Bende koçum cıks bu adamin ilgisini çekmiyorsun belli
Bizim yörelerde öyle olur bu işler, anne de gider bakar kızaama niyet ciddiyse. Bunu anlayamadım ben
Ay bu çok kötü.. ben resmen whatsap giriş saatine bile anlam yukluyorum
Aynen dediğin gibi erkekler maalesefYüklemeyin.
Onlar çoğu kez biz gibi anlam yüklemediği için o kadar rahat takılıyorlar.
Bizler ise "Annesini getirdi, ay bu ne demek, whtsaptan numara attı çıktı aaa nereye gitti, faceden ekledi 20 dk online kaldı sonra kapattı niye selam vermedi" vs vs derinlere dala dala bi haller :))
Yalnız konuyu cidden haddinden fazla genelledim, rahatsız oldum
Siz takılmayın, hoşunuza gitmeyen hareketleri-giden hareketleri, artıları eksileri totalde bakın, ona göre sizin için vakit kaybı olup olmadığını tahlil edin. Şimdi ilkten elektriksel durumların çekimi-heyecanı da vardır sizde. Canınız istiyorsa o heyecanı devam ettirin, adsız flört gibi öyle, bakın duruma göre. :)
Adam bir ileri iki geri yapıyor :)Bende koçum cıks bu adamin ilgisini çekmiyorsun belli
Yok yokAynen dediğin gibi erkekler maalesefbu tanıma uymayan yuzde 5 varmıdır
Acitti bu. Ilgisini cekmiyorum demek kiBende koçum cıks bu adamin ilgisini çekmiyorsun belli
Çok tatlısınız yaYüklemeyin.
Bizler ise "Annesini getirdi, ay bu ne demek, whtsaptan numara attı çıktı aaa nereye gitti, faceden ekledi 20 dk online kaldı sonra kapattı niye selam vermedi" vs vs derinlere dala dala bi haller :))
Siz takılmayın, hoşunuza gitmeyen hareketleri-giden hareketleri, artıları eksileri totalde bakın, ona göre sizin için vakit kaybı olup olmadığını tahlil edin. Şimdi ilkten elektriksel durumların çekimi-heyecanı da vardır sizde. Canınız istiyorsa o heyecanı devam ettirin, adsız flört gibi öyle, bakın duruma göre. :)
Evet haklısınız, mantıklı düşününce olmaz net. Bende hazmedeyim artık. Keşke o da net olsa da daha kolay olsa herşey.ben istemediğim adama açık açık diyorum olmaz bitti.Burdan olmayacagi belli. Oradan nasil gozukuyor bilmiyorum ama. Bu adamla olmaz. Vur kac taktikleti nazlar da bir yere kadar...bosta kaldiginda ya da aklina estiginde yoklar gibi bir mesaj sonra da cevap yok. Siz de silin her yerden, neden rehberinizde yer isgal etsin ki. Kimsenin oyuncagi olmayin.
Koçlar beğendiği uçan kuş bile kaçırmaz hele erkek olanıAdam bir ileri iki geri yapıyor :)
Evet sanırım durum buYüklemeyin.
Aynen öyle koç erkeği döner dolaşır havadan karadan bi şekilde gelir yaniKoçlar beğendiği uçan kuş bile kaçırmaz hele erkek olanı
Yani tam beğenmemiş değil aslında. Kovalanmak istiyor sanki. İki tane çakacaksin boylelerine :)Koçlar beğendiği uçan kuş bile kaçırmaz hele erkek olanı
Adam vur kac yaptigi icin takili kakmissiniz bunda. Yoksa diger turlu bu kadar cazip gelmezdi. Genelde ici bos adamlar boyle kapatirlar kendiletink, yani boyle boyle taktikletle cazip hale getirirler. Oysa tanisan bombos oldugunu sen de goreceksin, belki de esprisi bile kalmayacak.Evet haklısınız, mantıklı düşününce olmaz net. Bende hazmedeyim artık. Keşke o da net olsa da daha kolay olsa herşey.ben istemediğim adama açık açık diyorum olmaz bitti.
Aynen hiç çekinmeyiz kadın halimle hep ilk adımı ben atmışmdır istediğimi alana kadar da vazgeçmemAynen öyle koç erkeği döner dolaşır havadan karadan bi şekilde gelir yani
Banane de uydurmaz direkt söyler.
Aynen dediğin gibi erkekler maalesefbu tanıma uymayan yuzde 5 varmıdır
Çok tatlısınız ya
Öyle demiyeydin kiz keske benimki ikizlerIkizler burcudur kesin dengesiz nemrut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?