum utanıyorum da. Adama ulaşınca da benim hakkımda iyi düşünmez sanki
Evet biraz hızlı ama bir daha görüşme ya da karşılaşma ihtimalim aylar sonrabugün gördüğün beyden bahsediyorum, yeni görmüşsün. hemen birine söyletmek hoşlandığını belli etmek falan aşırı hızlı geldi bana.